üzenetek

hozzászólások


LEON_01
(tag)

Igen. 28 naponként kell kalibrálni. Semmit nem állítottam rajta. Az óra számlapja kezeli ezeket az infókat? Nekem csak olyan számlapjaim voltak eddig, amik mutaták ezeket az értékeket. A többiről nincs tapasztalatom.


Újságos Peet
(csendes tag)

Érdekes mert bárhol olvasom, a vérnyomásmérést elvileg csak manuálisan lehet elinditani, csak a pulzusszám mérést lehet beállítani úgy, hogy 10 percenként mérje automatikusan. Milyen számlapot használsz, ha szabad kérdeznem?


LEON_01
(tag)

Igazad van, manuálisan kell indítani, mással kevertem. Viszont annak meg így kell működnie, és nem véletlenül.


csemberlen
(őstag)

Active 2 órán víztelenités után a kijekzőn megjelennek a gombok, de nem reagál rá az óra. Újrainditás, stb megvolt. Van valami ötlet?


csemberlen
(őstag)

Megoldodott nagy nehezen.


vihartigris
(őstag)

Frissítés érkezett.


glaci
(őstag)

Szia!

Nem tudom, hogy feltelepítetted-e, de ha igen, akkor érdeklődnék, hogy tapasztaltál-e esetleg bármi változást?
(Csak mert ugye azt írja, hogy stabilitást, viselkedést és megbízhatóságot is javít a 2 új számlapon kivül.)


vihartigris
(őstag)

Szia!
Telepítettem, nem lett rosszabb :D


glaci
(őstag)

Szia!

Köszi az infót!
Végeredményben már ez is egy jó hír! ;)


vihartigris
(őstag)

Mintha egy kicsit jobban bírná az aksi. De erre nem innék rossz pálinkát. :D


glaci
(őstag)

Köszi a kiegészítést!
Ha tényleg javult az üzemidő, akkor azért már megéri felrakni.


kisbarack
(aktív tag)

Sziasztok.
Most bocsánat mert nem olvastam vissza, de tegnap újra raktam a telefont és az órát. Honor magic5 pro a teló. Fix, hogy működött előtte minden, de azóta valami nem stimmel. Végig megy a folyamat és amikor a werable alkalmazásban a samsung fiókomat kellene aktiválni mindig ugyan az a hiba jön elő. Valahol már olvastam, hogy el akarják lehetetleníteni az új készülékekkel való használatot, deee az is milyen már!
Tapasztalat esetleg? [kép] :W :Y :W


kisbarack
(aktív tag)

Nos ha valaki itt még olvas és használja ezt az órát nem samsung telefonnal az ne frissítsen rajta semmit. Nekem sajnos azóta áll fent a fentebb leírt probléma és társalgok egy ideje a samsung oldalán egy droiddal. Arra hivatkozik, hogy sajnálja de a kompatibilitás hiány miatt nem férhetek hozzá a samsung store-ban megvásárolt alkalnazásaimhoz. Elmennek ezek a Pics-@ba


tt_to
(tag)

Retek samsung... ennek az órának tudnia kellene az nfc-s fizetést is, és tudta is (mókolással), de a mocsoksamsung lekorlátozta üzletpolitikai szempontok miatt hogy inkább vegyél újat ezt meg dobd a kukába... gratulálok klímaaktivisták, ezzel a mocskok bezzeg nem foglalkoznak. :(


Sanya
(nagyúr)
Blog

a 3 és a 4-es között specifikációban semmi különbség, de a 4-es már androiddal jött. Volt róla pletyka, hogy kiadnak egy fw frissítést és tizenről húzunk androidra a 3-mal, és kapunk google pay-t, de semmi. A csamcsung pay meg nem való semmire.


tsilver
(aktív tag)

Keresnék törött nem működő órát ( privátan)

üzenetek