üzenetek

hozzászólások


st3v3np3t3r
(veterán)
Blog

Elhagyom a Watch 4 Classic vonalat, eladom az órám kihasználatlanság miatt. Akit esetleg érdekel, hardveraprón megtalálja.


atis917
(csendes tag)

Sziasztok!

Nekem egy sima watch4 van, kb másfél éve.
Az asszonynak is Samsung telefonja van, huawei órával. Irigykedik az én órám tudására (lehet vele beszélni, ébresztés együtt megy, stb). Szeretne Samsung órát. Arra gondoltam, veszek egy másikat, enyémet megkapja.
A kérdés: Watch4 Clasic Samsungnál 85000, Watch5 pro 119, Watch6 Classic 139. Melyiket érdemes venni? Megéri a több pénz az újabb órát?


Tyler Durden
(addikt)

Sziasztok,

Feleségem kapott egy watch4-es órát, ezzel kapcsolatban kérdeznék párat. Iphone-t használ, Merge appal össze lett lőve. Olyan kérdésem lenne, hogy órával való fizetés működik így, ha igen akkor milyen módon? Illetve milyen appokat javasolnátok telepítésre.
Válaszokat előre is köszi.


pgonzy
(tag)

Szia! Nekem watch 5 pro van, talán az üzemidő miatt érdemes, ha ez fontos lehet.


bodorjanos
(aktív tag)

Szia!

A mobil fizetés a google walleten keresztül működik, azaz minden olyan bank kártyáját fel tudjátok venni az órába, ami támogatja a google pay/wallet rendszert. Én OTP bankkártyát és revolutot használok vele. Az esetek nagy részében nekem problémamentesen megy, de néha van 1-1 terminál, ami makrancoskodik, de ott meg megoldom telefonnal. De kicsit visszakeresel írnak a fizetésről jót-rosszat is többen. Nekem a nagyjából működik az álláspontom. Jóval többet tudom használni, mint nem :D Kérdés, hogy iphon-ról tudjátok-e telepíteni a kártyát az órára vagy sem. Ebben nincs tapasztalatom, én samsung telefonnal használom az órát.

Praktikusan iphone mellé apple watch-ot vettem volna, azok jó párost alkotnak. Ott sose volt gondom a fizetéssel ;)

Plusz programokat mindenki olyat telepít, ami neki hasznos. Én az alap appokon kívül a stravat, gmailt, spotify-t, google keep-et, lucus map-et és a windyt (időjárás radar) használom. Ebből napi szinten a strava és a google keep van megnyitva.

Kb. ennyi így elsőre.


gjoco1
(addikt)

Srácok , használja valaki ezt a vekkert Xiaomi telefonnal ?
Galaxy Note10+ telómmal természetesen tökéletesen megy minden , Hozzá jutottam egy Xiaomi Note12 höz és a kontaktot mutatja ,, de semmi értesítés nem jön át .
Kellene valani app a telcsire talán ? Kínaiban nem vagyok otthon .


atosan
(addikt)
Blog

Szia,
Pillanatnyilag Redmi Note 13 pro telefonnal használom. Minden rendben működik. Nem kell más alkalmazás. Érdemes a Wearable alkalmazást lelakatolni, beállítások/alkalmazások/Wearable/akku optimalizálás kikapcsolása. Telefon topikjában is érdeklődj esetleg.


bodorjanos
(aktív tag)

A wearable app kell hozzá és ahhoz a galaxy watch 4 "plugin". De gondolom ezt felraktad a párosítás miatt is. Nekem poco-n ment minden trükközés nélkül miután telepítettem a wearable appot és hozzá a watch 4-hez tartozó komponenst.

[ Szerkesztve ]


Tyler Durden
(addikt)

Nagyon szépen köszi a választ, megnéze, hogy iphone-ról lehet e installni a kártyát, ha nem akkor megy majd androidos telóról (:

Praktikusan iphone mellé apple watch-ot vettem volna, azok jó párost alkotnak. Ott sose volt gondom a fizetéssel

Én azt használok, teljes megelégedettséggel, de asszonynak nem tetszik az apple watch formája, így ez a vonal bukta :D


gjoco1
(addikt)

Köszi , de sajnos nem akarja sehogy . . . El is engedem , mert állandóra a Samsung telóval használom .
Még esetleg futok egyet a Topikjában . Bár van egy sejtésem , de azt nem lépem meg . A Xiaomi teló az a polcon figyel csak . .


gjoco1
(addikt)

Felpakoltam most a Galaxy Waerabe és a hozzá tartozó beépülőt , de nem megy így sem . Gondolom a Samsungos Account miatt .
Vagy kitudja . Samu Note on szerencsére kezdetek óza , már két éve tökéletesen végzi a vekker a dolgát .
A Xiaomi csak vésztartalék vas . :DDD


st3v3np3t3r
(veterán)
Blog

Szia. Én iphone mellé nem vettem volna androidos órát, nagyon nincs keresztkompatibilitás :( nincs samsung healt app sem iphone-ra, így sem az ekg sem a vérnyomásmérő nem fog menni.
Az google pay-t meg playről kell letölteni. Kérdés az, hogy óra költöztetéssel megtarja-e a google wallet beállításokat.


Joe3.zs
(újonc)

Üdv. Kérdésem galaxy watch4 classic- ra hogy lehet zenét és pájlokat (pl:documentum) másolni? Köszi.


pgonzy
(tag)

Szia! Zenét, képet a wearable alkalmazásban az óra beállításai, tartalom kezelés menüpont alatt tudsz felmásolni, Dokumentumokat szerintem csak valamilyen órára telepített fájl kezelővel lehet, legalább is úgy rémlik. File transfer-t használtam erre, de már nem tudom miként kellett, ja meg fizetős is. :)

[ Szerkesztve ]


Joe3.zs
(újonc)

Köszönöm megnézem. Nem rég vettem, most gyakorlom. Viszont nagyon tetszik az óra.


Zitta
(őstag)

Akkor valami Garmin esetleg.?!


Vitaqo
(senior tag)

Sziasztok!

Nálam egész jó lett a GPS. Lehet az extra GPS beállítás segített.


kanyi51
(senior tag)

Mi az az Extra GPS beállitás, és hol találni?


Vitaqo
(senior tag)

A teljes GNSS-mérés kényszerítése. 14385-ös hozzászólás.

[ Szerkesztve ]


kanyi51
(senior tag)

Kösz

üzenetek