üzenetek

hozzászólások


Kami11
(őstag)

Sajnos igen, bár még így is jobban merül mint előtte, de így már szerintem kibír egy napot, de még tesztelem, mert délután kapcsoltam ki ezt a funkciót.


helixP
(nagyúr)
Blog

Igen ahány felhasználó, annyi szokás. :)
Nekem ez no go.


gyuri2008
(veterán)

Hogyan tudok belépni a recowery menübe?
Szöveges kéne nem a videók.

[ Szerkesztve ]


gyuri2008
(veterán)

Köszönöm :R


viewdetails
(addikt)
Blog

46 Classic LTE, a várható üzemidő kb. 8%-al jelez kevesebbet az appban (wipe cache reflexből a frissítés után) pár nap használat után. AOD nincs, csuklóébresztés be.


Kami11
(őstag)

Mióta kikapcsoltam a csuklóébresztést, azóta kb. a régi üzemidőt hozza, bár nekem nagyon hiányzik ez a fícsör, minden órámon be volt kapcsolva, nagyon megszoktam. Remélem hamarosan jön frissítés ami visszaállítja a megszokott üzemidőt és nem korlátozza be a használati szokásaimat. Ha nem, megválok az órától és veszek egy 6-ost, mert annak a fórumát olvasgatva az jött le, hogy még ezzel a bugos szoftverrel is kibír lazán egy napot.


viewdetails
(addikt)
Blog

Én eléggé karperec módban használom, szóval így is két nap feletti az üzemidőm, de megértem, ha idegesítő az üzemidő csökkenés. Két dolog jutott eszembe, egyik a wipe cache, másik, hogy gyári számlapot használsz?


Kami11
(őstag)

A wipe cache megvolt, a számlap nem gyári, de ezt használom már több hónapja, korábban nem volt vele gond, nem merítette az órát.


PACSA75
(őstag)

Nem tudom mi lehet nálad a gond, de nálam a frissítéssel is simán kibír egy napot (csuklóébresztés bekapcsolva).
Este töltöm, de órával a karomon alszom. Reggel 85-90% al megyek dolgozni (van sok értesítés: hívás, messenger, WhatsApp, email), majd este kb 21 órakor teszem újra töltöre 40-50% al. Nekem ez teljesen elfogadható Wear OS-es órától.
Megjegyzem Lte verzió, de sosem használtam ki ezt a funkciót, mert ez a legnagyobb fogyasztó. De nem is lenne rá szükségem, mert mindig nálam van a teló is.

[ Szerkesztve ]


barnam_
(nagyúr)
Blog

Ha mindent kikapcsolsz, akkor mi értelme az okos órának?
Ha csak órának használod (BT és LTE kapcsolat nélkül) akkor szerintem ki kehet tolni az üzemidőt.

De akkor meg már miért nem egy szép, rendes órát vesz az ember? :)


Kami11
(őstag)

Kb. 3 napja lemerült az óra mire hazaértem, feldobtam a töltőre, majd csak másnap reggel vettem le és kapcsoltam be. Legnagyobb meglepetésemre azóta helyreállt az üzemidő, sőt a csuklóébresztést visszakapcsolva is hozza az eddig megszokott üzemidőt. Hogy mi történt, mitől javult meg fogalmam sincs :F de ha valakinél még fennál a túlzott merülés, kipróbálhatja ezt a metódust.
Pedig előtte is volt restart, cache törlés, mégsem múlt el az anomália.
Úgyhogy most újra minden a régi, remélem így is marad!


$atirka
(senior tag)

Lehet annyi volt csak a gondod, hogy újra kellett volna indítani?!


Kami11
(őstag)

Mint írtam, volt restart, cache wipe, szóval nem egyszer, többször volt újraindítva. Itt a lényeg a tartós kikapcsolás lehetett, de hogy ez mit befolyásolt, gőzöm nincs.


Vitaqo
(senior tag)

Nálatok is frissült kb az összes gyári óralap?


barnam_
(nagyúr)
Blog

Nem látok semmilyen frissítést az óralapokhoz (GW4 classic).


Evo50
(tag)

Igen, bár számomra sok jelentősége nincs, mert én ezt használom.


barnam_
(nagyúr)
Blog

Az miért van, hogy az óra gyaloglás közben méri a VO2 max értéket, biciklizés közben meg nem? Mindkettő manuálisan indított edzéssel, nem automatikus.


gerimurr
(csendes tag)

Üdv!
Bkk, vagy máv aplikációt lehet rá telepíteni?


patex1983
(őstag)
Blog

Üdv. Nincs WearOS verziójuk, így nem.

üzenetek