Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


csaba1203
(addikt)

Nekem volt alaplap cserés Samu telefonom.
Euronics intézte és mikor visszakaptam azt mondták a javítástól számítva csak arra a fődarabra kapom az 1 év garit....


bajnokpityu
(nagyúr)
Blog

Samu oktogonon meg nem ad..


Pjoe69
(csendes tag)

Sziasztok,

Szerviz érett az órám. A hangszóró kicsit recseg.
Három kérdés.
- Tudok kezdeni valamit vele házilag, hátha...? Még fél hónapig garis, tehát nem szétszedéssel. A vízalatti mód tisztítást próbáltam, semmi.
- Mivel nekem működik a Curve fizetés, ha készítek egy full mentést, és az esetleges szerviz főcsere után visszatöltök mindent, maradok ugyanígy? Valaki végigvitte már ezt a folyamatot?
- A régióváltás miatt reklamálhat a szerviz?

Köszi.


csaba1203
(addikt)

Nekem Euronics intézte ők nem tudom hová küldték de mikor visszakaptam megjavítva ezt mondták és kaptam erről papírt is....


MaCS_70
(nagyúr)

A Samsung régebben is rendszeresen játszotta el, hogy szimplán letagadja a fődarabcserét. Sőt, gyakorlatilag kicserélt eszközökre fogta rá, hogy csak javította őket.

MaCS


szokelaszlo
(tag)

Nem szólt semmit a szerviz a régióváltás miatt!
Nekem alaplapot cseréltek ,de mentés visszaállítás után pár perc múlva eltünt a telefonról a Wearable programból a Samsung Pay menöpont.


Diokhan
(addikt)
Blog

Galaxy Watch-on csak a samsung pay működik.


Tybike81
(senior tag)

A f@...m kivan már elnézést. :W Most volt másodjára az óra szervizben. Ismét alaplapot cseréltek, emelet és magasságmérő hiba miatt. 2 napig jó volt, de ma már ismét rosszul számolta az emeletet. Szerviz menübe ismét -37m a pozícióm az első emeleten. Létezik megint nem működik rendesen, vagy estleg ez a ködös páros idő zavarja be? Mit csináljak, :W küldjem vissza vagy nyugodjak bele, hogy ez ilyen? Esküszöm lecserélem egy Honor magic 2 vagy Gs pro-ra. :DD

[ Szerkesztve ]


sbalu1
(senior tag)

Magasság, emelet mérő nekem is pontatlan.Rendszeresen 3 emeletet ír ki 4 emelet után.Emiatt én biztosan nem viszem szervízbe.


nylacika
(tag)

Üdv! Nekem e-simes verzióm van, amint tökéletesen működik a Samsung Pay. Kérdésem lenne, hogy ugyanez a sima, nem e-simes verzión is működik a mókolással?


spanglee001
(addikt)

de nekem az átlag 40emeletre hirtelen elkezdett 100-160 emeleteket írni, engem is zavar. de nem tudok alternatív vízálló esimes fizetésre is alkalmas vekkert sajnos. :F

[ Szerkesztve ]


Nimda
(addikt)
Blog

Mennyire jellemző, h a magasság/légnyomás mérő meghibásodik? Ez egy picit elrettent a vásárlástól, pedig szimpi lenne a cucc.


bajnokpityu
(nagyúr)
Blog

Gyakori. Ahogy kB minden márka barometere halandó ha vizes környezetben használod.


Nimda
(addikt)
Blog

Értem, tehát a legtöbb probléma a vizes környezet miatt alakult ki, nem valami gyártási hiba miatt. Akkor csak kerülni kell a vizet és sokáig kiszolgál.


zsarmi
(újonc)

Szép estét! Bluetooth headset vásárlás elött állok a kinézett típus Jabra Talk 25 bluetooth headset. Kérdésem az lenne watch órához használható? Válaszokat köszönöm.


nylacika
(tag)

Szerintem bluetoothon keresztül biztosan működni fog, nekem eddig minden ment, noname, LG, Samsung és egyebek.


zsarmi
(újonc)

Köszönöm.


Diokhan
(addikt)
Blog

Szerintem igen.

#6289 Tybike: ugye az megvan, hogy ezek az óra által mért adatok mind csak tájékoztató jellegűek?

[ Szerkesztve ]


doongoo
(addikt)
Blog

simán


Lápi
(tag)

Víz nélkül is meghal! Gyári hibás benne. Amúgy ha az óra 50 méterig vízálló akkor illő lenne nem meghalni egy kézmosástól.


Nimda
(addikt)
Blog

Ha ez igaz, nem szivesen venném. Pedig most akciós néhány helyen (42mm). A W3 nekem túl nagy sajnos.

[ Szerkesztve ]


nylacika
(tag)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!


radar
(csendes tag)

Curve kártyát szeretném használni Galaxy watch active 2-vel (825F) és rá tenném a vérnyomásmérőt is.
Leírást és szükséges fájlokat tudna nekem küldeni valaki.
Köszönöm!


paolinho
(őstag)

Abban tudna valaki segíteni, hogy miként tudnám a Strava mobil-applikációban megjeleníteni az órán szintén a Strava app-pal mért futásadatokat? Kvázi hogyan lehet társátani a két app-ot?

Ha ez nem megoldható, milyen megoldás van arra, hogy pl. az útvonalat, vagy annak rész-, és összadatait meglehessen utólag tekinteni? Korábban a Stratos 2-vel ez sima ügy volt, ezzel az órával viszont még nem sikeredett.

[ Szerkesztve ]


bajnokpityu
(nagyúr)
Blog

Nekem alapban szinkronizál.. Ugyanazt az usert kell megadni, és működik. Sőt, a Samu health is képes direktben stravaba menteni.
Futás esetén van egy bug április óta, a futás adatoknal at kell állítani race rá akkor jó lesz az idő és sebességmérő.


radar
(csendes tag)

Brazill régiót (ZTO) telepítettem. A vérnyomást és az ecg nem telepítette, pedig benne van a frissítésbe. A Samsung pay az müködik.
Van valakinek ötlete, hogy miért?


HIJ
(őstag)

Sziasztok!

Volt már valakinél hívásfogadási probléma, szintén Samsung telefonnál? Az a helyzet hogy a családban van S8, S8+ és S10e, amik mellett fut Watch Active2 és Watch is. Mindegyik permutációnál előfordul, hogy híváskor nem tuod felvenni a telefonon csak az órán. Restart után egy darabig jó. Az S10e esetében ez a hiba megszünt, de nem tudom hogy minek köszönhetően. Sejtésem szerint telefon updatelehetett, mert ugye az S8 -nál már csak biztonsági frissítések jönnek, míg az S10e -re még jött Android 10.

Végül is a lényeg, hogy ismert e a hiba és van e rá megoldás. Gondolom hogy ismertnek kellene lenni, ha a családban 3 -ból 3 -nál előjött...


csaba1203
(addikt)

Ha jól látom ez Watch Active 2 szoftverfrissítés lenne....


Arcanine
(csendes tag)

Nekem nagyon ritkán előfordul, hogy amikor felveszem telefonon, akkor átdobja az órára a beszélgetést, de ezt csinálta korábban Nokiával is, és most egy A51-el is. De ez tényleg csak pár havonta egy egyszeri agymenés neki, és hívás közben ilyenkor vissza tudom tenni a telefonra. Legközelebb meg megint jó.

Ami nálam be tud kavarni, az az, hogy ha egyszerre van a fejhallgató és az óra a telefonra csatlakozva, olyankor nem enged a telefonon beszélgetni.


turbulencia8
(őstag)

A Gear Trackert hasznalja valaki?
Elsore nem mukodtak a fizikai gombok, de csak a beallitasban kellett kikapcsolni a funkciogombok opciot, most minden remek. A telo gps-et hasznalja, ahol ki kellett kapcsolni az akkukimelo modot. A Gear Tracker premium elofitetese er valamit?

[ Szerkesztve ]


gery14
(aktív tag)

Sziasztok. Alirol v Ebayrol kéne nekem szíj 46mm es orához. Extra hosszú kéne nem gyerek méret és nem szilikon van valakinek bevált linkje? A gyári L es szíj utolsó lukában ér csak be kényelmetlen likcsit :D


turbulencia8
(őstag)

El is felejtettem, hogy az S20 tudja tolteni a Galaxy Watch-ot, ez utazaskor hasznos lesz nyaron.

üzenetek