Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


kakuk.tamas
(őstag)
Blog

Talán - nemsokára - remélhetőleg - elérhető lesz nálunk is a Google Pay. Én egyedül ezért vettem WearOS-es órát, mert ebben reménykedem.
(Meg tervben van egy kezdetleges okosotthon kiépítés, amihez kell.)
Egyre jobbak lesznek ezek az órák, csak ami tényleg zavaró tud lenni, az a vastagságuk az akksi miatt.


kakuk.tamas
(őstag)
Blog

A Huawei Watch 2 előtt egy Xiaomi Amazfit Bipem volt, abban tudtam aludni. De ebben nem, engem zavar. Tudom, egyéni szocprob, de az alvás monitorozás egyébként se nagyon izgat éppen.


Burt1793
(veterán)

Ha megnézed mekkora a garmin fenix 3 HR, akkor láthatod, hogy ez a gear gyerekméretű cucc. :D
Én is simán alszom a garmin-nal, tök jól monitorozza az alvást.


ferenck
(tag)

Van két másik is, 42mm-esek, az egyik fekete, a másik arany színű, nőknek, szóval most tényleg van választék.


delta1017
(tag)

Akkor nem volt még full fém óràd, azért beszélsz így.
Nekem a 46mm-s van, észre sem veszem, hogy rajtam van és lehet aludni benne.


jagertibi
(aktív tag)

Ott a pont.... :K Nekem konkrétan 8 db Seiko órám van (fele még ráadásul óra forgatóban) a Apple Watch-om meg a Mi3 mellett. Melóba a telefonnal kompatibilis kütyüket használom (meg éjszaka), egyéb esetben meg "rendes" órát. Rengeteg pozitív tulajdonságuk van az automata vagy bármilyen más órával szemben. Mondjuk főként akkor is látod érzed ha írnak hívnak ha zajos környezetben tevékenykedsz és a sportot vagy más dolgokat nem is említettem...


worxland
(őstag)

"Szóval nem igazán vágom ennek a célcsoportját, mert aki meg nem költ ennyit órára az erre se fog" - a Te köreidben talán nem. Melóhelyen 3 kollégámnak is van Gear S3. Egyik se forog olyan körökben, ahol az óraszíjból vonnának le következtetéseket.

[ Szerkesztve ]


worxland
(őstag)

"Plusz 1: a műanyag szíjjal egész pontosan mire gondoltak?" - Chokito. Volt fémszíjam, bőrszíjam. Ez a puha műanyag ugyan tényleg ronda, de sokkal kényelmesebb viselni. Eleinte le akartam cserélni én is, de 3 hónap használat után eldöntöttem, marad.


mzoltan321
(csendes tag)

Én még mindig dilemmában vagyok:

Stratos megvolt, tetszett hordani mint óra, úgy láttam az aktivitás követés is OK volt, viszont nálam valami szoftveres bug bejött, amit nem tudtam kiküszöbölni, így maga a rendszer nem volt tökéletes sajnos.

Átmenetileg vettem egy mi band 3-t, a gyári appot kiegészítve MI BANDAGE-val és hetek óta használva le se veszem. Kényelmes, alig észrevehető, definiálva milyen üzeneteket, értesítéseket akarok látni (face,gmail, sms, hívás kijelzés), hangtalanul ébreszt. Crossfit jellegű edzésen hordható (kivéve Kettlebell), bár az itt jelzett adatok nem mérvadóak, max a pulzus, de ugye egyik mai okos eszköz sem tudja pontosan definiálni ezeket a különféle gyakorlatokat, eltérő súlyokat stb. Ami sajnálatos, hogy futáshoz kell a teló...

Na most vágynék én egy ilyesmi órára, akár almás akár ez... de reálisan nézve még nem látom miben ad többet mint funkció egy 100 ezer ft feletti okosóra, ráadásul edzésnél ezt tuti le kell venni, max futásra tudom használni. (anyaghasználat, minőségérzet ... persze értem van külömség). Ami nekem fontos szempont az a minél pontosabb sport, aktivitás követés. A szoftveres javítás pontosan mit jelent itt a GPS-nél?


Divinity
(senior tag)
Blog

" Ami nekem fontos szempont az a minél pontosabb sport, aktivitás követés "

Akkor aktivitás mérőt kell venni nem pedig okos órát. :)

Ott a Gear Fit, azt pont ilyenekre találták ki pl.


NemMo
(senior tag)

Van valakinek tapasztalata arról, hogy xiaomi telefonokkal jól működnek e a samsung okosórái?


ferenck
(tag)

Szívesen látnék egy olyan összehasonlító tesztet amiben a 42 és a 46 mm-est használják ugyanúgy, hamarabb megadja-e magát a 42-es, vagy hasonló üzemidőkkel bír?

[ Szerkesztve ]


LosBlancosrm
(addikt)

Páromnak 42-es van, üzemidő kb a fele.


Tris2011
(csendes tag)

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy whatsapp, viber, facebook messenger alkalmazások üzenetei megjelennek-e az órán és olvashatóak-e rajta.
Külföldi fórumon olvastam, hogy whatsapp üzenetekből csak a legfrissebb olvasható, ha valakitől egymás után 3 üzenetet kapsz, akkor csak a legutosló olvasható, ez mennyire igaz?

Részemről alapvető fontosságú lenne, hogy az üzenetküldő alkalmazásokkal kompatibilis legyen az óra.


vodrosjozsi
(senior tag)

Ez az óra hogy imitálja a mutató járását?
Külön vagy beépített programmal?


LosBlancosrm
(addikt)

Ketyegés? Gyárilag bekapcsolható.


daninet
(addikt)
Blog


vodrosjozsi
(senior tag)

De hol?


LosBlancosrm
(addikt)

Ez gyári számlap, Galaxy Wearable alkalmazásban szabható testre.


Jano_023
(őstag)

Szerintem is aktivitás mérőre van szükséged és nem erre. Sajnos a kettő együtt hogy elegáns is legyen és vigyázni se keljen rá nehezen fog összejöni.

üzenetek