üzenetek

hozzászólások


haxiboy
(veterán)
Blog

Az első munkáimat szerintem csak .tpk csomag formájában fogom lehetővé tenni a vállalkozó szelleműeknek. Store-ba csak akkor szeretnék bekerülni amikor már van 3-5 vállalható, illetve valamilyen portfólió weboldalt is össze kéne dobnom :D


Tybike81
(őstag)

Csg4 xeh letölthető softot nem tudtok linkelni nekem amit netodinnal feltudok tenni?


niklebi
(senior tag)

Akkor az enyém kivétel. Az óra régió BTU, a szoftver ESD8, az ami előtte is volt. Ezért akarom oda-vissza átállítani az órát. Lehet még ha sikerül is jól ráfázok és nem megy, majd az SP.

[ Szerkesztve ]


niklebi
(senior tag)

Szerintem a XEH régióban nincs CSG4 szoftver. Szerintem régiónként és óra típusonként más a név. Legalábbis amiket eddig láttam.

[ Szerkesztve ]


bandi0000
(nagyúr)

Egyrészt nem tudom mennyire korlàtozott a dolog, de a te helyedben próbàlnàm minél jobban univerzàlisra csinàlni

Tehàt amiket fel lehet pakolni, azokat lehessen variállni, tehàt kint lehessen minden vagy semmi vagy vàlogatva

Amit nem szeretek ha túl nagy a különbsêg az aod és a normál face között, nekem pl az jönne be ha ugyan az lenne, nyilván többet enne de valamit valamiért


kislaci
(senior tag)

Van Csg4 xeh-re, én csg4—én voltam és vagyok is, xeh-én voltam, majd atraktam btura és nincs frissítés. De szerintem az esd8 frissebb, mint a Csg4. Most mi a xeh legfrissebb?


Tybike81
(őstag)

Hogy lehet megnézni a csc kódot? Amúgy megoldottam, találtam egy Csg4 előtti softot azt netodinnal feltettem, és utána az óra meg frissített csg4-re, csak nem tudom milyen lett a csc kódom.


haxiboy
(veterán)
Blog

Természetesen univerzális lesz, de nem szeretném teletömni adattal a usert, maximum 1 vagy 2 komplikációt szeretnék az egyes watchfaceimen, persze ahova illik mert digitális stb, vagy valamilyen kreatív formában kivitelezhető oda többet.

A többet enne még hagyján, de a fejlesztői eszközöknél adott a maximum 15%-os on-pixel érték amit tartani kell, ami ugyebár főleg a színek megnyirbálásával valamint a fényerő csökkentésével érhető el. Persze a legtöbb esetben ez jól kivitelezhető minimális eltéréssel az eredeti óraszámlaphoz képest.


kislaci
(senior tag)

Galaxy weareable / óra névjegye / szoftver adatai


Tybike81
(őstag)

És ott hogy derül ki, hogy xeh?


CB
(senior tag)
Blog

Én pl. azt nem szeretem, ha szemüveget kell felvennem, ha az időt látni szeretném. Tehát a túlzsúfolt számlapok számomra jól mutatnak, csak nem használhatók, mert nincs olyan hosszú a kezem, amilye távolságban le tudom olvasni az apró számokat. Ráadásul azokon mindig keresni kell az adatokat (főként, ha az ember naponta szereti váltogatni).
Az AOD nálam inkább az jön be, ahol csak a mutatók vannak, és a másodperc mondjuk egy pötty, ami kúszik.


kislaci
(senior tag)

Azt nem tudom hol derül ki.

Egyébként azt hol tudom megnézni, hogy milyen región melyik a legfrissebb szoftver?

[ Szerkesztve ]


radar
(tag)

Hitelesitettem a telenoros számommal. Csak úgy fossa most már az sms-t. :)


sbalu1
(senior tag)

Részemről a hibrid face-ket szeretem, azokból is a szineseket, szinezhetőeket, a dim funkciónál pedig a fluoreszkáló hatásúakat, mivel nálam mindig megy a kijelző.Azt is szeretem, ha az időjárási hőmérséklet is ki van jelezve, nem csak egy link az időjáráshoz, valamint az óra és a teló töltöttségi szintje is.


Tybike81
(őstag)

Tudsz linket adni ilyenekhez? Amúgy többet fogyasztanak ezek a facek?


bajnokpityu
(félisten)
Blog

3 napja nálam a curve kártya, de az appba beléve azt irja, hogy postázás alatt. gondolom ez kell ahhoz, hogy továbblépjek, nem?


mati12
(senior tag)

Rendelj kártyát a Curve kártyához és miután elfogadta megváltozik a Curve státusza is. Utána tudod majd csak aktiválni a Curve kártyádat.


haxiboy
(veterán)
Blog

Amint hitelesítettem az egyik saját kártyámat, utána tudtam aktiválni a curve kártyát.

(#4234) sbalu1 : :R

[ Szerkesztve ]


sbalu1
(senior tag)

Watchmaker és Facer alkalmazásokat használok leginkább ilyen nekem tetsző facek beszerzéséhez.A Galaxy Store-ból is be lehet szerezni jó kijelzőket, időnként nagyon jó fizetősöket is ingyenessé tesznek bizonyos ideig.


guriga1234
(addikt)

Facer: Little labs. Ezeket kerülöm, mert rettenetesen eszi az aksit. De tény, hogy szépek a számlapok.

üzenetek