Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


mzoltan321
(csendes tag)

Én még mindig dilemmában vagyok:

Stratos megvolt, tetszett hordani mint óra, úgy láttam az aktivitás követés is OK volt, viszont nálam valami szoftveres bug bejött, amit nem tudtam kiküszöbölni, így maga a rendszer nem volt tökéletes sajnos.

Átmenetileg vettem egy mi band 3-t, a gyári appot kiegészítve MI BANDAGE-val és hetek óta használva le se veszem. Kényelmes, alig észrevehető, definiálva milyen üzeneteket, értesítéseket akarok látni (face,gmail, sms, hívás kijelzés), hangtalanul ébreszt. Crossfit jellegű edzésen hordható (kivéve Kettlebell), bár az itt jelzett adatok nem mérvadóak, max a pulzus, de ugye egyik mai okos eszköz sem tudja pontosan definiálni ezeket a különféle gyakorlatokat, eltérő súlyokat stb. Ami sajnálatos, hogy futáshoz kell a teló...

Na most vágynék én egy ilyesmi órára, akár almás akár ez... de reálisan nézve még nem látom miben ad többet mint funkció egy 100 ezer ft feletti okosóra, ráadásul edzésnél ezt tuti le kell venni, max futásra tudom használni. (anyaghasználat, minőségérzet ... persze értem van külömség). Ami nekem fontos szempont az a minél pontosabb sport, aktivitás követés. A szoftveres javítás pontosan mit jelent itt a GPS-nél?

üzenetek