üzenetek

hozzászólások


Dokker2
(tag)

Ha be van kapcsolva az alomalvas es sokaig nem mozogsz akkor is bekapcsol a pulzusmero. A mozgas szenzor jelzi h nincs aktivitas egy ideje es elkezdi az alvast nezni. Amikor leteszem az asztalra rendszerint vilagit nekem is bizonyos idokozonkent..... Pedig kezi meresre van nekem is allitva


IOX
(tag)

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Hol lehet beállítani ha szeretném, hogy tétlenséget jelezzen?


jupp008
(senior tag)

Sziasztok,

Mivel maradok Telefonnál még továbbra is Samsung vonalon még egy darabig, ezért azt biztosan tudom hogy Galaxy Watch vagy Watch Active 2 -t szeretnék. Hogy melyik legyen vagy érdemes azt még nem tudom, habár a sima Watch mint óra kinézetileg jobban bejön.
Ami a kérdésem lenne az igazából a vásárlás. Valaki képbe van azzal kapcsolatban mi lenne az az igazán jó ár vagy akció amikor érdemes megvenni valamelyiket az egyik nagyobb hazai webáruházból. Értem itt az alatt, hogy mi az a minimál ár ami alá nem fog vagy szokott menni.


kelo0022
(csendes tag)

Sziasztok! iphone 7 mellé kaptam kölcsön egy Galaxy Watch-ot. Kérdésem az lenne hogy a telefonhívás indítás/fogadásra van e valami beállítás? Azt az infót kaptam hogy korábban ez a funkció iphone-nal nem működött de talán az újabb frissítésekben ezt megoldották, a telefon és az óra szoftvere is naprakész a telefonhívások mégsem müködnek. Van erre valami megoldás? :R


csaba1203
(addikt)

Nem igazán kedveli az Iphoneok-at....
Nekem is van 7-es de minden bajság van vele.
Samsung telefonokkal tud mindent kihasználni igazán.
Hívások is csak azzal fognak menni.


Dokker2
(tag)

Szerencsere eddi 3-4 dolgot talaltam ami ujdonsag ha samsung telefonnal van parositva. A tobbi osszes funkcio mukodik xiaomi es huawei telefonnal is(gondolom akkor minden androidossal is) . A BT hivas pl ment mindketton.


Dokker2
(tag)

Elimditod a samsung healt alkalmazast az oran. Alul beallitasok es rogton ott lesz a tetlensegi ido jelzese


Picur882
(csendes tag)

Ugyanezzel küzdöm én is. Fél óra alatt érek be a munkahelyemre, 100% -> 80%. Nap végére lemerül


szpeti40
(addikt)
Blog

Egy gyári visszaállítást csináltam, az talán javított a helyzeten.


szpeti40
(addikt)
Blog

Azt ki lehet valahogyan kapcsolni, hogy ha edzést mér az óra, akkor ne dumáljon? :D
A Gear Sportban ugye nincs hangszóró és amikor a Watch-al elsőnek bicikliztem és megszólalt, ott néztem, hogy ki beszél hozzám :DD de felesleges, mert úgysem értem.


kislaci
(senior tag)

Be lehet, de hogy hol ne kérdezd tőlem, amióta megvan kikapcsoltam én is.


kelo0022
(csendes tag)

Sikerült összehangolnom a két készüléket és valóban lehet telefonálni az órával iphone használata mellett is.
Bár nem tudom pontosan melyik lépés hozott megoldást, így leírom hogy én mit csináltam, hátha másnak is hasznos lesz.
Tehát adott az én esetemben egy iphone 7 és egy Galaxy Watch 46 mm sima Bluetooth verzió.
A két eszköz párosítva lett, tök jól működött, kivéve a telefon hívás funkció. 1 nap használat után ki-bekapcsoltam mindkét eszközt. Ismét nyomkodás próbálkozás a telefon hívással, kiírta az óra hogy párosítsam a telefonnal (ezt korábban is kiírta de hiába próbáltam újra párosítani, hiszen már a 2 eszköz kommunikált) Viszont most újra indítás után tudta párosítani az órát az iphone-nal ismét, úgy hogy már egyszer szerepelt az eszközök listában. Így most az iphone bluetooth menüjében 2 Galaxy watch is szerepel az eszközök között, úgymond kétszer van párosítva 1 eszköz. De legalább működik a telefonhívás is. Viszont az első benyomás az hogy nagyon halk a mikrofonja, egész közel kell tartanom a számhoz az órát, kb. 10-15 cm-re és így sem közelíti meg a telefonhívás minőségét a hívott fél elmondása alapján. Ez természetes, így kell elfogadni, vagy lehet hogy gyengébb a mikrofonja az én órámnak? (használtan vettem a Watchot,de még garis)

[ Szerkesztve ]


IOX
(tag)

Megcsináltam. Nem jelez. Lehet valamit kikapcsolni ami befolyásolja a jelzést? Mit tudom én, pl értesítések kikapcsolása, stb.


Airzsolti
(kezdő)

Nem mindegy, milyen edzést indítasz. Futásnál pl. van olyan, hogy egyszerű edzés vagy futás és van futóedző. Előbbinél pl. kilométerenként bemond pár adatot, de nem dumál megállás nélkül, mint a másiknál. Lehet, hogy ez zavar?


Dokker2
(tag)

Masrol nem tudok. Meddig vársz hogy jelezzen? Nekem egy óráig kell egyhelyben ülnöm hogy rámszoljon...

[ Szerkesztve ]


szpeti40
(addikt)
Blog

Tudom, de nekem a km-kénti bemondás se kéne, felesleges.

Dokker2: Egy óra tétlenség után szól.


IOX
(tag)

Figyi! Bal kezemen egy aktivitás mérő, jobboson a Watch, balos jelez, watch nem


Tense
(őstag)

Nálam meg az óraszámlapok fogyaszt 44%-ot..


szpeti40
(addikt)
Blog

:Y
Nekem eddig "csalódás" a Watch üzemideje, semmivel sem vagyok előrébb mint a Gear Sport-al voltam, azt hittem legalább egy fél nappal többet fog tudni, de nem :(
De fogalmam sincs milyen órát vennék ez után.


IOX
(tag)

Karcórát ;) . Én pl, csak akkor használom amikor valamiért fontos. Minden más alkalomra vettem egy katonai, automatát [kép] [kép]

üzenetek