üzenetek

hozzászólások


Dokker2
(tag)

Full androidos kw..... Nekem zeblaze volt... Az is mobil chippes volt full androiddal.. Egy napig birta....... Tenyleg csoda a watch. Ott a pont Jappán koszonom :R


Dokker2
(tag)

Youtubeon van oktato video hogyan lehet sporolni a szuflaval
.... Pl nekem ejszaka repulobe van... A 4.2 bt nagyon eszik.. Ezzel rahuzok egy teljes napot... Ee meg mindig aludhatok benne ha akarok


Norbi.
(őstag)

1 hónapja gyártották, vagy 6 nem hiszem hogy befolyásolnia kéne.

Én nagyon meg vagyok az üzemidővel elégedve, iPhone és AW párosról tértem át, illetve egy rövid ideig használtam szifonnal a Galaxy Watchot. AW után nekem érezhetően jobban bírja szuflával, illetve az értesítésekre is gyorsabban válaszolok, szóval fele ennyi pénzért vettem egy számomra jobban használható órát. A fizetés az egyedüli, ami hiányzik, azt imádtam az AW-ban.


Dokker2
(tag)

Akkor nem tudom mi lehet a baj hogy ennyire eltero ugyanaz az ora.... Nekem azt mondjak hogy miert baj az ha naponta kell tolteni egy orat. A telefont is naponta toltjuk. Ezt csak azert nem fogadom el mert en a telefont is 3 naponta toltom.... Es egesz nap nyomkodom mert arrol dolgozok :DDD


kelo0022
(csendes tag)

Sziasztok!
Az miért lehet hogy a watchom menüjében nincs “üzenetek” alkalmazás? Ha kapok üzenetet az megjeleníti az értesítésekben, de válaszolni vagy visszaolvasni korábbi üzenetet nem tudom mert nincs ilyen menüpont. iphone-nal használom, lehet az a gond?


korimv6
(aktív tag)
Blog

Azért nem csalódtam a Samsungban. Az S3 Frontier töltőbolcsőjébe rakva, a Watch állandóan reklamál, hogy nem eredeti töltőt használok.
Amúgy megjött a garancia jegy az extreme digitáltól. Tényleg hivatalos magyar garancia van rá.


ferenck
(senior tag)

Nem kell vele foglalkozni, én S2 töltőt használtam már minden ez utáni órával, némelyiknél nálam is kiírja ezt, de ettől függetlenül rendben feltölti őket. Ez csak marketing bullshit, hogy megvedd az újabbat, drágábbat.


gyuri2008
(veterán)

Hogy és hol nézted meg, hogy mikor gyártották?


Dokker2
(tag)

A doboza oldalan. Manufacture Date


MaCS_70
(félisten)

Dettó. S2 töltő: panaszkodás, töltés.

MaCS


MaCS_70
(félisten)

Ez az akkufogyás azért nem lineáris, de volt már olyan, hogy egy hetet ment az óra. Igaz, esténként mindig korán éjszakaira állítottam és az egy kétségtelenül nyugis hét volt.

MaCS


Grande Ale
(őstag)

Próbáltam az órát tölteni s10+-al, de nem csinál semmit. Nem lehet vele, vagy én vagyok a béna?


szpeti40
(addikt)
Blog

Én szoktam nagyon néha tölteni S10-el, megy rendben, ha benyomod a wireless powershare-t, akkor a telón a pulzus mérő világít talán kéken ha jól raktad rá az órát, meg az órán is felvillan a töltés.


Grande Ale
(őstag)

Hu de hülye vagyok, nem kapcsoltam be, csak ratettem az órát. Köszi!


Kormis
(újonc)

Sziasztok!
Végig olvastam ezt a fórumot is, de nem találtam konkrét válasz! Adott egy Samsung Galaxy Watch 42mmm és egy Huawei p30 Pro. Minden látszólag tökéletenesn műküdik a két készülék között. Viszont, ha megszakad a bluetooth kapcsolat nem áll vissza, amint a hatótávolságba érek. Csupán akkor, ha újból feloldom a telefon zárat. Több helyen jártam már (szolgáltató:telefon szoftver frissítés, mindkét márka ügyfélszolgáltatója) de sajnos semmi.
Elnézést, ha nem az óra problémája, de jó volna kiszűrni!


csolaca68
(tag)

https://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_watch_idotallo/hsz_5640-5640.html


headhunter86
(senior tag)

Nektek nem csinál olyaz az óra, hogy bekapcsolás után nem alszik el a kijelző, csak ha ráteszem a kezem a kijelzőre? Utána már ok, de először el kell ezt játszani vele. Régen nem volt ilyen, szerintem valami frissítés lehetett. Volt azóta reset is az órán, de jelenség megmaradt.


IOX
(tag)

Sziasztok! Az S.Health-tól kérem a tétlenség jelzését. 1 órát kivárom az eredmény miatt. Nem történik semmi. Ki tudtam valamit kapcsolni ami ezt felül írja. Mit tudom én mozi, éjszakai mód, vagy innen szerviz?


Tense
(őstag)

Ha nem a karomon kapcsolom be, akkor nagyon sok idő mire elalszik a kijelző, ha a kezemen, akkor viszont egy oda vissza mozdulat a csuklómmal és elalszik.


niklebi
(senior tag)

Aki használ Samsung Pay-t, az tudott a héten fizetni vele? Nekem tegnap kétszer, ma már csak egyszer próbálkoztam és lett sikertelen.

üzenetek