üzenetek

hozzászólások


PedroPascal
(senior tag)

Víz nélkül is meghal! Gyári hibás benne. Amúgy ha az óra 50 méterig vízálló akkor illő lenne nem meghalni egy kézmosástól.


Nimda
(addikt)
Blog

Ha ez igaz, nem szivesen venném. Pedig most akciós néhány helyen (42mm). A W3 nekem túl nagy sajnos.

[ Szerkesztve ]


nylacika
(aktív tag)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!


radar
(tag)

Curve kártyát szeretném használni Galaxy watch active 2-vel (825F) és rá tenném a vérnyomásmérőt is.
Leírást és szükséges fájlokat tudna nekem küldeni valaki.
Köszönöm!


paolinho
(őstag)

Abban tudna valaki segíteni, hogy miként tudnám a Strava mobil-applikációban megjeleníteni az órán szintén a Strava app-pal mért futásadatokat? Kvázi hogyan lehet társátani a két app-ot?

Ha ez nem megoldható, milyen megoldás van arra, hogy pl. az útvonalat, vagy annak rész-, és összadatait meglehessen utólag tekinteni? Korábban a Stratos 2-vel ez sima ügy volt, ezzel az órával viszont még nem sikeredett.

[ Szerkesztve ]


bajnokpityu
(félisten)
Blog

Nekem alapban szinkronizál.. Ugyanazt az usert kell megadni, és működik. Sőt, a Samu health is képes direktben stravaba menteni.
Futás esetén van egy bug április óta, a futás adatoknal at kell állítani race rá akkor jó lesz az idő és sebességmérő.


radar
(tag)

Brazill régiót (ZTO) telepítettem. A vérnyomást és az ecg nem telepítette, pedig benne van a frissítésbe. A Samsung pay az müködik.
Van valakinek ötlete, hogy miért?


HIJ
(őstag)

Sziasztok!

Volt már valakinél hívásfogadási probléma, szintén Samsung telefonnál? Az a helyzet hogy a családban van S8, S8+ és S10e, amik mellett fut Watch Active2 és Watch is. Mindegyik permutációnál előfordul, hogy híváskor nem tuod felvenni a telefonon csak az órán. Restart után egy darabig jó. Az S10e esetében ez a hiba megszünt, de nem tudom hogy minek köszönhetően. Sejtésem szerint telefon updatelehetett, mert ugye az S8 -nál már csak biztonsági frissítések jönnek, míg az S10e -re még jött Android 10.

Végül is a lényeg, hogy ismert e a hiba és van e rá megoldás. Gondolom hogy ismertnek kellene lenni, ha a családban 3 -ból 3 -nál előjött...


csaba1203
(addikt)

Ha jól látom ez Watch Active 2 szoftverfrissítés lenne....


Arcanine
(csendes tag)

Nekem nagyon ritkán előfordul, hogy amikor felveszem telefonon, akkor átdobja az órára a beszélgetést, de ezt csinálta korábban Nokiával is, és most egy A51-el is. De ez tényleg csak pár havonta egy egyszeri agymenés neki, és hívás közben ilyenkor vissza tudom tenni a telefonra. Legközelebb meg megint jó.

Ami nálam be tud kavarni, az az, hogy ha egyszerre van a fejhallgató és az óra a telefonra csatlakozva, olyankor nem enged a telefonon beszélgetni.


turbulencia8
(őstag)

A Gear Trackert hasznalja valaki?
Elsore nem mukodtak a fizikai gombok, de csak a beallitasban kellett kikapcsolni a funkciogombok opciot, most minden remek. A telo gps-et hasznalja, ahol ki kellett kapcsolni az akkukimelo modot. A Gear Tracker premium elofitetese er valamit?

[ Szerkesztve ]


gery14
(senior tag)

Sziasztok. Alirol v Ebayrol kéne nekem szíj 46mm es orához. Extra hosszú kéne nem gyerek méret és nem szilikon van valakinek bevált linkje? A gyári L es szíj utolsó lukában ér csak be kényelmetlen likcsit :D


turbulencia8
(őstag)

El is felejtettem, hogy az S20 tudja tolteni a Galaxy Watch-ot, ez utazaskor hasznos lesz nyaron.


kaisers
(aktív tag)

Hol illetve hogyan tudom megnézni vagy keresést szűkíteni az akciós óra számlapokra? (Mint pl. Play Store alkalmazasok az Appsales alkalmazásban. - bár gondolom ilyen lehetőség nincs)
Nem arra a heti 3ra gondolok, azon kívül is van még...

[ Szerkesztve ]


sbalu1
(senior tag)

Kösz a linket!


kaisers
(aktív tag)

Köszönöm


Szigma70
(addikt)

Sziasztok!
Srácok, mondjatok valami okosat

Van egy Galaxy Watc-őm már jó ideje, most a gyereknek is vettem egyet. Nekem egy Xiaomi Note pro-m van, a gyereknek egy Xiaomi Note 8T-je. A ő őráját a saját telefonjához az istenért sem tudjuk párosítani. Az enyémhez simán párosul, minden ok, így az óra OK. Az ővéhez nem véglegesül a párosítás.
Utánaolvasva az Android 10 a ludas. Mi a megoldás? Nem hiszem, hogy egy ilyen eszköznél nincs rá megoldás. Felháborító, hogy ilyen dolgok lehetnek egy ilyen kategóriájú óránál.

Ötletek?

Köszi előre is


csaba1203
(addikt)

Nem az óra a hibás, hanem a csodálatos xiaomiauo telefonod....
Ezerszer le lett írva, hogy igazán csak a Samsung telefonjaival működik tökéletesen.
Valahol a beállítások környékén nézz szét, hogy a wearable alkalmazásnak megadtál e minden engedélyt?
Ezek a kínai dzsunka telefonok külön kategória a te eseted sem egyedi.

üzenetek