üzenetek

hozzászólások


TaaT
(veterán)
Blog

Ez olyan mint a Jack csatlakozó elhagyása egyes telefonokról, fizikálisan és anyagilag is bele fért volna a készülékbe, de nem került bele.


Joe.36
(addikt)

De én nem fogok kidobni egy drága jó és hibátlan órát, akkor nem veszek samu telefont ha nem megy vele, idén tervezek venni, majd nézek mást.


gyuri81
(veterán)
Blog

Én sem értem a Samsungot.

Használtam augusztusban kb 1 hónapig egy Watch 5 pro-t. Rájöttem, hogy pont arra használom mint az 5 éves (jelzem hibáltan) Frontiert. Így eladtam, maradt 100e Ft-om.
Aztán vásároltam egy Watch 6 47 mm classicot. Gyönyörű az óra. DE!!! Pont arra használtam mint a Frontiert ( itt csak zárójelben írom hogy hibás volt az óra. Visszaküldtem a Samsungnak.

Szóval továbbra is Frontier.


Joe.36
(addikt)

Én a Lunetta miatt ragaszkodom hozzá, szerintem nagyon hasznos, kényelmes, védi is a kijelzőt, az új órákon úgy látom már nincs.

( Az értesítő led miatt van meg még a Note 9 is ami már más telefonokn nincs )

[ Szerkesztve ]


ericdrawen74
(senior tag)

Egy jó Huawei Watch GT 4... 2 hetente elég tölteni. Hihetetlen, hogy a Samsung erre képtelen. 100e-ért még egy bluetooth-os headsetet is kaptam ajándékba.

[ Szerkesztve ]


jano_77
(nagyúr)

Ez a számlap baromi jól néz ki. Hasonlót esetleg tud vki Frontier Gear S3-ra? :U :F (mondjuk a 2 hét az nagyon durva :Y )

Joe.36: igaz nem sima értesítő led, de az S10+-nál is volt és most az S23-nál is van a telefon szélein körben felvillanó kék - vagy most már bármilyen színűre állítható - keret értesítéseknél. Az nem elegendő? :F

[ Szerkesztve ]


TaaT
(veterán)
Blog

Mondjuk ma már nem drága egy Gear S3 óra, a mostani Frontiert is 11e forintért vettem és elég szép állapotban van.

Én is próbáltam már újabb Samsung órát (Watch 4), nem győzött meg hogy lecseréljem bármelyik Gear S3 órámat. Jobbnak jobb óra a Watch 4, de arra hogy megnézzem az értesítéseket, telefonáljak vele, számomra is tökéletesen megfelel a jelenlegi.

Eléggé bejön a Samu One UI a telefonokon, de az S9+ omat én sem biztos hogy egy újabb Samsungra fogom lecserélni a jövőben.

A Watch 6 Classic mondjuk még lünettás.


glaci
(őstag)

Sziasztok!

Ha már szóba került a Lünetta ...
Az én S3 -am lünettájában a 8 db. mágnesből már csak 2 db. működik, ezért nagyon sokat kell tekergetni.
(Sajnos a munkám során néha előfordul, hogy erős elektromágnesek közvetlen (10 - 20 cm) közelében vagyok. Feltételezem, hogy ez mágnesezte le szépen apránként.)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek miképpen lehetne vissza mágnesezni, hogy a HALL szenzorok ismét érzékeljék és megint működjön rendesen? (Lehetőleg annélkül, hogy ki kellene cserélni (vagy egyáltalán szét kellene szedni), amit az apró - potenciálisan elguruló - alkatrészek miatt "veszélyes" műveletnek tartok.)

Előre is köszönöm szépen a hasznos ötleteket!


ericdrawen74
(senior tag)

Teljes pompàjàban...


jano_77
(nagyúr)

Most miért fájdítod a szívem!? :U :F


ericdrawen74
(senior tag)

Itt az ideje a vàltàsnak...


TaaT
(veterán)
Blog

Egy kis utána olvasás után azt találtam, hogy ki kell cserélni a mágneseket a lünettában. [link] [link]

[ Szerkesztve ]


Joe.36
(addikt)

Nem tudtam hogy így lement az ára, én még kb 100ért vettem. De mai napig tökéletes számomra. :)
Szuper vele telefonálni. :)


Joe.36
(addikt)

Ezek az értesítő jelzések úgy tudom hogy csak bizonyos ideig jeleznek, míg az értesítő led, pl a Note 9 nagyon sokáíg, talán örökké... És jobban is látszik, nekem jobban tetszik :)

[ Szerkesztve ]


TaaT
(veterán)
Blog

2019-ben még én is 40e forintért vettem a Gear S3 Classic-ot. Frontiert szerettem volna, de akkor azok drágábbak voltak ennél. :)


gyuri81
(veterán)
Blog

Nemrég volt szó, hogy az új telefonokkal már nem fog az óránk működni. Na ez már be is következett az S24-es szériával... :O Nem kapcsolódik hozzájuk


TaaT
(veterán)
Blog

Nemá, azt írták a 2024 utáni samu telefonokkal nem fog működni. :(((


Smithy87
(senior tag)

Sziasztok, az mennyire normális egy Gear S3 classicnál, hogy nem tölt fel teljesen és minden alkalommal megfagy/ kikapcsol amikor a töltőn hagyom?


zeon.hu
(nagyúr)

Semennyire...
Gyári visszaállítás egy próbát megér.


Smithy87
(senior tag)

Hmm nem rég volt, szűk 2 hónapja vettem és telefon váltás is volt azóta. De még próbálom

üzenetek