üzenetek

hozzászólások


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Ennek örülök.

Igazából ennél többet akkor tudtam volna csinálni, ha én csinálom helyetted. Ugyanis az S5230 frissítési útmutatók több mint fele végleges meghibásodáshoz vezet :W
Anno én is beszoptam.


BDave
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Le lehet valahogy menteni a telefonról a névjegyeket és az SMS-eket akkor is ha nem érzékeli a kijelző az érintést? Van rá valami megoldás? Nagyon fontos lenne!

Próbáltam már Kies-zel, driverek fent vannak, de nem csatlakozik a telefon, a telefonon pedig nem tudom kiválasztani, hogy melyik módot használja. Nincs más lehetőség?

[ Szerkesztve ]


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Nem lehet kommunikálni vele érintő nélkül. Valamint a KIES túl új ennek a szarnak, ehhez a Samsung PC studio kellett volna.
Legközelebb gyakrabban szinkronizálsz...


BDave
(őstag)
Blog

És nincs olyan mód, amiben el lehetne indítani a telefont és nem kéne hozzá a kijelző? A hangerőgombokkal ki tudom választani a módot, de leokézni már nem.


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Tekintve hogy nincs recovery a telódon (azt se próbáltam milyen vele adatot menteni), és telepítése adatvesztést okoz, ezért vagy veszel digitizert, vagy pápá adat. Az enyém is itt van a fiókban, majd ha lesz pénzem veszek bele...


BDave
(őstag)
Blog

Szervizbe gondolom drágán csinálnák csak meg az adatmentést.


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Vagy ha eleg tapasztaltak akkor nem csinalnak.
Nem jol fizet, maceras, es konfliktusforras. Kell a fenenek.


zorkamate
(csendes tag)

Sziasztok! Szeretnem a segitsegeteket kerni a targyban emlitett telefonnal kapcsolatban. Az lenne a problema, hogy a telefon nagyon reg volt hasznalva, most apukamnak kellene, elovettem, kikapcsolt allapotban van es nem reagal semmire, ha radugom a toltore megjelenik az akku jel alatta pedig egy csik fut vegig, ez ujra es ujra. Nem tudom bekapcsolni, semmire sem reagal. Bibelodtem mar androidos samsungokkal (root, rom csere stb) de ezzel sajnos fogalmam sincs mit lehetne csinalni. Tudnatok javasolni valamit, vagy talalkozott mar valaki esetleg ilyen problemaval? Valaszokat elore is koszonom!


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Mennyit töltötted? Mert könnyen lehet hogy az akku kuka. Meg kéne mérni mit ad le. Multiméter remélhetőleg van.

Aztán ha bejön a download mode újra is lehetne rakni (download mode=bekapcs+hangerőle+kamera)


zorkamate
(csendes tag)

Köszi a gyors választ! Délután 2 óta van töltőn... Nem hozza be a download modot sem :/


zorkamate
(csendes tag)

Viszont most azt vettem észre, ahogy nyomtam a 3 gombot egyfolytában, kattogott másodpercenként.. Egyébként az akksi csere kb mennyibe kerülne?


zorkamate
(csendes tag)

Bocsi,a multiméteres kérdésre nem válaszoltam, igazából nemtudom mi az...


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Ez itt: [link]
Akkor mondjam azt hogy voltmérő? Gyors megnézem mit csinál akku nélkül töltőn. De sajna az enyém meg érintőhibás...


zorkamate
(csendes tag)

Oké, köszi. Már ránéztem! (google a barátom:D) sajnos nincs ilyenem :(


szabacsik
(őstag)

Sziasztok. Asszony telóját szeretném frissíteni. Jelenleg S5230CJJF4 van rajta (Telenoros, nem tudom számít-e). Melyik a legutolsó amit érdemes rátenni?

szerk: Már látom is, hogy MXEIL2 lesz a nyerő. Jó az a telenoros-hoz is vagy édes mindegy neki?

[ Szerkesztve ]


quailstorm
(nagyúr)
Blog

teljesen mindegy, ha nem megy a kamera akkor van gáz, újabbat kell keresni


Angyalka666
(újonc)

Sziasztok!
Srácok! A segítségeteket kérem! :( Ilyen telefonom van és tegnap este egyszer csak nem működött az érintőképernyője. Én barom, meg még ki is kapcsoltam. Így most be sem tudom kapcsolni. :( Munkahelyi telefon, amelyen még hétvégén is hívhatnak. :( Ráadásul az elnök asszony most érkezett haza és tuti keresett. :(
Valami érintőképernyős kalibráló program megoldhatná a gondomat? És ha igen, honnan tölthetem le? :( Nagyon kétségbe vagyok esve.


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Kuka. Vagy pár ezer forint és javítás. Képes külsérelmi nyom nélkül tönkremenni...
Szóval rakd át a SIM-et valami más telefonba. Adatot menteni meg érintő nélkül nem tudsz, hacsak nem állítottad be előzőleg az adatkábel csatlakoztatására automatikusan induló fájlátvitelt.


Angyalka666
(újonc)

Köszi szépen a választ. Annyiba került volna a panelcsere, hogy inkább vettem egy új telót. Majd lehet, hogy rendelek az ebay-ről egy panelt, és a youtube-os vidijó alapján elszórakozok vele. :D


szabacsik
(őstag)

Frissített fw után a képernyő csak a lezáró gombbal oldható fel. Előtte akármelyikkel fel lehetett oldani. Be lehet állítani valahol hogy bármelyik gombra villanjon fel a képernyő?:)

üzenetek