Áááácsi!
Ezt serpenyőben bőnyálon megcsináltad oszt csí?
[Re:] [Somatom:] Anti - bitpork blog 4. - BLOGOUT fórum
hozzászólások
Lidl.
Bitpork:
Nem pácoltam, ha erre gondolsz. Vajjal sütöttem meg (leszoktam az olajról). De, legközelebb kipróbálom pácolva.
[ Szerkesztve ]
Szuvidálni próbáld meg legközelebb, szerintem az a zacsis állapot jó hozzá!
De utána a serpenyőn kapjon 1-2 percet oldalanként csak hogy legyen kérge.
Vagy ha nem akarsz vizet forralni akkor legyen nálad folpack, kapjon szárazpácot vastagon, majd légmentes folpackot és adj neki 1-2 napot hűtés nélkül.
Persze, egyértelmű, hogy a végén egy kicsit "rápirítok".
A vajat én is egyre gyakrabban preferálom.
A múltkor csináltam óriáspalacsintát és az egyik réteg a töltelékben vajkaramella volt dióval.
Gyakorlott háziasszonyoknak vittem termékmintát és úgy falták, mint kacsa a nokedlit...
De rántottához, leveshez, palacsintatésztához meg kb. mindenhez egyre gyakrabban adok belőle.
A rántottát inkább szalonnával, bacon -nal kezdem.
Ha nem lenne rajta cukor, akkor símán dürüm -nek nézném.
Jó, még finomítani kell a kinézetén.
Belül már okés.
Sztem inkább a belsejét kéne áthangolni. Mondjuk, hortobágyira.
Azt is lehet.
Pedig palacsintatésztából sütöttem tepsiben, laponként.
És tényleg nagyon jó volt többrétegű édes töltelékkel. Főleg másnap.
Azt hittem, fakéreg. Vegánok örömére, trollkodásnak.
Igazából tényleg az, csak beszórtam porcukorral. Somatomnak ne szólj.
És azonkívül, hogy egzotikus, van egyéb előnye is?
Csak azért mert messziről érkezik, ez még semmit sem jelent...