Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


stickermajom
(addikt)
Blog

Nem kell speckó tartalom, egyszerűen nem használok publikus trackereket jó ideje. Egy helyről be tudok szerezni mindent és több 4K tartalom kerül fel, mint azokra a publikusokra amiket ismerek.

Sonarr is csak azért jött fel anno, mert akkor kezdtem el Radarr-t használni és gondoltam, akkor legyen minden egy "családból", de pluszt nekem nem adna a Flexget mellett.


stickermajom
(addikt)
Blog

Felpiszkált a bejegyzés, találtam egy elegáns megoldást a rar kérdésre. Hátha valaki hasonló cipőben jár: Unpackerr [link]
Figyeli a Radarr/Sonarr queue-t, szükség esetén pedig kicsomagolja a mappába és import után törli, így megakadályozva a tripla helyfoglalást. Kipróbáltam gyorsan, remekül működik.

Így viszont Sonarr v3 release után teszek egy próbát kíváncsiságból.

[ Szerkesztve ]


daninet
(addikt)
Blog

Van egy rakás ilyen félregépelt nevű megoldás :DDD Van automatikus felirat letöltésre is egy.


ferensz
(senior tag)
Blog

a Bazarr :D

[ Szerkesztve ]


vampire17
(őstag)
Blog

A dupla tarolast en kitrukkoztem :)

Letoltesi konyvtarnak megadtam a Plex konyvtaram (series/radarr, movies/sonarr) veglegesnek meg egy olyan konyvtarat ami nem letezik :) Igy siman letolti a plex konyvtaramba . Annyi h folyamatosan jelzi, h missing folder, de mar megszoktam :)

Annyi "hatulutoje" van, hogy telegramon ertesitest csak a letoltes elkezdeserol kapok, a vegerol nem. (ez sem faj tulzottan :) )

[ Szerkesztve ]


stickermajom
(addikt)
Blog

Az automatikus törlés amúgy működik valakinek? Van egy bash scriptem, ami 3 hét után automatikusan leállítja a torrenteket. Hiába van így beállítva a Radarr, nem törli: [link]


MasterMark
(titán)

Dupla tárolásra én úgy emlékszem be lehetett állítani, hogy csak linkeket rakjon, így az eredeti fájl csak egyszer van, az átnevezett átpakolt saját dolgai pedig csak linkek az eredetire.


daninet
(addikt)
Blog

nem vagyok benne biztos, hogy minden klienssel működik, ezt nem részletezik. Mit használsz?


vampire17
(őstag)
Blog

Es tenyleg, konkretan ez az alapertelmezett beallitas csak nem mukodott nalam, mert a torrent kliens es a sonarr nem ugyanazzal a group al csinalta a file-okat, illetve a mappa alapertelmezett jogai sem voltak jok.

Uh csinaltam egy uj csoportot, amihez hozzarendeltem a qbtuser es a sonarr usereket, a A ket program systemd scriptjeben modositottam. hogy ez a csoport legyen az alapertelmezett, illetve az umask-ot 002-re allitotam. a letolesi konyvtaron illetve a vegleges sonarr konyvtaron pedig a mappa jogot 775 re, a file jogot 664-re alliottam.

Igy mar szuperul mokodik a hardlink, nem foglal dupla helyet a cucc es mindket helyen ott van :) (ezt esetleg bele lehetne tenni a leirasba is!)

Meg az auto torlest (torrent oldaldol) kene valahogy megoldanom (ha mar hozza nyultam :) ) Elv a torrent kliensnel bepipaltam a remove-t illetve beallitottam, h minden trackernel 48 ora utan legyen "befejezett" a seed, de nem tunik ugy, mintha torolne... erre van valakinek otlet?

[ Szerkesztve ]


ferensz
(senior tag)
Blog

Nekem ruTorrentben van egy olyan ratio groupom ami lefedi a legkevesbe permissziv tracker seedelesi kovetelmenyeit es minden torrentnel az lesz a default ratio group.


stickermajom
(addikt)
Blog

Sonarr/Radarrnál kell beállítani az indexereknél, hogy mennyi idő ÉS ratio után töröljön. Fontos az és szócska, mert ha csak az egyik, vagy másik van beállítva, akkor nem történik semmi. Cserébe kiértékelésnél nem kell mindkettőnek teljesülnie. Tegnap játszottam vele, így működik. Torrentkliensben hiába állítottam bármit, az nem volt jó, csak akkor működik, ha valamelyik *arr állítja be.

Viszont, ha hardlinkeket használsz, akkor szerintem ez nálad nem lesz jó, mert megy a levesbe az egész.

[ Szerkesztve ]


vampire17
(őstag)
Blog

Hardlink ugy mukododik, hogy amig egy darab is van a fajlrendszeren, addig megmarad a fajl. Tehat ha van mondjuk 3 hardlinked, 2 helyrol torolheted, csak akkor tunik el fizikailag, ha a harmadikat is torlod. (nyilvan az 1 a default, ez az az eset amikor nincs plusz hardlink.)

En most a bazarr-al szenvedek... nem teljesen tiszta, hogyan is kell beconfigolni... Valaki hasznalja esetleg?

[ Szerkesztve ]


stickermajom
(addikt)
Blog

Tudom mi az a hardlink, köszönöm.

Viszont a *arr v3 hardlink esetén Transmissionből nem töröl valamilyen okból.. ;) Nem is jelenik meg a logokban, egyszerűen figyelmen kívül hagyja a feladatát. Tehát megy a levesbe az egész funkció.


vampire17
(őstag)
Blog

OK igy mar ertem, azt hittem arra irod, h torli...

Ez a hibajelenseg qbittorrent-nel is fennall vajon?

Ha Bazarr semmi esetben nem talalja a feliratot, akkor mit lehet tenni? Probaltam a score-t most lentebb vinni, de semmi...


dew28
(tag)

#7 stickermajom
Radarr v3-nál a minimum 6 óra lett. :( Így, ha hirtelen eszembe jut valami amit megnéznék, akkor ez a módszer nem jó.
hm?

#34: vampire17
nalam siman mukodik az auto remove qbt-ben 20-as ratio-nal. *arr oldalon semmit nem kellett beallitani hozza

[ Szerkesztve ]


stickermajom
(addikt)
Blog

[kép]

[ Szerkesztve ]


daninet
(addikt)
Blog

ezt rakd be cron-ba és állítsd be 10 percenként frissítésre

curl -X POST "http://localhost:7878/api/v3/command?apikey=dadada" -H "accept: application/json" -d '{"name":"ImportListSync"}'

[ Szerkesztve ]


vampire17
(őstag)
Blog

igaz, en a sonarr/radarr-okkal akartam megoldani, de igy egyszerubb, valoban :) bealliottam a 48 ora (+10 perc) seedet, aztan delete torrent/data.


Dolphine
(addikt)

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem!
A Sonarrt elég régóta használom sorozatokhoz. A kliens egy Synology NAS.
Az a problémám, hogy van amelyik sorozatrészt a saját mappájába teszi, valamelyiket nem és képtelen vagyok rájönni, hogy miért nem! :F
Tehát így néz az elérési út: Download/Series/Sorozatnév/Sorozatévad. Ide kellene letölteni.
Viszont előfordul, hogy csak a Download mappába tölti le a fájlt, tovább nem, pedig a Sonarr elérési útban be van állítva! Ötlet?

üzenetek