Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


stickermajom
(addikt)
Blog

Sikerült a Bazarr-t beállítani? Tegnap játszottam vele, egész ügyesen megtalált mindent. Milyen nyelven keresed?

daninet :R


daninet
(addikt)
Blog

Nem így működik a dolog. Először a torrent kliensedben beállított letöltési útra szedi le a fájlt, majd ha sikeres volt a letöltés átnevezve bemásolja a sorozat mappádba.
Ha a letöltés sikeres volt de a másolás nem történt meg, akkor az Activity fülön nézd meg milyen okból áll a feladat. Van, hogy nem tudja eldönteni a név alapján mit csináljon a fájllal.


stickermajom
(addikt)
Blog

Nincs rarolva amit nem importál be? Azokkal alapból nem tud mit kezdeni.


Dolphine
(addikt)

Igazad van, rosszul fogalmaztam! :R
Tudom, hogy előbb letölti, majd utána áthelyezi a megadott mappába a letöltött részt, de ez nem történik meg! :F A letöltés megvan, csak a megfelelő mappába helyezés nincs! Hol tudom megnézni, hogy mi a gondja?

stickermajom
Nem, nem rar.


stickermajom
(addikt)
Blog

Akkor Settings - General - Logging - Log Levelt állítsd debugra, utána egy sikertelen import után a System - Log Files alatt látnod kéne mi baja.


Dolphine
(addikt)

Rendben, megtettem.
Mi a legújabb változata a Sonarrnak?


daninet
(addikt)
Blog

synology-n hozzáadod a http://packages.synocommunity.com útvonalat a csomagkezelőben, és ott megtalálod a legfrisebb portolást.
Mivel a NAS nem hivatalosan támogatott platform, így oda csak akkor kerül frissítés, ha valaki veszi a fáradtságot és átportolja a verziót ami működik az aktuális Mono-val.


daninet
(addikt)
Blog

Még egy dolog eszembe jutott ezzel kapcsolatban:
Sok dolog nem frissül NAS-on. Ha ez zavar, szinte mindegyik NAS lehetőséget ad docker futtatására. Lehet egy alap UI nélküli linuxod amire telepítgetsz dolgokat. Az viszont már sok programnak natívan támogatott, a repók frissülnek.


Dolphine
(addikt)

Az én NAS-omra a Docker kilőve, nem támogatott. Synology DS218.
A mai nap a logban ez fogadott:
Couldn't import episode /volumeUSB1/usbshare/Download/Nancy.Drew.2019.S02E03.720p.WEB.H264-CAKES/nancy.drew.2019.s02e03.720p.web.h264-cakes.mkv: Access to the path is denied.
Értem, hogy nem tudja importálni a fájlt, viszont azt nem tudom, hogy miért nem?
A mappáknak milyen hozzáférések kellenek?


daninet
(addikt)
Blog

ssh-n csatlakozz a NAS-hoz és ps | grep nzbdrone
ezzel megkapod melyik user név alatt fut a sonarr és tudsz jogokat adni neki


Dolphine
(addikt)

Kipróbáltam valamit, most áttette a letöltött anyagot a kívánt mappába. Figyelni fogom azért tovább, hogy minden rendben legyen! ;)


vampire17
(őstag)
Blog

Igen be, szépen teszi a dolgát, egyedüli renitens sorozat a wandavison , ahhoz nem talál...(csak a feliratok.hu az egyetlen forrás)


Dolphine
(addikt)

Elkiabáltam.
Az anyagot letöltötte, de nem helyezte át a mappába.
A logban nincs is benne egyáltalán a fájl! :Y
A log egyébként elég érdekesen működik. Olyan fájlokat keres, ami már nem is ott van ahol keresi a Sonarr, illetve van amelyik már nem is létezik! Akkor miért keresi? :Y

vampire17
A Bazarr milyen környezetben fut Nálad?

[ Szerkesztve ]


daninet
(addikt)
Blog

System/status alatt milyen üzenetek vannak? Nem hiányzik a lib media info?
Activity fül alatt ott kellene álljonak a fájlok várakozva és ír mellettük egy hibaüzenetet sárgával.
Nem írja véletlen, hogy Unable to determine if file is sample

Mert ha nem történik meg a másolás bármilyen okból de a letöltés sikeres az Activity menüben ott ülnek hibaüzivel és manuálisan indíthatod.

[ Szerkesztve ]


Dolphine
(addikt)

Sziasztok!

Újabb kérdés! :DDD
A Bazarrt használja valaki? Nálam olyan kombinációban van, hogy a Bazarr Windows felületen, az anyagok Synology NAS-on. Itt is valami beállítás/engedély problémája lehet, mert nem úgy működik, ahogy kellene! :F


vampire17
(őstag)
Blog

Dockerben fut, Egy Ubuntu serveren.

Jogosultsag fontos, foleg kevert kornyezetnel. A legjobb megoldas, ha letrehozol egy csoportot (pl media_group, vagy barmi...) beteszed az osszes app useret ebbe a csoportba es minden olyan konyvtar jogosultsagat, ahova barmelyik app (sonarr, radarr, bazarr, torrent kliens, etc..) dolgozik, ugy allitod be, hogy a fenti csoport irni es olvasni is tudjon.


Dolphine
(addikt)

Az én NAS-onom a Docker nem elérhető. :F


vampire17
(őstag)
Blog

Bazarr-al kapcsolatban nekem is lenne egy kerdesem. Ha Sonnarhoz hozzaadok egy sorozatot, aminek az audio nyelve magyarra van allitva, akkor a Bazarrban miert akar hozza feliratot keresni? Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?


Dolphine
(addikt)

Na, ezt tudom! :DDD
Az adott sorozatrész végén van egy kulcs szimbólum. Arra kattints rá, majd a Subtitles Language lehetőségnél Nothing Selected legyen. Akkor elvileg nem keres hozzá semmit!

Engem azok a felkiálltójelek kergetnek az őrületbe! :F

[ Szerkesztve ]


vampire17
(őstag)
Blog

Az a gond,. hogy ha pl folveszek egy sorozatot Sonarrba magyar hanggal es ez atkerul Bazarrba, kezzel kell ezt kikapcsolnom, hogy ne keressen feliratot... A manual modot en is vagom, azert nem ertem csak, ha a bazarr azt latja, hogy a beallitott felirat nyelve ugyanaz, mint a hange, akkor miert akar barmit hozza keresni? :F

[ Szerkesztve ]

üzenetek

Hirdetés