üzenetek

hozzászólások


hcl
(nagyúr)
Blog

Érdekes volt olvasni, s sokrétűbbnek tűnik a cucc egy átlagos MMO-nál.


ldave
(nagyúr)
Blog

Mintha már olvastam volna ezt a cikket.


Csapoati
(nagyúr)
Blog

Ugye? Nekem is rémlik.


Shing
(őstag)

Sztem meglehet osztani a ReShade presetet könnyebben és nem kell így tökölni az egésszel. De lehet, hogy csak a legújabb verzióval működik.

.\-vel lehet utalni a gyökérkönyvtárra, szóval csak mindent át kell írni a reshade.ini-ben pl.
TextureSearchPaths=.\reshade-shaders\Textures
EffectSearchPaths=.\reshade-shaders\Shaders
PresetFiles=.\whatever.ini

Összepakolod egybe aztán elég másoknak kicsomagolni mindent a főkönyvtárba.


Prae
(újonc)
Blog

Szia! Basa Laci néven több oldalon is kiraktam, Facebook-on kint volt a Gamers Hungary csoportban, itt pedig elsőnek blogként, mielőtt cikk lett belőle. Szerettem volna minél több embert megszólítani az írásokkal, hogy hahó, az SWG él és nagyon is rendben van így 2019-ben is. :)


Prae
(újonc)
Blog

Bevallom őszintén, a ReShade kapcsán én csak azt fordítottam le magyarra, amit a fájlok mellett található readme is írt. Nem tudom hogy más módszerrel hogyan működik.


Erunosta
(tag)
Blog

Nekem nagyon tetszett az írásod! Érezhető volt a lelkesedésed, látszott az írásodból, hogy szereted, élvezed ezt a játékot. Az külön jó volt ahogy zárójelekben kiegészítetted itt ott a mondandód, így nem kellett googliban még külön rákeresni miről írsz, érthető volt egy kevésbé Star Wars értőnek is mint én, bár a világát szeretem.
Nem tudtam, hogy ez a játék ilyen mély felépítésű és ennyire függnek a játékosok egymástól, érdekes, de talán nekem pont ezért nem tetszene. Arra emlékszem mikor lekapcsolták, sajnáltam mert akkor az egyetlen érdekesnek tűnő SW világú MMO volt.

UI: Az első oldalon az előző írásod linkje nem működik, 404 not found.


Szőrös 
(veterán)

Legjobb mmo ami valaha létezett. Béka poraira. :O


Prae
(újonc)
Blog

Köszi a biztató szavakat, mindig jól esik arról olvasni, hogy valakinek ennyire bejött amit írtam. :) Hát igen, imádom ezt a játékot, és nem is hiszem hogy valaha meg fogom unni. Egyébként az a poszt, amire a link mutat végül ennek az írásomnak a második oldala lett, amelyben az emulátorok világába kalauzolom el az olvasót. Ne is törődj a linkkel, csak lapozz egyet, és már ott is vagy annál a 404-es hiba mögött bújkáló cikkecskénél.


Prae
(újonc)
Blog

Nem halt az meg, éppen ezt az örömhírt hozom: ha a régi játék tetszett, a sok változtatás előtt, akkor keresd az SWGEmu projektet, ha viszont akkor is tetszett a game, amikor belenyúltak a harcrendszerébe és a profession-ökbe, akkor keresd az SWG: Legends projektet. Utóbbiban már az összes kieg is fut, így a legendás űrhajózás is működik. :)


Szőrös 
(veterán)

Mindkettőt ismerem :D Inkább az Emu-ra várok, vagyis vártam de már feladtam, hogy lesz belőle egyáltalán valami.


bullseye
(addikt)
Blog

Mennyit toltam ezt CU előtt! Volt, hogy egész nap ügyeltem a Mos Eisley kórházban, amikor még más játékosoknak kellett az új skilleket megtanítani a kezdőbbeknek. Aztán harcoltam a buff áremelések ellen, szólóztam a Nightsiseket, lenyúltam a jó cuccokat (na jó, csak néha) a Batcave botok elől. Már a jedivé válás útján jártam egy törpeklánban (igazából éppen elment a kedvem tőle, és átképeztem volna magam erőhasználó kommandós-fejvadásszá pár extrém lángszóró kedvéért), amikor becsapódott a CU, és a remek cuccaimat középvacakká változtatta.

Pár hónap múlva még visszanéztem, az egyszerűsített rendszer már nem volt túl érdekes, de még egy kicsit elnosztalgiáztam volna legalább a környezettel, csak aztán jött a Benny Hill show NGE néven.

Szóval egy tökéletes emu érdekelne, de kétlem, hogy valaha is lesz olyan, meg olyan lakott, meg egyáltalán az emlékeimnek megfelelő...

üzenetek