üzenetek

hozzászólások


MichaelSD
(őstag)

Ez pontosan u.a. a kategória.

[ Szerkesztve ]


ZavaBalazs
(őstag)

na, ez egy nagyon alapos videó lett: [link], választ ad pár dologra, pl hogy miért van külön köztársaság, és mellette sutyiban egy ellenállás. kár, hogy azt a vonalat kihagyták, bár gondolom ha benne lett volna, akkor meg az a baj, hogy mámeginapolitika ;]


ZavaBalazs
(őstag)

van HISHE is, mondjuk szerintem jó gyenge lett :( de a the end utáni jelenetek (3:40-től) ütősek. :D


boost
(addikt)

Nekem nagyon tetszett, minden tekintetben. Kétszer is megnéztem moziban, egyszer 2D-ben, hogy rendesen lássam mindazt, amit az operatőr elképzelt, ne valami sötét vackot, egyszer meg 3D-ben, mert utána már csak úgy adták. 4.5/5 pont nálam, mert a zene kicsit gyengécske volt.


laci0618
(csendes tag)

Tetszett, 3D-ben láttam. Szerintem hozta azt a színvonalat amit az eddigi SW filmek hoztak.


kisza25
(félisten)
Blog

jó neked:P


DrojDtroll
(addikt)

[link]

Akinek van kedve segíthet az ötletelésben.


ZavaBalazs
(őstag)

na, most hogy kinn vannak az extrák, valaki mondja már meg nekem, hogy hol lelhető fel (természetesen csak és kizárólag legálisan :U ) az állítólagos kb 10 percnyi kivágott jelenet? eddig belefutottam kb 3-4 percnyi anyagba, plusz egy itunes exkluzív ( :F ) jelenetbe, ez utóbbi így deleted scene-nek nagyon jó, de a filmbe nem illett volna bele.

na de van pár jelenet, amivel nem találkoztam, pl a hosnian prime-on a fiatal politikus csajnak van Leiával egy jelenete, ami elvileg jól elmagyarázza az aktuális helyzetet a galaxisban, csak kivágták, mondván az 1-3-ban többek közt a politika volt az, amit utált a közönség. meg elvileg Chewie is letépi Unkar Plutt karját. :D szóval eezekről, és társaikról valami tipp?

ja és van honest trailer is, kicsit olyan feeling, mint ez a topic maga. ;]


mad1
(veterán)

Megneztem vegre en is ezt a filmet,nagyon orulok hogy nem mentem el ra a moziba,kb 10 fillert nem er.
Tobbszor sem nezem meg,mint a regieket...azokat legalabb soxor lattam :(((


ceia
(őstag)

Detto! A film szerintem messze nem éri el a Lucas filmek színvonalát. Van pár szép jelenet, de összességében elég komolytalan lett. Egy az egyben ugyanaz a történet, mint az első Csillagok Háborúja. Pár lázadó összejön, kocsma jelenet, kis aranyos robot, Jedi lesz valakiből, gonosz nagyúr maszkban (csak itt eszméletlenül béna!), X-szárnyúak a Tie-fighterek ellen, halálcsillag, amit végül felrobbantanak.. Csak itt minden kevésbé lett jó. A legjobb karakterek Chewbacca és Han Solo. Sajnos Leiát meg sem ismernénk, ha nem szólnak, hogy ő az. Ez méginkább igaz Skywalkerre, akinek szerepe szánalmasan rövid és jelentéktelen lett. Jó Rey is, de hirtelen jött erőhasználati képessége és mesésen gyors fejlődése sokat ront a hitelességén. A végét már nagyon összecsapták. A zárójelenetnél rosszabbat aligha lehetett volna csinálni: Vártam, hogy Luke legalább húzza át az erővel a kezébe azt a kardot, ha már Rey kinyújtotta felé.. de semmi sem történt, csak állt ott, mint aki be van lőve és máshol jár.. Ha külön filmként nézem, egy jó űrmese, de a sorozat új részeként bukta. Jobb lett volna a Clone Wars, vagy az Old Republic idejében játszódó történet.


gzoli2
(tag)

Megnéztem eredeti hanggal: szegény Leia hercegnő hangjának nem tett jót az idő vasfoga :C (mint valami kocsmatöltelék, dohányzással fejelve)

üzenetek