[Re:] [sto1911:] Pinball FX3 PH! verseny - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


sto1911
(veterán)
Blog

Kíváncsi leszek azért az árakra, de a leírás szerint holnap kiürül a Steam wallet :D

Úgy látszik a sok sírás csak elérte a célját és a hűséges vásárlók ugyan nem ingyen, de remélhetőleg olcsón tudják áthozni a meglévő asztalokat.


chris0000
(őstag)

hi. akkor -50% ha megvannak a packok FX3-ban. thx. üdv. :)


sto1911
(veterán)
Blog

Egyértelmű, de akinek nincs, az bújjon el inkább :D aprópénzért meg lehetett venni 3 alá a pakkokat.

Mondjuk attól még lehet "drága", de reggel kiderül, elvileg 9-kor rajtol.

Az jutott még eszembe, hogy akiknek a különböző táblák vannak meg, de nem a konkrét pakkok, azok szívni fognak-e. Az indyn kívül az összes asztal megvan, de maguk a pakkok már nem.

[ Szerkesztve ]


Tangerine
(senior tag)

Szerintem ha a táblák megvannak amelyek egy adott pakkhoz tartoznak, akkor az ugyanaz, mintha a pakk lenne meg egyben. Az mindegy, hogy egyesével vetted. (szerintem)


sto1911
(veterán)
Blog

Csak a Steam nem ezt mutatja. :S Mindegy, reggel kiderul.


#48613632
(veterán)
Blog

Remélem igazad van, mert nekem az összes tábla megvan, de sok pl nem a Steamen lett véve, és régebben az áruházból nézve csomó nem látszódott. (Azaz felajánlotta vásárlásba, nem volt ott asz a kis kék kocka a csíkokkal, hogy megvan)


#48613632
(veterán)
Blog

Hát, vegyesek az érzelmeim. Én nem látom azt az akciót. Legalábbis sehol nem ír 50%-ot, meg Epicen még mindig olcsóbb.


sto1911
(veterán)
Blog

En sem vagyok boldog, az FX3-ban az Indyn kivul minden megvan, azok upgrade-je az Indyvel egyutt 110,79€, nem szamitva 3 vagy 4 pakkot, ahol nem jo az arazas, az meg minimum 15€. Erre meg rajonne az osszes uj tabla, amit nem is szamolok ki inkabb :D


chris0000
(őstag)

hi. a bundlekban néztétek az árakat? nekem ezeket dobja fel... látom az 50%-ot.
olyan mintha 1 tételt tartalmazna, de benne van mind a 3. az összes volumenál hozza nekem az 50%-ot...
9,75 lenne egy volume pakk, így lett 4,87
ami érdekes, h megvehetném a 3 volume pakkot 23,40-ért, csak azt nem értem, h az mire jó, mert ha külön veszem őket akkor is 15€ alatt vok.
bár arra gondolok, h akinek nincs meg, azok kapna rá 20%-ot a 3x 9,75-re... üdv.

[ Szerkesztve ]


chris0000
(őstag)

+ mindenki kap 1 nap gamepass hozzáférést!


#48613632
(veterán)
Blog

Igen, ezt én is nézem, és azt hiszem, így megéri. Ám az az 50% az azért van, mert 1 bundle tartalmazza az FX3 táblákat is, az meg megvan. Így csak az FX-ért kér pénzt.
Nekem £8.50/bundle, ebből lejön a fele, az 4.25, annyit megér asszem ... :K De akkor csak a Williams bundle lesz meg, a többi végülis annyira nem is érdekel.


sto1911
(veterán)
Blog

Igen, bundleben ennyi, ha mindent meg akarsz venni, akkor akciokkal egyutt is 300-350$ korul alakul.

En is valahogy ugy gondolkodok, hogy FX-re csak fizikai rekreaciokat fogok venni, azokert meg nem penz az a 4-5$/pakk. Meg esetleg nehany nagy FX3 kedvencemet fogom megvenni az uj fizika miatt, de egyelore nem lesz teljes a gyujtemenyem. Majd ha naggggyon akcios lesz, beszerzem a maradekokat.

#4106pitepeti71: Akos irta, hogy rajta vannak ezeken a nem latszo bundleokon, ugyhogy remelhetoleg azokra is hamarosan lesz megoldas.


sto1911
(veterán)
Blog

Akinek megvan FX3 ala az Indy, az beirna nekem a FX illetve a bundle arat? Koszi!


chris0000
(őstag)

hi. "nehany nagy FX3 kedvencemet fogom megvenni az uj fizika miatt"
ezek ppontosan milyen/melyik táblák? thx. üdv.
#4111pitepeti71 én is ezen agyalok, h h lenne a legjobb... üdv

[ Szerkesztve ]


sto1911
(veterán)
Blog

Aliens, Infinity Gauntlet, Bob's Burgers, a Bethesda pakk, Portal, X-Men, Wolverine, Blade, Avengers, Fear Itself, Captain America, F4, Deadpool, Civil War, egy csomo SW a regebbi trilogia asztalai kozul leginkabb, BTTF, Epic Quest, Mars, kb. ezek jutottak eszembe.

A masik meg, hogy megneztem raytracinggel a Necrodancer es az Infinity Gauntlet tablat. A Necrodancer eg es fold, az Infinityn nem annyira latszik, azt megneztem a FX3 alatt is, es ilyen aprosagok, mint pl. a bumperek alatt a tabla nincs megvilagitva FX3 alatt, meg hasonlo aprosagok a kulonbsegek egy nehany perces jatek utan. Ami erdekes, hogy az effektje viszont Thanos laban latszik, csak a "foldon" nem, lehet bug, mindenestre az effekt ugyanaz.

Szomoru viszont, hogy RT nelkul a golyo nem tukrozodik az asztalon, pedig 3 alatt meg igen...

[ Szerkesztve ]


chris0000
(őstag)

thx az infokat. a necrot pont tegnap próbáltam ki, jópofa.. 10. lettem tegnap, de mamár szerintem 1000. vagyok, h elindult a játék... :D meg kell ennek a gép rendesen, ha RT-t meg mindent fullon akar az ember. nekem is a 144Hz-hez kell az fps, h a mozgások szépek legyenek... az 1080p-s laptopomat megeszi, ha minden fel van pakolva, de tényleg baromira szép így minden... üdv.


sto1911
(veterán)
Blog

Csak megvettem az Indyt, addig tokoltem, mig delutan ota felment az ara vagy masfel euroval :D


chris0000
(őstag)

uhh, de hol ment fel az ára? most 14,79 az ára FX-en, ott volt kevesebb? thx

[ Szerkesztve ]


Tangerine
(senior tag)

Lejárt az egynapos pass, úgyhogy most megvettem csak az újakat (5 asztal). A többit elvileg ingyen megkapom, amit még az Epic-en megvettem. A nagyját az utolsó napokban (kb 55 asztalt). De asszem érdemes volt, mert a Steam-en minden drágább. És az Epic-en volt egy csomó asztalra 33% leárazás. Így is elnyomtam 150 eurót 3 nap alatt flipperasztalokra :U , de most így elvileg minden megvan. :R


sto1911
(veterán)
Blog

Igen, Steamen volt valami 13,73, ha jol emlekszem delutanrol, szoval nem ment ra a vagyonom :D

#4119Tangerine: most nyomtam egy fel orat az Indyvel, FX alatt RT-vel jatszhatatlan, RT nelkul termeszetesen hibatlan. Grafikailag az FX sokkal kontrasztosabb, illetve szebbek nehol az anyagok, pl. a koponya vagy mi van jobb oldalon, illetve felul a rampak, de semmi lenyeges, marmint azon kivul, hogy jobban nez ki :D

üzenetek