Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Redneck
(veterán)
Blog

Yodamest:
Egy kis tuning, vagy párral több FPS van hogy valóban jól tud jönni, de valamikor nem számít, motortól függ. :K

Nem tudom nálad miért nem vált be a G-Sync, de nálam sokkal reszponzívabb és jobb mint bármilyen szoftveres vertikális szinkron. Ha te nem veszed észre a v-sync input lagosságát, az tök jó, de egy jobb FPS játékos kiég tőle.

A 4K pedig frankó és a nagy kijelző is, de nem mindenki szereti a 60Hz-et, főleg ha multizik is.
Bármikor hamarabb váltanék egy fejlesztésnél egy 120 vagy 144Hz-es WQHD Free vagy G-sync monitorra, mint szinkron nélküli 4K@60Hz-re.
Persze nem vagyunk egyformák, nyilván nem mindenkinek fontos a gyorsaság. Valakit nem zavar az input lag, vagy a rossz szenzorú egér sem.

PowerBuldog:
Pedig vannak ilyen címek sajnos, baromi idegesítő. A Rise of the Tomb Raidert tolom most TV-n, kontrollerrel. Egy-két pályán van hogy 50-ig is beesik, és elég zavaró v-sync mellett. Azért nem monitoron tolom, mert ágyból, kontrollerrel kényelmes. Így kénytelen vagyok együtt élni ezzel, de ez legyen a legnagyobb gondom. :))

kolopele:
Nem csak 4K-nál számít. Mióta megvan, azóta minden autós és FPS címet 1080p@144Hz-en veretek G-Synckel. Sokkal folyamatosabb, észrevehetetlen input laggal.
Monitoron leginkább multizom, és nagyon hasznos, hogy ha gyorsan körbe kell nézni, vagy egy hirtelen nagyon fordulni, pontosan azt látom amit kell. Nincs képtörés. Nem mindenkinek érzékeny a szeme, de az enyém sajnos az. Kikapcsolt szinkronnal látom az elcsúszó képkockákat.

[ Szerkesztve ]

üzenetek