Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


kolopele
(őstag)

Volt régebben olyan kártyám aminek volt némi coil whine - ja, annyira idegesített hogy el is adtam, de bárki jött hozzám az ismerőseim közül amíg megvolt senki nem hallotta. Ilyen ez :)


bobalazs
(addikt)
Blog

Az AC Originel mérés jól meg változtatta volna a statisztikákat.


Cifu
(nagyúr)
Blog

Meg az Armed Assault 3-al, vagy a World of Tanks-al való mérés is. Mindegyik másképpen.

Szóval az ilyen megjegyzéseket én továbbra sem értem, konstruktívnak nem konstruktív, de legalább értelmetlen... :U


bobalazs
(addikt)
Blog

Nem értelmetlen. A te példád értelmetlen.
AC Origins single playeres.
Négy mag nem elég neki.
A multit meg nem mérjük, tudjuk miért.
Van e értelme 4 magnál többnek.
Nem kicsit. Proci limites az AC origins 4 magon.

[ Szerkesztve ]


gtamate2
(veterán)
Blog

+1 Igazából értem, hogy ezek voltak kéznél, de egy ilyen "tesztelésből" messzemenő következtetéseket kár levonni. Van az a 4 játék, ott látjuk mennyire számít single-be és ennyi. Sok pluszt nem tesz hozzá semmihez sajnos.


kolopele
(őstag)

Még négy mag nyolc szálon is, de csak városokban. Ezt már többször is leírták hogy a dupla védelem az oka. Állítólag a tört verziónál ez már nincs jelen, legalábbis fórumokon ezt írják. Ezzel viszont az a gond hogy a becsületes vásárlókat megszívatják.

[ Szerkesztve ]


Zicokuka
(senior tag)
Blog

Mindig jobb ha több van, mint ha elfogy :) Biztos nem ėrtelmetlen a 4 szállnál több, max nem mindig használja ki. Persze ez ismét a kell-e nekem kategória ės pėnzben is.


Cifu
(nagyúr)
Blog

Megbocsáss, de a jelek szerint nem csak a játékok sajtásosságaival nem vagy tisztában, de a korábbi hsz.-eket sem olvastad végig... :U

Le volt írva, hogy az AC Origins esetében a védelem a ludas a CPU igény miatt. Amúgy pedig sacc per kábé mindegyik AC egy hulladék módra leprogramozott játék, érdekes módon a The Witcher 3 is single player játék, grafikára is szép, mégis sokkal kisebb a hardware igénye - mert leprogramozták normálisan.

Le volt írva, hogy a World of Tanks például a mai napig kb. 2 szálon terhel, semmi értelme akár csak 4 magvas procit is tenni alá. Van egy pár millió felhasználója, például.

Az Armed Assault 3 ezzel az erővel ugyanúgy elő lehetne hozni, van kb. annyira releváns, mint az AC Origins. Rohadt nagy látótávolság, játéktér és fizika miatt bizony nagyon erőforrásigényes (is) lehet, beállításoktól függően. Az sem szereti annyira a sok szálat kihasználni.

De ezzel az erővel akkor akár elő lehetne venni a Star Citizent is (annak lesz ugye Single-player része is). Noha az is eléggé... hát nem jól van megírva.

Szóval nagyon nem értem, mi ez AC Origins körüli haccacáré. Egy rosszul megírt (vagy a védelem miatt extra erőforrásigénnyel bíró) játék nem sokat nyom latba egy tesztben... :U

Pláne egy magánember által elkészített tesztben. Ha nem tetszik az eredmény, fogod magad, rászánod az időt és az energiát, és csinálsz egy saját tesztet, és akkor boldog lehetsz.


bobalazs
(addikt)
Blog

Valóban nem olvastam a korábbi hsz.eket, látom kellett volna, mert már foglalkoztak a kérdéssel.

Megértem, hogy korlátozottak a keretek.

Bár lenne nekem keret, 'biza megcsinálnám azokat a méréseket.


Zicokuka
(senior tag)
Blog

Rosszul megírt játékból van elég, Gta 4 vagy Maffia 3 is ennek a remek pėldája. A Gta 5-nėl meg volt kedvük dolgozni mert remekül optimalizált.


kolopele
(őstag)

GTA 4 - et ne is emlegesd..........A Mafia 3 is megér mondjuk egy misét, de azt háromszor végig toltam azért :) Az tetszett benne hogy low és high között lényegében semmi különbség nem volt, de még lowon is szaggatott olykor meg leesett az fps. Az a baj hogy éppen az ilyenek miatt kell az erős cucc, mert az valamelyest kompenzálni tudja a programozók hanyagságát, csak ugye az ember csúcs gépen minimum egy AC Origins szintű játékot akar (másfajta védelemmel :D ).


Piftuka
(addikt)

Köszönöm a tesztet! Mindenképpen hasznos volt elolvasni. :K

Végre ismét jó kis platformot alkotott az AMD a "Ryzen" processzorokkal! Egyre inkább biztos vagyok abban, hogy hosszú idő után, Intel platform-ról ismét AMD-re váltok majd emiatt.


Zicokuka
(senior tag)
Blog

Maga a játék nekem is tetszett,de gondolhatod az akkori 7850-em hogy szenvedett még lowon is :D Aztán a 380-on már jobb volt a story.


noPublicFG
(senior tag)

Fizetés nélkül hogy lehet átvenni bármilyen termeket? Csak ennyit nem értek.


Dtomka
(addikt)

Jó videó. De nekem az nvidia driverben bevált a fast sync és a max teljesítmény. No v-sync no képtőrés...de magas fps ...
Persze akinek AMD vga-ja van azoknak nagy segítség amit a videó bemutat.

[ Szerkesztve ]


kolopele
(őstag)

Nem minden játéknál jó a fast-sync. A g-sync viszont igen.


Zicokuka
(senior tag)
Blog

A jövőben is várható hogy nem lesz tökéletes optimalizálás, ez megy rėg. Mint anno a Crysis esete ami alá nem tudtál vasat rakni, aztán kiderültek kis sunyi dolgok a mesterségesen magas gėpigėnyre. Azért kíváncsi lennék mi lenne ha minden játékot tökéletesen megírnának.


Redneck
(veterán)
Blog

Szerintem a Crysis 2-vel kevered, annak volt mesterségesen felverve a gépigénye. Folyamatosan tesszellált vizet számolt a pálya alatt. A Crysis 1 csak szimplán rosszul volt megírva. :DD


Zicokuka
(senior tag)
Blog

Igen azzal kevertem,meg volt valami felhős marhaság is :D


kolopele
(őstag)

Mi lenne akkor? Lehet nem lenne szükség csúcs gépekre és a gyártók nyakán maradnának a készletek :)

üzenetek