Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bardi
(tag)

A pedálhoz én gumirugót használok, ha jól emlékszem innen rendeltem. Nekem a fékhez bevált.


arty
(addikt)
Blog

gyönyörű munka, élvezetes írás!


tomiafoka
(csendes tag)
Blog

Köszönöm ismételten mindenkinek a kedves szavakat! :R

Eugene Roe => A szervó motor cikkszáma: Denso 45200 05230. Újonnan elég drága és nem is könnyű találni, pár száz Euró, de használtan roppant kedvező áron lehet találni bontottat. Hozzám kb 60 Euróért került egy egész kormányoszlop, de lehet hogy Hozzád 30-ért kerülne, ha elég kitartó vagy a keresgélésben. Néhány alkatrészem és alapanyagom évek óta megvan, sajna nem vagyok tisztában mindegyiknek az aktuális piaci értékével, szóval ezért hasonlít az ár egy x+y-z/q=3 egyenlethez. Ha esetleg dokumentálom a későbbiekben, akkor abban már árakat is fel fogok tüntetni :)

viraga => Köszönöm az ötletet, valóban nagyon jó lehet ilyen célra :)

john_trapéz => Igazán komoly lett :Y Gratulálok hozzá! :) Mióta építgeted?

bardi => Köszönöm a linket! :)


john_trapéz
(tag)

Köszönöm!

Kb. 3 éve folyamatosan építem. Mindig van valami ami megtetszik és módosítok rajta. Most épp a kormányod tetszett meg... :R Valószínűleg nagyobb erővel és dinamikusabban adná át az erőhatásokat, mint a G27-em. Egy orosz srácnál találtam, komplett tervet ugyanahhoz, mint amit Te építettél, annyi különbséggel, hogy ő STM32 discovery-t használt. Még csak olvasgatok róla és alkatrészek után kutatok a neten (miből lehet egyszerűbben és olcsóbban kihozni). Lehet, hogy majd lesz pár kérdésem, ha elkezdem.


hemaka
(nagyúr)

Eleg durvan nez ki, ez nem fog hamar szethullani, ahogy elnezem. :D Gratula :)


shteer
(félisten)
Blog

elismerésem! :R


Peter13
(senior tag)

A ficándozó aztal nem bug, hanem feature :)

Egyébként az államat lerakom, a minőség miatt is, meg a belelölt munkaórák miatt is :R


ESBHun
(csendes tag)

Nagyon ügyes vagy, öröm látni, hogy vannak ilyen emberek akik mernek még nagyot álmodni, hisz azért a hozzávalók többségének a beszerzése is egy komoly feladat tud lenni, nemhogy az egész összeállítása-programozása. Gratulálok! ;)


tomiafoka
(csendes tag)
Blog

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :R
Annyi kiegészítést hozzátennék, hogy nem én programoztam, a szoftver fejlesztése nem az én érdemem, azt készen találtam és felhasználtam.

[ Szerkesztve ]

üzenetek