[Re:] [tghwinner:] Konzol gaming PC-s szemmel - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


futo001
(senior tag)
Blog

Néha én is kínlódok a konzollal, PC-n sokkal precízebb az irányítás. Majd akarok is kötni billentyűt meg egeret az Xboxra, de nem mindegyik játék támogatja sajnos. Mégis maradok a konzolnál, mert egyszerű és kényelmes. :)


Balika911
(félisten)

FPS-t és autóversenyt én sem tudok kontrollerrel játszani. Ilyenekre tartok egy játékra is hellyel-közzel használható PC-t, de igazából csak magamat ámítom vele. A belátható jövőben nem fogok én PC-zni, ezeket a játékokat kihagyom inkább.


Brndtt00
(junior tag)
Blog

Én pont fordítva vagyok ezzel. Világ életemben kontrollerrel játszottam. (Egy két autós játék volt, amit kormánnyal)

R6 siege PC-n egészen az Operation Burnt Horizon-ig kontrollerrel.
(Persze nem voltam e-sport sztár) átlag gold 2-1, 1+ K/D arány.

Végül a Burnt Horizon szezon végére ott is hagytam a PC-t, azóta mindent xboxon játszok.

Nekem nem hiányzik a PC(meg ha nem is minden annyira szép konzolon)


icemad
(nagyúr)
Blog

Jól kibasztál magaddal.... :DDD
A következő lépcső egy ps5 lesz, de akkor már kell majd egy Series x is. Utána switch és quest 2. De akkor már kell majd egy normális tv is, meg valami erőlködő 7.1-es rendszerrel, meg ps plus, meg gamepass ultimate... És rájössz, hogy nem is olyan olcsó a konzol gaming. :)


tghwinner
(csendes tag)
Blog

Miért vennék PS5-öt? 2014-2015 utáni játékok már nem érdekelnek, meg a PS4-PS5 exkluzív játékok jönnek már PC-re is. A mostani mondern játékok a multiplayerre építenek. Engem csak a Single Player játékélmény érdekel. Miért kellene 7.1-es hangrendszert vennem, mikor a filmeket és sorozatokat is sztereón hallgatom, a TV beépített hangszórójával? Lövik le a PS3-as multiplayer szervereket, ezt is tudom. PC-n is kell költeni a játékokra és a game pass-okra, de ezzel a lehetőséggel sosem éltem.


Balika911
(félisten)

"A mostani mondern játékok a multiplayerre építenek."

Ez nem igaz. Van, amelyik multis, és van, amelyik nem. A Sony játékai inkább single player címek.


RawrrSoul
(csendes tag)
Blog

Ezt embere válogatja azért... Én is kb. 1 éve teljesen áttértem a konzol gamingre, mégsem vágyom ilyen dolgokra amit felsoroltál... :) Fölös is lenne annyi konzolt itthon tartanom, mikor erre az egyre sincs időm nagyrészt. Game Pass Ulti' előfizum mondjuk van, az egy igen jó dolog... :K


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Én úgy vagyok , hogy jelenleg egy Xsx van GP-al . Mellette egy PC a régi idők kedvencei miatt .
De ha úgy adódik , hogy a polcról le tudom venni PS5-őt , akkor majd az is lesz, de engem sem hajt a tatár . :)


cskamacska
(addikt)
Blog

Áh, ez csak sajnos akkor tud működni, ha pont elég ami konzolon elérhető, azaz főleg a konzol fókuszú blockbuster mainstream játékok, meg az indiek egy része. :( A nichebb dolgok, mint az MMO :D , az RTS (meg bármi ami izometrikus és nem elég egyszerűbb menükben lépkedni az irányításához), szimek, vegyes műfajú indiek nagyja része konzolok közelébe sem kerül, mint ahogy a mod-ok, felhasználói tartalom 99%-as sem.

Legutóbb ami játék konzolon is elfutott volna nálam az a Generation Zero, Far Cry 5, ill tavaly nyáron az újra elővett Far Cry 3. Elvileg a Black Book is multiplatform, de a Sony a Humble Bundle-lel ellentétben nem dobálta volna utánam 8 dollárért 8 másik játékkal együtt. :D


AuraSync
(senior tag)
Blog

Ez így van tanúsítom. :K
Ha valaki nem tudja beszerezni olcsó forrásból a konzolos játékokat akkor biza 1 év alatt akár egy jobb PC árát is elköltheti játékokra. Már ha digitálisan veszi.

Én is visszatértem PC-re mert nem bírtam elnézni a Médium-High grafikát és az ímmel-ámmal meglévő 60FPS-t.

üzenetek