üzenetek

hozzászólások


zseko
(veterán)
Blog

Előre is bocs a negatív kritika miatt, nem szokásom, alapvetően mást jellegű hozzászólást akartam írni, sőt, úgy különösebben nem is akartam írni, de a cikk legvége miatt meggondoltam magam.

A legelső probléma, amit egyébként is felhoztam volna, de így az utolsó mondattal igazán nagyot üt és nem lehet szó nélkül hagyni:
"Utóirat: A képeket azért fényképezőgéppel készítettem, mert nem akartam bajlódni a screenshotokkal."

Hát b.zd meg :W De komolyan. Minek írsz cikket, ha ennyire igénytelen vagy?? Mit sajnáltál, azt a 0.5 másodpercet, amíg lenyomod a PrtSc gombot?? Vagy azt a másik 1-et a pendrive-ra másoláshoz?? Hogy a gépről legyen megírva a cikk, és/vagy csak simán feltölteni a képeket egyből innen hozzá, már fel se hozom...

Másik:
"...elrendezése nem olyan, mint amelyet a Windowsnál megszokott. Hogyan tud egy átlagos, kezdő felhasználó egy Windowsos elrendezést készíteni? Na ez az a dolog, amit nem mond el a rendszer..."

Mégis, miért kellene elmondania? Ez Linux, NEM Windows. A dock meg ízlés kérdése, nekem például Windowsnál is felül van. Pont a Linux hatása miatt...

Harmadik:
Képernyőképről (bocs, fotóról!) másolgassam be a konzolos parancsot? Komolyan?

Ezek után már semmi ingerenciám kifejteni amiről valójában írni akartam, hogy a Snap egy kalap szar, alkalmazásmenü úgy röhej ahogy van, hogy egy Win10 szinte gyorsabban bootol és működik hdd-ről is, mint ez ssd-ről egy normális gépen is, nem hogy egy régi lassún. A leghasználhatóbb (számomra legalábbis mindenképpen) a 9.04-es rendszer volt, többek között a maga kilenc! másodperces boot idejével hhd!-ről. Azóta minden egyes kiadással csak romlott a teljesítménye és az előnye nálam.

[ Szerkesztve ]

üzenetek