Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Tim82
(nagyúr)
Blog

A lényeg, hogy amit az Ubuntu megad, az a rendszerigény, amivel normálisan használható, pont annak a határa, hogy nem lesz túl döcögős a rendszer.

Még egyszer és tényleg utoljára: igen, ezt hívják magyarul ajánlott rendszerigénynek, amivel normálisan használható. Ubuntuék részletesen ki is fejtik, ld. #13-ban idéztem is, ennek felel meg.

Ez játékoknál is változott, régen az abszolút minimumot adták meg, amin még elindul, ma már inkább igyekeznek egy reálisabb konfigot megadni, amin talán játszható is valamennyire, még ha kicsit alacsonyabb felbontásban és low grafon is, de nem diavetítés.

Szintén írtam már a #15. második bekezdésében, hogy fejlesztői oldalról nincsen lehetőség végtelen számú hardverkombinációval tesztelgetni.

Nem egyszer olvasom amúgy játékfejlesztői oldalról (kisebb stúdiók, fejlesztőcsapatok részéről láttam ilyesmivel kapcsolatban interjút), hogy alapvetően viszonylag kis számú tesztkonfigjuk van, melyeken van lehetőségük a tesztelésre, általában ezek közül a leggyengébb, amin még elindul a játék, lesz megadva minimum rendszerkövetelménynek.

Szerintem csak forgatod most a szavakat.

Ha egy következetes álláspont számodra "szóforgatás", csak mert nem értesz egyet vele, az szomorú, de azzal nem fogok tudni mit kezdeni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek