Tudom, hogy leírta, pont az én hozzászólásom után.
Én pedig a hozzászólásodra írtam,általánosságban hogy, szerintem téves az a szemlélet hogy a kisebb mérető Air Fryer nem lehet jó,.
Tudom, hogy leírta, pont az én hozzászólásom után.
Én pedig a hozzászólásodra írtam,általánosságban hogy, szerintem téves az a szemlélet hogy a kisebb mérető Air Fryer nem lehet jó,.
Na pont a grill csirkét sokak szerint pont érdemesebb szétszedni. Sokszor olvasom a másik fórumon, hogy kívül már kicsit megég belül meg még nyers vissza kell rakni.
Nekem az Auchannál jött be a fagyasztott.
Illetve ami pékárunál nagyon jó ott az az elősütött.croissan és valamelyik zsemle ami hatos vagy 8-as csomagolásban van és átlátszó tasakban. Csak előbbi nagyon veszélyes mert függővé tesz, kívül nagyon finom roppanós lesz és pár perc alatt elkészül.
Bocs, de ez a pl. streetkichen-es (Insider)posztból több helyen átemelt írás(marhaság)butaság...
Elsőre(!) szuper lett az 1,8 kg-os grillcsirke, 2x volt forgatva a 65 perc alatt egy "mezei" air fryerben...
(Tele a net egyben sütött a.f. grillcsirke ötletekkel..)
A rosszul megválasztott sütési hőmérséklet az oka.
Még egyszer sem sikerült megégetnem.
[ Szerkesztve ]
Tudtam, hogy lesz ilyen hozzászólás :-)
Mint írtam másik csoportban ahol ·
178,2 E tag van több ilyen volt, a felső kép is innen van, idézem pl az ehhez való hozzászólást.
"Első körben csirke progi 40 perc vol 180 fok 10 per, utánna 170 fok a többi. 20 percnél fordít. Ez után 2x10 perc 200 fokon.
Biztonság kedvéért kettévágtam, na ekkor derült ki, hogy még belül nem szupi. Na gyorsan vissza a sütőbe 170 fok 20 perc."
Szóval számomra ez, meg saját tapasztalat reprezentatívabb, de te süsd egyben és Siguroban és Philipsben is inkább szétszedem sokkal egyszerűbb.
Igen tudom, hogy először alacsonyan kell aztán pedig rá kell pirítani.
Nem saját kép!
[ Szerkesztve ]
mi is egyben sütjük a 1,5-1,8 kilós csirkét és még sosem volt nyers a közepe, sem a külső része égett... [link]
+1 Én is egészben sütöm az 1,8 kilós pipit a Cosoriban.
Én már lassan két éve így keverem.
Rázza a radai rosebb.
Állítólag az emberi test 70%-a víz, de a csirkének egészen biztos. Betettem a sütőbe egy szép nagy csirkét és galambot vettem ki.
Működhet az a módszer is, amit korábban linkeltek itt vmelyik zsíros sertéshez, hogy 90 fokon fél óra alatt szárítod a bőrét és akkor nem fog szétfolyni ha megküldöd utána
Na ez már sokkal jobb. :-)
Esetleg van képed?
A fokhagymás vaj saját készítés?
Valamilyen köretet sütsz vele, alatta?
Alulra air fryeres sütőpapír?
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék Air Fryert vásárolni. A klasszikus hétvégi rántott hús tömegek és fagyasztott hasáb készítéshez és egyéb köretek.
A kritériumok:
- max 90.000ft
- nagy űrtartalom, hogy egyszerre több minden sülhessen
- lehetőleg legyen hozzá magyar használati utasítás
- 4-5 fő részére
- EZÜST színű legyen
Amiket néztem:
https://aqua.hu/haztartasi-kisgepek/proficook-pc-fr-1200-h-forrolevegos-suto-t1028414
https://aqua.hu/haztartasi-kisgepek/lauben-air-fryer-oven-1500sb-holegkevereses-suto-fritozzel-lbnafo1500sb-t1452160
Hasznosabb az olyan, aminek belátsz az ablakán?
Jobban átsül a krumpli az ilyen hozzáadott forgó tárakban ?
A kettő amit néztem 10+ literesek, ezek elegendőek lehetnek, hogy ne kösse gúzsba a kevés hely, mint a sok 6-8 literesnél?
1500 az első és 1700W a második, az elegendő?
Minden meglátás vagy tapasztalat érdekel.
Amiket linkeltél inkább mini légkeveréses sütők, tehát ha van otthon légkeveréses sütő (ilyenre gondolok[link]) akkor teljesen felesleges venni
Rántott hús sütés
Lapos cucc amit nem lehet egymáson sütni. Tételezzük fel hogy tenyérnyi húsokat kell megsütni fejenként 2-3db-ot, ezt mind egymás mellé kell rakni és akkora sütő területre lenne szükség hogy egyszerre süsd.(Vagy egy családi ebéd előtt tedd egymás mellé a kész rántott húsokat és meg is látod)
Nincs az a Airfryer amibe beleférne ennyi
És hogy egyszerre legyen kész a hús is meg a köret is, egy gép kevés
4-5felnőt embernek való elkészítéséhez Airfryer hát nem tudom
személyes véleményem, hogy ezekbe a lenyitható ajtajú sütőkbe fele annyi sült krumplit sütsz meg, mint egy "klasszik" airfryerben. Hiába nagy faltól falig, ha ilyen kis forgó izébe raksz bele krumplit.
Ha rántott hús tömegeket sütne anyukád, akkor én még mindig az olajat javaslom, mert azért airfryerben nem olyan szapora az ilyesmi.