Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


lercom
(csendes tag)

Sziasztok, ti tudjátok frissíteni a telót? Mert nekem v01 van rajta az ulefone oldalán meg v17 de ha letöltöm a út a romot akkor kéri a scatter file t. Amit meg nem raktak mellé. Azt honnan lehet megszerezni? Azt se értem miért nem vezeték nélkül frissít. Egyszer frissített még tavaly. Azóta semmi pedig elvileg van új.


Upo
(addikt)
Blog

Inkább hagyd. Ha nem értesz hozzá, akkor ugrik az imei és mac címek, azaz nem lesz mobilnet, bluetooth és wifi.
Ráadásul mindig kavarnak, észrevétlenül cserélnek pl. képernyő vagy érintő vezérlő gyártót, esetleg kamera gyártót, és ha felrakod azt egy más összetételű telóra akkor még az is lehet hogy nem lesz kép, vagy érintő, vagy nem tudsz kamerázni, vagy ezek kombinációja.
Az OTA frissítés ami automatikusan jön, az biztos a te telódra való, az nem tesz tönkre semmit.
Lehet hogy itt is ez történt, és a most gyártott armor 6e-ben már nem pont ugyanaz a hardver mint amivel kezdték, általános kínai szokás. És lehet hogy a "régit" már nem fejlesztik csak az újat. Vagy nem találtak olyan kritikus hibát a "régiben" ami miatt új szoftvert kellene kiadni.

Amúgy miért akarsz mindenképp frissíteni? Milyen hibát tapasztalsz amit meg kéne oldani?

Murphy szerint ami jól működik azt nem javítjuk. Bár ha már le akarod cserélni akkor csak próbálkozz, legalább ha tönkreteszed akkor lesz ürügy a cserére.
De a legfontosabb, ha scatteres frissítésnek nekiállsz, hogy előtte egy teljes rendszermentést csinálj sp flashtool-al. Akkor még jó eséllyel vissza lehet játszani működőre ha véletlen rossz dolgot pipálsz vagy rossz opciót választasz ki (pl. a format all+download az komplett öngyilkosság). Legalább egy ROM_0 és preloader backup nem árt ha van.
Ha download only-val nem akar felmenni, akkor nem jó a scatter és/vagy nem a telefonra való a rom, más opcióval ráerőltetve szokott jönni a baj.


lercom
(csendes tag)

Meg is győztél, jó nekem ez ami van. Nincs semmi baja egyébként bár most a play nem indul de gondolom majd egy rendszer vissza állítás segít rajta mert eddig ez nem volt gond.
Az uv érzékelő szerintem totál felesleges, egy jobb minőségű kamera inkább kellett volna, hogy a telefonról is írjak. Vagy ami a blackwiev nál van a hőkamera az se rossz ha már kirándulás vadászat stb telefonak van beállítva. Esetleg érezhetően érzékenyebb lehetne az antenna. Az pont jól jönne olyan helyen ahol a térerő gyengébb.


Amerigo57
(őstag)

Az Ulefone Amor 6 képfelbontása , nem a legjobb ,
viszont az egyik legstrapabíróbb telefon.

A régi svéd gyártású Ericssonok voltak ilyen jók .
Link:

[ Szerkesztve ]


csibe1
(addikt)

Wazzeg!!!!! :DDD

Ez mehetne a cég honlapjára marketing fotónak is!! :D

Videó van róla? Az meg tényleg jó reklám lenne! :)


David3
(őstag)

Sziasztok!

Hozzánk a holnapi nap folyamán érkezik egy ilyen készülék, mivel a használója napi szinten fogja nyüstölni (festő fogja használni). Az eddigi "butatelefon" is egész jól bírta, csak ugye a számlázás miatt egyszerűbb egy okosabb készülékre váltani. Van esetleg a fentieken kívül másnak is személyes véleménye róla? Ha megérkezik megpróbálok írni pár sorban majd róla. Egyébként B-Tel-től vásároltuk, 72.000 Ft plusz a postaköltség.

Na, közben meg is jött a készülék. Röviden pár szó róla.

Szoftver: Valami módosított kínai Android, helyenként fellelhetők benne a stock rendszer elemei. Egyébként Android 9-en alapszik a hirdetett 10-es helyett. Sok benne a félrefordítás, nyelvtani hiba, helyenként angol keveredik a magyarral, egyszóval elég hiányos. Frissíteni nem engedett, tavaly szeptemberi frissítés van fent, augusztusi biztonsági csomaggal.

Tartozékok: Leírások, SIM tű, 9H erősségű, könnyen felrakható üvegfólia (ezért piros pont), USB OTG (másik vége USB-C, így csatlakozik a telefonhoz), USB-C -> 3,5mm jack (ez is jópofa). Jár még ugye a töltőfej, plusz egy kábel. Ami fura, hogy adtak hozzá egy műanyag kis "lapátot", amivel ki lehet kanalazni a SIM tálcát... elég béna megoldás, mindenesetre jó, hogy gondoltak erre is.

Hardver: Eddig működés közben nem akadt meg, egész jól viszi a rendszert. Kamerával ugyan nem sok képet készítettem, de egész jónak tűnik. Aránylag sok beállítási lehetőséget kínál, de sokra nem kell számítani... A vezeték nélküli töltés megy, ez pozitív (mivel kicsit macerás lenne minden töltésnél levenni a takaró műanyagot). Hangzásról sokat nem mondanék, ebben a kategóriában bőven megfelel. A kijelző meglehetősen szép, kicsit rosszabbra számítottam.

Egyelőre ennyi. Ha esetleg valakinek kérdése lenne, pár napot még nálam van a telefon...


NeverGone
(tag)

Szia!

A „kanalat” azért adták, hogy a portokat védő gumidugót könnyebben el tudd távolítani.


David3
(őstag)

Igen, később rájöttem, hogy nem csak a sim-tálca miatt adták...


motofi
(aktív tag)

Szia! Nekem is tegnap jött meg. Ez már a csere készülék. Most Spanyol raktárról. Remélem most már jó lessz. Érdekes, hogy alapból nincs feltelepítve kép galéria. A kamera képeket a file-k között lehet megtalálni. Ez nálad is így van? Te használsz és milyen képgalériát a play áruházból? Hívás rögzítés működik?

[ Szerkesztve ]


NeverGone
(tag)

Én azóta is ezt a telefont használom és nagyon elégedett vagyok vele. A koronavírusos időben pedig jól jött, hogy mosható a telefon. Ez mondjuk máskor is előny. :)


David3
(őstag)

Szia! Mi volt a baja?

Galériát nem találtam én sem, szerintem a Play áruház tele van alternatívákkal. Tapasztalatom nincs még velük, de lehet a Google-féle fájlkezelőből fogok képeket nézegetni, ha nagyon muszáj. Egyébként igen, oda menti őket.

Hívásrögzítést még soha életemben nem használtam, szerencsére nem kerültem olyan helyzetbe, hogy kelljen.


motofi
(aktív tag)

Elsőre nem észleltem semmit. Aztán elkezdtem belakni a készüléket, gondoltam felrakom rá a szokásos alkalmazásokat pl: időkép, facebook, instagram, messenger stb. Meg gondoltam teszek fel rá egy képgaléria alkalmazást mivel az nincs rajta. Egszer csak arra lettem figyelmes a készülék újra indulgat. Akkor elkedtem leszedni egyenkét az általam felrakott appokat, de még is időnként újraindult magától. Akkor csináltam egy gyári visszaállítást, de onnan már nem jött vissza a készülék, mert egyfolytában szinte szünetnélkül újra indulgatott , már arra sem hagyott időt, hogy bejelentkezzek, regisztráljak.
Minden appot a play áruházból töltöttem le, de a gondok akkor kezdödtek, amikor a gyári appok mellé tettem fel másokat is.
Múltkor mutattak a Tech-2 egy háttérképet, amit ha letöltenek és beállítanak bizonyos készülékek, konkrétan Samsung S10, akkor a készülék újra indulgat, és gyakorlatilag használhatatlanná vál. Ez csak úgy érdekességként említettem meg.

A hozzá értők szerint az első készülékem alaplap hibás lehetett. Az produkálja ezt a hibát már mint az újra indulgatásokat.

[ Szerkesztve ]


mauimagic
(tag)

Ulefone 6E-m van 2019 októberi.
Pár hete fagyogat, csak képernyőzár és újra feloldás segít. Kb napi 2-3szor.
Van itt hasonló problémája valakinek? Garis ügyintézés milyen?

Egyébként ezen kívül még az ujjlenyomat olvasó is kritikán aluli, használhatatlan.

De a strapát valóban bírja...


NeverGone
(tag)

Igen, ezt én is tapasztalom. Az a gyanúm, hogy valamelyik alkalmazás szivat.


Abri
(aktív tag)

Sziasztok
Fater ma sikeresen összetörte az előlapi Gorilla Glass -t.
Ki foglalkozik itthon a cseréjével, vagy honnan tudnék venni hozzá újat?


eFeMeR74
(senior tag)

Sajnos szoftveres hiba a fagyás
Ideje lenne ha már kijönne rá hivatalos frissités.
Az újjlenyomat meg nem olyan gáz 2x kell hozzáadni és lehetőleg az újjbegyet használva. Nálam így 10/9 old.


motofi
(aktív tag)

Most jött frissítés nekem, felraktam. Az ujjlenyomat olvasó megjavult. Más egyéb változást nem látok, de ez is nagyon örvendetes.


NeverGone
(tag)

Sziasztok.
Rendben felment a frissítés, érdemi változást nem tapasztaltam, az ujjlenyomatolvasót nem használom.


eFeMeR74
(senior tag)

Milyen frissítés jött rá? Hivatalos OTA?
Nekem még a 20190713 van


NeverGone
(tag)

Igen. Keress rá a frissítő-alkalmazásával.


motofi
(aktív tag)

Igen OTA-n jött 2020.Június 5.


eFeMeR74
(senior tag)

Köszi az volt az első amikor olvastam, hogy van, de nekem azt irja a rendszer naprakész. Tudom, hogy nem egyszerre adják ki, hogy ne legyen leterhelve a szerver ,de akkor na. Ráadásul be van állítva, hogy hetente ellenőrizze.
Mind1 várok :D


Ironhide
(tag)

Hali.
Bár már bő 1 éves a telefon, csak most nézelődtem fórum ügyben.
Lekopogom, nekem eddig semmi gondom vele. Banggood-ról lett rendelve.
Nekem sehogy sem akarja mutatni az új frissítést. Van vmi megoldás?
Gondolom a frissítés sem az android 10, mert az viszont jól jönne a telefonra.
Előre is köszi a válaszokat.


NeverGone
(tag)

Szerintem fokozatosan terítik, max. érdemes gyakoribbra venni a frissítések ellenőrzését. Nem 10-es Android, bár én személy szerint ezzel a kilencessel is elégedett vagyok. Nekem nagyon bejött, hogy ebben a korona-nyavalyás időszakban szappannal mosható és fertőtleníthető a telefon.


Ironhide
(tag)

Nálam egyébként napira van állítva. :)
Én örülnék, ha vhogy lehetne 10 a telefonon, az autóban jól jönne az android autóhoz.


motofi
(aktív tag)

Sziasztok! Ti használtok valamilyen képgaléria applikációt? Illetve kamera appot a gyárin kívűl?


Franklin
(addikt)

Én a Simple Gallery appot használom, kamera appot nem.

A frissítés óta mintha jobb lenne az üzemidő, éjszaka 0%-ot merült, 2 sim kártyával, kikapcsolt wifivel, mobilnettel, bluetooth-szal, de nem volt repülő üzemmódban.


mauimagic
(tag)

Nalam leegett a telo...
Kamera vedo plexi betort, eszre sem vettem, hogy mikor, pedig vigyazok ra...

Ezenkivul allando fagyas, Bluetooth-ot dobalja, ujjlenyomat olvaso egy vicc, stb.

Visszakuldtem, kivancsi vagyok garis lesz e egyaltalan...
Egy evet eddig minden (nem strapa) telom birt, ez az IP vedett, kommandos szabvanyos kinai fos a kivetel...

[ Szerkesztve ]


t72killer
(titán)
Blog

részvétem:(. Én elég gyorsan elvetettem az óccóchinaphone-gondolatokat.


sicc33
(aktív tag)

Sziasztok! Van egy armor 6w amit este feltettem toltőre (saját) reggelre meg semmi kép. A PC látja meg reagál érintésre meg a ki be kapcsolásra. Kijelző halott lehet? Van arra mód hogy egy factory resetet PC-vel meg lehessen csinálni? Egy próbát megérne ... Visszaküldeni sajnos nem lehet, mert a gazdája hallgatott az okos kollégáira és hogy le tudják csatlakoztatni az akkut a gari cimkét megsértették ... :(

üzenetek