Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Upo
(addikt)
Blog

Inkább hagyd. Ha nem értesz hozzá, akkor ugrik az imei és mac címek, azaz nem lesz mobilnet, bluetooth és wifi.
Ráadásul mindig kavarnak, észrevétlenül cserélnek pl. képernyő vagy érintő vezérlő gyártót, esetleg kamera gyártót, és ha felrakod azt egy más összetételű telóra akkor még az is lehet hogy nem lesz kép, vagy érintő, vagy nem tudsz kamerázni, vagy ezek kombinációja.
Az OTA frissítés ami automatikusan jön, az biztos a te telódra való, az nem tesz tönkre semmit.
Lehet hogy itt is ez történt, és a most gyártott armor 6e-ben már nem pont ugyanaz a hardver mint amivel kezdték, általános kínai szokás. És lehet hogy a "régit" már nem fejlesztik csak az újat. Vagy nem találtak olyan kritikus hibát a "régiben" ami miatt új szoftvert kellene kiadni.

Amúgy miért akarsz mindenképp frissíteni? Milyen hibát tapasztalsz amit meg kéne oldani?

Murphy szerint ami jól működik azt nem javítjuk. Bár ha már le akarod cserélni akkor csak próbálkozz, legalább ha tönkreteszed akkor lesz ürügy a cserére.
De a legfontosabb, ha scatteres frissítésnek nekiállsz, hogy előtte egy teljes rendszermentést csinálj sp flashtool-al. Akkor még jó eséllyel vissza lehet játszani működőre ha véletlen rossz dolgot pipálsz vagy rossz opciót választasz ki (pl. a format all+download az komplett öngyilkosság). Legalább egy ROM_0 és preloader backup nem árt ha van.
Ha download only-val nem akar felmenni, akkor nem jó a scatter és/vagy nem a telefonra való a rom, más opcióval ráerőltetve szokott jönni a baj.

üzenetek