Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


David3
(őstag)

Sziasztok!

Hozzánk a holnapi nap folyamán érkezik egy ilyen készülék, mivel a használója napi szinten fogja nyüstölni (festő fogja használni). Az eddigi "butatelefon" is egész jól bírta, csak ugye a számlázás miatt egyszerűbb egy okosabb készülékre váltani. Van esetleg a fentieken kívül másnak is személyes véleménye róla? Ha megérkezik megpróbálok írni pár sorban majd róla. Egyébként B-Tel-től vásároltuk, 72.000 Ft plusz a postaköltség.

Na, közben meg is jött a készülék. Röviden pár szó róla.

Szoftver: Valami módosított kínai Android, helyenként fellelhetők benne a stock rendszer elemei. Egyébként Android 9-en alapszik a hirdetett 10-es helyett. Sok benne a félrefordítás, nyelvtani hiba, helyenként angol keveredik a magyarral, egyszóval elég hiányos. Frissíteni nem engedett, tavaly szeptemberi frissítés van fent, augusztusi biztonsági csomaggal.

Tartozékok: Leírások, SIM tű, 9H erősségű, könnyen felrakható üvegfólia (ezért piros pont), USB OTG (másik vége USB-C, így csatlakozik a telefonhoz), USB-C -> 3,5mm jack (ez is jópofa). Jár még ugye a töltőfej, plusz egy kábel. Ami fura, hogy adtak hozzá egy műanyag kis "lapátot", amivel ki lehet kanalazni a SIM tálcát... elég béna megoldás, mindenesetre jó, hogy gondoltak erre is.

Hardver: Eddig működés közben nem akadt meg, egész jól viszi a rendszert. Kamerával ugyan nem sok képet készítettem, de egész jónak tűnik. Aránylag sok beállítási lehetőséget kínál, de sokra nem kell számítani... A vezeték nélküli töltés megy, ez pozitív (mivel kicsit macerás lenne minden töltésnél levenni a takaró műanyagot). Hangzásról sokat nem mondanék, ebben a kategóriában bőven megfelel. A kijelző meglehetősen szép, kicsit rosszabbra számítottam.

Egyelőre ennyi. Ha esetleg valakinek kérdése lenne, pár napot még nálam van a telefon...

üzenetek