Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


motofi
(aktív tag)

Elsőre nem észleltem semmit. Aztán elkezdtem belakni a készüléket, gondoltam felrakom rá a szokásos alkalmazásokat pl: időkép, facebook, instagram, messenger stb. Meg gondoltam teszek fel rá egy képgaléria alkalmazást mivel az nincs rajta. Egszer csak arra lettem figyelmes a készülék újra indulgat. Akkor elkedtem leszedni egyenkét az általam felrakott appokat, de még is időnként újraindult magától. Akkor csináltam egy gyári visszaállítást, de onnan már nem jött vissza a készülék, mert egyfolytában szinte szünetnélkül újra indulgatott , már arra sem hagyott időt, hogy bejelentkezzek, regisztráljak.
Minden appot a play áruházból töltöttem le, de a gondok akkor kezdödtek, amikor a gyári appok mellé tettem fel másokat is.
Múltkor mutattak a Tech-2 egy háttérképet, amit ha letöltenek és beállítanak bizonyos készülékek, konkrétan Samsung S10, akkor a készülék újra indulgat, és gyakorlatilag használhatatlanná vál. Ez csak úgy érdekességként említettem meg.

A hozzá értők szerint az első készülékem alaplap hibás lehetett. Az produkálja ezt a hibát már mint az újra indulgatásokat.

[ Szerkesztve ]

üzenetek