üzenetek

hozzászólások


PDA_FAN
(tag)
Blog

Kérdezzetek bátran a készülékről. Ha tudok, válaszolok :-)


Valentino69
(újonc)

Szia.

Köszi a kis összefoglalót a telóról.
Szerinted a 8GB-os változat megérné a felárat hosszabb távon vagy szerinted a 6GB-os is elég lehet? Hozzáteszem nem játszok telón, csak nem ismerem az Android 11 igényét ennél a telótípusnál.


PDA_FAN
(tag)
Blog

Volt már nekem Android 11 4 GB-os telón is, és azzal is simán ment. Nálam sincsenek játékok. A leginkább hardverigényes app a Waze, amikor online navigálok. Bírja, nem melegszik, pedig közben még töltőn is van a kocsiban. Persze minél több a memória, annál simább a működés. Amikor vettem a telót, nem volt belőle 8 GB-os változat, csak a 6-os. Ha kapható lett volna, olyat veszek.


Valentino69
(újonc)

Az Armor 8 Pro SAR értékéről tudnál számadatot mondani?


kisi
(aktív tag)
Blog

Szia!

Nekem egy Armor 9E van, munka telefonnak használom.

Nálad nem fordul elő néha, hogy nehezen talál gps jelet?

Pld elindítod a navigációt, és bekapcsolt gps mellett nem talál gps jelet, kb 5-10 percig?


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Azt gondoltam egy teszt lesz.

Címlapra ez elég rövidke :(


seniorzala
(újonc)

Jó Estét!
Az Ulefone Armor 8 Pro készülékről nincs konkrét SAR érték /még/ A gyártó Armor készülékei fej mellett
kimondottan alacsony SAR értékekkel rendelkeznek.

Üdvözlettel:
seniorzala

[ Szerkesztve ]


PDA_FAN
(tag)
Blog

Nincs bajom a műhóddal :-) Elég gyorsan megtalálja a pozíciót, még akkor is, ha kinn vagyunk a tajgában, ahol a mobilnet lefedettség nulla. Ilyenkor is 1-2 percen belül pozicionál. Megjegyzem, nálam folyamatosan engedélyezett minden lokációs szolgáltatás, tehát nincs olyan gond, hogy hetekig ne látta volna a műholdakat.


PDA_FAN
(tag)
Blog

Mint az alcím is mutatja, szubjektív benyomásaimat írtam le egy olyan telefonról, amiről eddig a Prohardver lapcsaládban nem találtam tesztet. Ha technikai adatokat vártál, azok is linkelve vannak a cikkben. Mivel nagyon sokan nem a technikai adatlap alapján döntenek egy teló megvásárlásáról, így gondoltam, inkább arról írok, hogy nekem mennyire vált be, és mennyire felelt meg az elvárásaimnak.


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Ez rendben van, pár fotót azért lehetett volna mellékelni a kamerás képességekről pl. :)


kisi
(aktív tag)
Blog

Köszi. akkor a hiba nálam lehet, én nem szeretem bekapcsolva hagyni.

Amúgy jó kis telefon, amire tervezték, azt tudja korrektül.
Ami nem tetszik benne, az a 9E bekapcsoló gombja, szinte nulla erő kell a megnyomásához, és ilyenkor a zsebemben a tárcsázóba véletlen szerű számok nyomódnak vészhívás üzemmódba... illetve ha élére állítva néz filmet az ember, ügyelni kell rá, hogy ne arra az oldalára tegye, mert a telefon saját súlyától benyomódik a gomb..


PDA_FAN
(tag)
Blog

Dehogynem, van SAR érték, méghozzá benne van a telefon dobozában egy angol nyelvű tájékoztatóban. Nekem ugyan a számok nem sokat mondanak, de ha valakit ez érdekel, hét ide írom:

10-g head: 0,543
10-g body: 0,974


PDA_FAN
(tag)
Blog

Bocs, a kamera nem volt selling point. Egyébként pocsék fotókat készít. Erős napsütésnél is kissé fátyolos a kép. Ettől még lehet vele fotózni, de szerintem a kamerája inkább a QR-ódok beolvasásában jeleskedik...


PDA_FAN
(tag)
Blog

Ennek is érzékenyek a gombjai. Van baloldalt egy programozható gomb, amit eleinte a zseblámpa üzemmódra állítottam be, de állandóan bekapcsolt, úgyhogy most nincs semmi beállítva rá. A bekapcsoló gomb meg azért nem tud nagyobb galibát okozni, mert PIN-kód védi a képernyőt. Bár egyszer sikerült így is kikapcsolnia az övtáskámban... fogalmam sincs, hogyan.


Valentino69
(újonc)

Hali!

Igen, általában az Armor kategória telefonjai SAR 0,5 körül de főleg ez alatt alacsony értéknek tekinthető.
Csak pontos számot nem találtam eddig sehol az Armor 8 pro SAR értékének megfelelően. 0,5 körüli érték számomra teljesen elfogadható.

[ Szerkesztve ]


t72killer
(titán)
Blog

Minden évben elcsábulok egy kis strapatelós ábrándozásra, aztán lebeszélem magam róla. Most épp Az Armor 13 tégla akksija és minitabletnek elmenő 6.8"-os kijelzője fogott meg, de sajna tudom, hogy a csilivili hirdetés mögött mikre lehet számítani :(


PDA_FAN
(tag)
Blog

No igen, az is elgondolkoztató, hogy míg a Xiaomi telefonomnak valami 5200 mAh aksija van, addig az Ulefone 5500-at állít magáról. Az Ulefone procija gyengébb, a képernyő felbontása jóval karcsúbb, mégis gyorsabban merül. El lehet vele menni egész napos túrára, de ha a túranavi helyett akarod egész nap nyomogatni, akkor vigyél egy powerbankot is magaddal.


t72killer
(titán)
Blog

Ennek így semmi értelme, tovább tart feltölteni, ráadásul a powerbank is kevesebbet ér. Optimalizálatlan ROM-ban lehet a kutya elásva, annak kikalapálását meg várhatja az ember :(


F34R
(nagyúr)

Ugyanugy Mediatekes a Xiaomid? mert pl a Snapdragon proci jobban gazdalkodik az akksival.


PDA_FAN
(tag)
Blog

Snapdragon 730-as a proci a Xiaomiban, de 2340x1080-as a felbontása, tehát az Ulefone 1560x720-as felbontásához képest közel két és félszer annyi pixelt kell működtetni. Ráadásul az Ulefone-on nem futnak az okosórához szükséges applikációk sem, meg nincs rajta Viber sem, tehát kevesebb processzt kell tekernie a procinak. Még így is hamarabb lemerül, bár egy iPhone tulaj számára még így is értelmezhetetlenül hosszú idő alatt: mondjuk 48 óra után a Xiaomi még 50-55% körül van, míg az Ulefone 35% körül jár azonos használati körülmények esetén.


F34R
(nagyúr)

Azert kerdeztem.. Hiaba erosebb a Snapdragon ha a Mediatek legendasan rossz akku kezelesben.


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Ez már egy ideje nem igaz, az Ulefone szoftvere nincs optimalizálva, csak rá van hányva a telefonra...


psylocke
(csendes tag)

Érdekesek ezek a strapa telók. Egy dolgot szerettem volna, egy valódi ip69k vagy K+ telefont és nincs.

Nézegettem az armor 9, 11, 13at, blackview gépeket, Caterpillar, semmi. Nincs vízálló telefon. Hiába írják oda a többséghez, a reviewek tele vannak beázott telefonokkal.

Én pl könnyű búvárkodáshoz, snorkelezéshez, pecához szeretnék egyet, hogy legyen egy allin1 gép, de maradnom kell a hagyományos fényképezőknél. Mert mégha véletlenül lenne is egy telefon ami 10m-ig bírja a sósvizet, tuti értékelhetetlen lenne a kamerája. Főleg víz alatt.

1 éve volt egy cég ami olyan telefont fejlesztett, hogy nincs rajta csatlakozó, de nem emlékszem a márkára. Arról nem tud valaki valamit, hogy áll?


PDA_FAN
(tag)
Blog

Nem tudom, melyik cég volt az, de az iPhone-ról évek óta megy a pletyka, hogy valamelyik későbbi szériája már csak a vezeték nélküli megoldásokat fogja támogatni. Mondjuk egy negyedmilliós telót azért akkor sem úsztatnék meg, ha tényleg nincs rajta csatlakozó.


kekegsm
(őstag)

Nekem a Armor 6E van. 10m-re nem vittem, de a strandon nyakig vízben (szóval kb 1m) töltöttem 3-4 órát vele. Semmi baja. Esett le magasról (villanyoszlop tetején antennaszerelés közben), semmi baja.

Az ujjlenyomatolvasója szar, az tuti. 10ből 3-4 sikerül neki...


V.Milán
(újonc)

Én már megtaláltam a tökéletes telefonomat, a nokia 6120classicommal hasítok már 6odik éve :DDD és egy szavam sincs a telefon ellen, minden van ami a mindennapos használatra kell benne van (bluetooth, youtube, mail), a többiért meg leülök a gép elé; nekem ennél több nem kell :)

üzenetek