Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


RetepNyaraB
(veterán)

Iszonyú olcsó, ezért a pénzért nagyon jó. Elnézem neki az MTK chipsetet is (mit tehetnék). De az NFC hiányát 2017 végén egy "zászlóshajónak" nem nézem el. Kár érte.
Aki nem kattog erre a fícsörre, az villoghat a sok Redmi Xiaomi mellett ilyennel is :K


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Hát ezzel nem rendeznék nagy villogást ...


Szabcsizz
(őstag)

Lehet,hogy pont ez a baj. Az ilyen gyártóknak nem szavazunk bizalmat. Ha lesz egyszer kidobni való 50ezrem,kipróbálom egy ilyen vagy ehhez hasonló gyártó termékét. Jópár éve követem őket,de semmi fejlődést nem látok..és ez az,ami jelenleg visszatart.


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

30 pár ezrem volt kidobni való, vettem belőle egy LeEco Le S3-ast..

Inkább ennek szavazok bizalmat, mint 50 ropiért ennek az Ulefone-nak :), ahogy mondod, semmi fejlődést, konstans semmi....

[ Szerkesztve ]


RetepNyaraB
(veterán)

Ötvenezerért, dehogynem. 300+k forintért menőzni nem nagy dolog, ott már muszáj jónak lenni. Ebben az árban ha valami véletlenül okés, az nagyot dob. Persze kérdés, mennyire okés, vagy sem.


#80439296
(senior tag)

Nem pejoratíve mondtam... :R


UnA
(Korrektor)
Blog

+1, volt a családban, tényleg szar. Bocs... ;)


vrsptr
(tag)

De most egy átlag felhasználót mit érdekli milyen processzor van benne? Megkérdeztem 4 embert saját készülékébe milyen van, néztek rám bambán. + a csomagba nem restek minőségi tokot, fóliát, gyortöltőt (Nokia 8?! tudja, de nincs hozzá csomagba gyorstöltésre alkalmas töltő, vicc) és egy 1-2 dollárba kerülő micro-type-c átalakítót. Mindez összeadva nem nagy összeg (reklámozzák, hogy 40dollár, de közel se), de mégis fülesen kívül szinte minden van a csomagban, amire egy átlag, gondos felhasználó úgy is költene. Szerintem ez se mellékes. Teszi a dolgát én eddig hibát nem tudok mondani (kopp-kopp) akkuja is elég nagy. Nem sok évre vettem ezt a telefont és nem egy tucat készülék (Samsung, IPhone) és kurva olcsó. Szeretek az ilyenekkel "kísérletezni". Elbaszódik kiheverem pár nap alatt és veszek mondjuk egy oppo-t, Meizu-t. Ami épp megtetszik jó áron. Mellesleg egy beszélgetés egy átlag felhasználóval a "Tré"ben: mit ajánl, Huawei, az kínai, és nincs velük gond?... Ezért látsz mindenkinél Samsungot, iPhonet meg nem is kell mondani, hogy miért. Én úgy gondolom aki egy átlagkeresettel (legyen negyed millió) vesz egy 700-1000€-s készüléket, az hülye. Sokkal fontosabb az életben másra költeni. De kinek mi az értékredje, valaki ezért hitelt vesz fel. Azt csak szánni lehet.

[ Szerkesztve ]


viktorhu
(veterán)

Ezt még mindig nem értem, hogy hogy nyomjátok le az előlapi ujjlenyomat-olvasókat. Most felemeltem a jobb kezembe a mobilomat, és ahogy tartom, a mutatóujjam szinte automatikusan pont ott van, ahol a hátlapi olvasó. A kijelző oldalára viszont a hüvelykujjam kerül, amivel alig érem el az alul lévő home gombot, pedig kivételesen 5"-es telefont vettem csak, nem 5,5-öset, vagyis kb. le kellene tenni valahova a telefont, hogy feloldhassam, vagy kétkezes üzemmódban kellene használni.


vrsptr
(tag)

Jobb kisujjammal "keresztbe" alul, mutató meg középsővel megtámasztom hátul készüléket és kényelmesen feloldom hüvelykkel ujjlenyomatolvasóval. Viszont hátoldalival meg hogy oldod fel asztalon ujjlenyomattal?

[ Szerkesztve ]


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Nem 700-1000$ készülékeket hoztunk fel rendes példának.


janeszgol
(veterán)

Én a kameráról írnék. Nekem tetszenek a képek, jó a kamera az állóképeknél. Videót nem néztem meg. Két észrevétel még:

#3-re: az N-es wifi is tud 5GHz-et
#7-es írta, hogy idézem: "Bármi is történjék a kutyussal, hiányozni fog." - Ugye nincs baja a kutyusnak? Tökre aranyos. :)


viktorhu
(veterán)

Soha nem használom asztalon, mindig felemelem bármilyen használat előtt. Ez lehet a kulcs akkor. Aki inkább asztalra letéve szereti használni, annak jobb, ha elől van, aki meg felemelve egy kézzel, annak. meg kényelmesebb, ha hátul van a szenzor.


vrsptr
(tag)

Lehetséges, mert én pl. otthon és munkába is sokszor használom letéve. Úgy írok rajta, netezek... jó igen, nem ilyen drága készülékekről volt szó. Duliee: A LeEco LE S3-ról majd itt írhatnál kis véleményt. Bár most beállítottam azt, hogy ha ujjlenyomatos feloldás után helyileg nem mozdul a készülék, akkor nem kér ujjlenyomatot, csak ha mozgok.

[ Szerkesztve ]


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, nagyon nem akarom agyonhasználni, mert feltehetőleg megy feltehetőleg megy fel Hardverapróra.


#80439296
(senior tag)

Megy fel feltehetőleg felmegy, ha megy akkor felmegy? :Y

:C :C :C

Bocsi... :P


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Valamit belejavított a szótár gépelésnél , feltehetőleg ;]


Yag
(tag)

Formát vagy dizájnt másololni megértem. Dehogy típus nevet is koppintani kell az már fura. Egy Leagoo T1 Plus-t használtam 8 hónapig. Minden átlaghasználati igényemet kielégítette eddig. Fényképezett ahogy a kincsitelók szoktak , telefonálás , média eszközök, internet stb. Bírta az akksija is pedig csak 2650mAes. De jól van optimalizálva, legalább is nekem keveset fogyasztott. Lehet a "noname kínai szar" is jó. Csak azért cseréltem le mert eleve akartam valami mást. Lett belőle Le3co S3. El kell ismernem kategóriával van a korábbi Leagoo-nál. Anyaghasználat, dezigne, működés. Pedig a T1nél sem éreztem hogy valami gagyi sufni tuning. Rendes iparos munka csak ez a másik jobb munka. Ugyan azért az áron. Ehhez képest ez a telefon semmivel sem zűnik ki a többi hasonló készülék közül, csak az árcédulájával. Mindezen tapasztalatok urán 50K sok érte. Nem venném meg pedig én pont a bevállalós kísérletezős felhasználó lennék. De ár/ értékben nem fekszik olyan jól mint egy LeEco.


xtend
(senior tag)
Blog

Én most sem felemelni, sem lehúzni akarom a telót, meg senkit sem megbántani.
Csak látom mindig mennek ezek a harcok, szvsz tök felesleges, ez olyan mint a Samu vs. Iphone, állandóan fikázzák egymást, meg a telót :D Értem én ez alatt, hogy ez is ilyen, valakinek bejön az Ulefone valakinek nem, és van olyan is akinek soha nem volt mégis fikázza v. éppen isteníti. Vagy éppen azért fika, mert kínai....vazze minden kínai

A cikk az frankó, köszönjük. Engem meggyőzött, ilyet fogok venni. Az Ulefone Paris tényleg f*s, volt nejemnek olyan. Nekem most Be touch 2 van, tökéletesen működik 2 év után, nincs vele komolyabb baj, csak a gyerek is annyiszor ejtette már le (meg én is), hogy mind a 4 sarkánál már szét van törve, csak a szilikon tok fogja össze :D Úgyhogy megérett a váltásra ami T1 lesz. Písz!


#46922752
(tag)

Jó teszt. De engem nem győzött meg. Éppen édesanyámnak keresek valami androidos telefont, de mindenhol zsákutcába futok. Vagy a minőség vagy a használhatóság miatt. Ez neki tuti megolhatatlan feladat lenne. Valami olyasmit is kitalálhatnának ami kimondott az idősebb korosztálynak készül, de nem buta telefon. Sos gombal miegyébb. Lehet van ilyen én még nem bukkantam rá.

üzenetek