Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


opr
(addikt)

Koszonjuk az uj cikket!

Oszinten meglepett, hogy mennyi ceg van, aki beszall "most" az urbizniszbe, vagy akar mar regota ott van, csak nem tudtam rola. Ha ez igy folytatodik, akkor belathato idon belul (~10 ev) eleg durva, valos verseny lehet a teruleten.
Ilyen szinten kicsit sajnalom amugy, hogy marketing/PR teren ennyire jo a spaceX, mert igy a tobbi cegrol az egysegsugaro erdeklodo (pl jomagam) vagy nem hall semmit, vagy eppencsakhogy a nevet tudja, de fingja nincs rola, hogy akkor ott most van valami, vagy dogles es hullaszag, esetleg mar meg is szunt... Erre kiderul, hogy csak az En latokorom volt nagyon beszukulve. :(

Amugy, a cikk alapjan nagyon ugy tunik, hogy a spaceX nem csak a PR-ban jo, teljesen olyan, mintha lenne egy minimum 5-10 eves technologiai elonyuk, kerdes be fogja-e tudni valaki hozni ezt a kozeljovoben. Latsz erre valami eselyt? Vagy en latom rosszul, es csak a marketing aldozata lettem?

Par hibat talaltam a szovegben, kiemeltem, illetve ahol tudtam, javitasi javaslatot is adtam, remelem nem banod:
2. oldal:

Eredeti:
"A NorthropGrumman folytatja az OrbitalATK által elnyert NASA CRS / CRS-2 teherszállító tendereken elnyert feladatok végrehajtását"
Javitott:
A NorthropGrumman folytatja az OrbitalATK által NASA CRS / CRS-2 teherszállító tendereken elnyert feladatok végrehajtását

A mondat masodik felet nem ertem:
"amelyet az Antares 230(+) hordozórakétával indított fejlesztett Cygnus űrhajókkal teljesítenek."
Tippre lemaradt a ki altal fejlesztett resz.

Eredeti:
"mert 2020-ban Atlas V. indításra kerülhet sor,"
Javitott: (ha jol szamoltam :DDD )
mert 2020-ban 10 Atlas V. indításra kerülhet sor,

:R

[ Szerkesztve ]

üzenetek