[Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: a kilencedik kolonc - VV9 - ValóVilág 9 - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Peti78
(őstag)

Lehet hogy megérne a fogyasztóvédelemnél egy bejelentést.


antikomcsi
(veterán)
Blog

Pontosan ez az opció van, amivel nézheted. 3000 Forint havonta. Az a vicc, hogy 3000 Forintért kapom a 150 tv csatornát is havonta, itt meg csak az rtl most + kerül annyiba. Jól kicsesztek a azokkal, akik nyaralás után vissza nézték a barátok közt adásait, mert most ez nem tehetik meg. Pontosabban nem ingyen, mint eddig, hanem a 3000 Forint havidíjért.


flegga92
(senior tag)

Ez a bajom nekem is, nyaralás után volt szívás, vagy ha éjszakás vagyok. N betűs virágboltra se kerültek fel az RTL-es sorik, sőt az összes lekerült, onnan se tudtam beszerezni. Van digi, netflix fixen meg HBO go néha. Havi 1000 Ft-ot (talán) direktben fizetnék az RTL-nek, de akkor ne legyen reklám. Gondolom az is benne van a pakliban, hogy sokan nem nézték a tv-ben, míg fent volt minden. Mi sem néztük szinte soha ott, volt hogy hétvégén az egész heti részeket ledaráltuk.


antikomcsi
(veterán)
Blog

Most van pár nap, hogy visszanézd, aztán rákerül a lakat, és csak prémiummal lehet. Sajnos sietni kell, mert már itt is lemaradunk. Én szoktam nézni a Mi kis falunkat, de a TV-ben amikor adják már nézhetetlen. Elég zavaró, hogy az 5 perces film részleteket 20 perc reklámmal szakítják meg. Értem én, hogy kell a reklám, és nem is szólnék semmit, ha a filmek feléhez tennének egy pár perces blokkot, de nem ez történik, hanem erősen túlzásba viszik. Teljesen elveszti a film az élvezeti értékét úgy, ahogy most csinálják. Azon a bizonyos oldalon is csak 1-2 napig elérhető, aztán rejtett lesz, már nem fogod megtalálni. Ez így elég gusztustalan húzás volt. Az, hogy van rá pár napod, hogy visszanézd az sok esetben olyan, mintha nem is lenne. Nekem van ez a telekomos mytv, amihez jár az RTL Most alap csomagja, na az pont arra jó, hogy semmire. Ugyan úgy nem lehet vele semmit visszanézni. 3 ezrest kéne fizessek havonta, ha mondjuk az e heti hétfői Drága Örökösök részt szeretném most hétvégén megnézni. Erre csak azt mondom, hogy ...... .. . ........!


rushty
(senior tag)

Vivien [link] is él még.


Vakegérke
(veterán)
Blog

Érdekes, minden NyalóVilágos csaj a 3,14csája verítékéből akar megélni. Ha ezeknek dolgozni kéne a pénzért, éhen döglenének.


rushty
(senior tag)

Közmunka helyett börtönbe [link] vonul.


Vakegérke
(veterán)
Blog

Mondom én, hogy büdös a munka ezeknek a NyalóVilág töltelékeknek. Ha a villában nem bírt ki 43 napot a családja nélkül, hogy fog a sitten kibírni 51 napot? No persze lehet, hogy valamelyik elítélt a testi-lelki támasza lesz bús magányában. :)


antikomcsi
(veterán)
Blog

Ezzel az a nagy bajom, hogy ez nekünk büntetés. Azért, mert ő nem tudta ledolgozni a közmunkáját, amikor is valami hasznosat is tehetett volna, most ő bevonul a sittre. Csakhogy az nincs ingyen. Most 51 napig "mi tarthatjuk el". Effektíve az ő büntetése, nekünk kerül pénzbe. Ez így nem jó. Ha nem csinálja meg a közmunkát, oké, ülje le, de az eltartása költségeit vonják le tőle. Szépen terheljék rá, bármely ingó, vagy ingatlan vagyonára, vezessék fel az adatlapjára, hogy, amint munkába áll, vagy jövedelmet szerez, abból legyen szépen letiltva a szokásos részarány. Mekkora barom valaki, hogy közmunka helyett bevonul? A legnagyobb hülyeség. Ráadásul, lehet, hogy a munka büdös volt neki, de még ahhoz is hülye volt, hogy legalább papírt szerezzen róla? Soha nem szerettem ezt a gyökeret, és most sem cáfolt rá az ellenérzésemre.


Vakegérke
(veterán)
Blog

Tudod mit? Én vállalnám az étkeztetési költségeit, nem lehet hatalmas összeg. De tanulja meg, hogy nem garázdálkodhat büntetés nélkül, és ha nem dolgozza le a rá kiszabott közmunkát, hát keményen megszorongatják. Ha ilyen fogadtatásban lesz része, legközelebb százszor meggondolja, hogy mit csinál, hogy dönt.


antikomcsi
(veterán)
Blog

Azért most kivesz egy kis pénzt a kasszából. A rabtartás napi költsége 7.000.- és 10.000.- Ft. között lehet. Ezt a durván 500.000.- Forintot fizetjük most ki, mert neki büdös volt a meló. Miért kéne nekünk kifizetni, azt, hogy ő egy gyökér? Igen is be kéne hajtani rajta. Ma már más világ van, még a végén be is pereli az államot, hogy nem voltak megfelelőek a fogva tartási körülmények.


Vakegérke
(veterán)
Blog

Nem vitás, tényleg be kéne rajta hajtani a költségeket. Kényszermunka, vagy valami hasonló.
Ami meg a pereskedést illeti, nagy valószínűséggel vége a börtönbiznisznek.


Popes
(őstag)

Zsuzsu a konyhafőnökbe.😲😆


csababarca
(őstag)

Szegény vagy ostoba, vagy drogozik, vagy egyszerűen orvosi segítségre van szüksége.

Nagyon komolyan le van csúszva a csaj, néztem a műsort, rendesen sajnáltam.


Vakegérke
(veterán)
Blog

A NET-en fellelhető az adás felvétele?


csababarca
(őstag)

Rtlmost.


antikomcsi
(veterán)
Blog

Én is hallottam hírét a műsornak, de direkt figyelek, nehogy lássam! Egyszerűen annyira irritált Zsuzs már a VV-ben is, hogy nem is akarok többet látni belőle. Azt, meg, hogy valami nincs teljesen rendben vele, és szakember segítségére szorulna, már régebben is látta minden normális ember orvosi diploma nélkül is. Ha pedig még mindig ilyen, akkor bizonyos, hogy nem megjátszotta magát, hanem valóban az, aminek látszik.
Az is érthetetlen, hogy minek kotorták elő? Elfogytak a cölöpjeink?
Arról van infótok mi lett a nyeremény sorsa? Van látszatja, vagy oda az egész?


Vakegérke
(veterán)
Blog

Köszönöm. :)

Szerk: Sajnos nem indul el a lejátszás. :(

[ Szerkesztve ]


rushty
(senior tag)

[link] zsuzsu gasztrokibic


Vakegérke
(veterán)
Blog

Tud főzni, mondja ő, de a mustáros tubussal meggyűlt a baja. :D

üzenetek