üzenetek

hozzászólások


******
(fanatikus tag)

Köszi a tesztet,nem rossz telefon lett és az akku idő brutlális.Javitották a thor legnagyobb hibáját az újjlenyomatolvasót,ha tényleg jó áron lessz,akkor biztos viszik majd mint a cukrot.


sing1ep1ayer
(őstag)

Nálam a linkre kattintva $109 a 100 helyett, EU raktárból meg kapásból $142. Gőzöm sincs hol lehet Europe Registered szállítást választani és $100-ért hozzájutni. :F


todie
(tag)

ott van a cikkben is: a kosarba helyezest kovetoen jelenik meg. berakod kosarba, utana proceed to checkout, majd bejelentkezel vagy regisztralsz. shipping and payment es ott valasztod ki.


Dominó85
(PH! kedvence)
Blog

– 4G: WCDMA 800/1800/2100/2600MHz

- 4G: FDD-LTE lesz az. :K Amúgy jó cikk volt és szerintem teljesen jó kis telefon.


sing1ep1ayer
(őstag)

Köszi! :C :K


Trevize1987
(senior tag)

"A teszt során 3 napos üzemidőt produkált, 5 óra kijelzőidővel"

Ez konkrétan nagyon gyenge a Redmi Note 4-hez képest. Igaz inkább a 4X-el egy kategória, de ahhoz is kevés. Feleségemnek 4X-e van, simán hozza a 3 napos üzemidőt 6-8 óra képernyőidővel, míg a Note 4-et édesanyámnak vettem, SIM még nem került bele (úgyhogy ez még nem reális mérés), de amióta megvettem, feltöltöttem egyszer maxra, 3 nap üzemidő, 12 óra képernyőidővel. Ez hálózattal sem romlik olyan sokat ahogy olvasgattam a fórumokon. Szóval ez az MT6753 chipset, egyszerűen nem takarékos. És én ugyan eustock-on vettem őket, nyilván drágábban mintha kínából rendeltem volna, de ha ugyanúgy jön mint a Thor E, akkor már nincs akkora különbség az árakban.


Dr. 444Hertz
(PH! addikt)
Blog

Korrekt telefon.


d@vee
(fanatikus tag)
Blog

3 nap, de csak 5 óra kijelzőidő...nagyon gyatra tényleg.


Trevize1987
(senior tag)

Hát a Xiaomi-k 4100 mAh-os akksijához mérve főleg. Ez vagy ilyen kamu 5000 mAh-os akksi, vagy a chipset egy trágya vagy nem tudom. Többi hardver nem indokolna ilyen fogyasztást.


Freiherr
(őstag)
Blog

27 lepedőért teljesen rendben van ez a telefon.


szami777
(PH! addikt)

Igen, az öt óra kijelző időn én is felkaptam a fejem.

A tesztért köszönet, ennyi pénzért jo ajánlat

[ Szerkesztve ]


Dr. 444Hertz
(PH! addikt)
Blog

Ez fel se tűnt nekem...
Ha a Marshall London a 2500mAh akkuval tudja az 5 órát, valóban bajok vannak itt.

[ Szerkesztve ]


krizsotamas
(fanatikus tag)

Egészen pontosan Paypal-al nézve 30 308 HUF-ba kerül a készülék.


d@vee
(fanatikus tag)
Blog

Thor-om van, de ez is hozza a 4 órát nekem simán, átlag felhasználással. Szerintem vagy a teló hibás pont, vagy a cikk írója futtatott a háttérben 20+alkalmazást állandó szinkronizációval, minden bekapcsolt hálózattal.


btz
(PH! addikt)
Blog

Én el vagyok az előddel :)
8 óra képernyő időt is kibír.
Szerintem ez így visszalépés.

[ Szerkesztve ]


DonaldJames
(tag)

Köszi a tesztet,egész jó kis telefon.


Pancsermeste
(őstag)

Jelenlegi Lenovo P780-am kezdetben 1 hetet is bírt egy feltöltéssel, dual sim-el, átlagos használat mellett, 8-10 óra kijelző idővel. Remélem a Thor E azért nem csak 5 órás kijelző időt fog produkálni - éppen a nagy aksi miatt esett rá a választásom. (talán a jövő héten ideér végre)
Viszont, a kijelző biztos ugyan az mint a Thor-ban?
Ebben a cikkben szerepel a Thor E a kijelző tesztnél, ám a számok alapján gyengébb, mint a Thor cikkben.
A hátlapról sok helyen azt olvastam, hogy csak szálcsiszolt fém utánzat, ill. egy helyen rá is kérdeztem, azt válaszolták, hogy ABS. Most akkor mi az igazság?


lovasalbi
(újonc)

Ha már pontosítunk: 30.803Ft (és nem 308). ;-)
Egyébként rendeltem ma egyet én is. Az elődje kiválóan szolgált nálam, és -
ahogy olvasom- a hiányosságait is orvosolták (értesítési led, melegedés, ujjlenyomat olvasó). A cikk kiváló, köszönöm!


bloggiold
(tag)
Blog

Egy kis korrigállás szükséges a kijelzőidővel kapcsolatban. Az öt óra úgy korrekt, hogy abból 80 perc navigáció (IGO Nav.) futott, ami elég rendesen lakmározik bármely telefon akkumulátor kapacitásából. Plusz, a képernyőmentés korán készűlt, csak egyszer volt feltöltve a telefon elötte. Pár feltöltés-lemerítés után jobb eredmény született volna. A mérvadó nálam inkább ez ,,Két órányi YouTube videónézés alatt 10% merült a telefon" - ugyanaz a film megy minden általam tesztelt telefon esetén. A YouTube akkumulátor merítés tesztre, már megvolt a kívánt töltés-merítés ciklus.
Kijelzővel kapcsolatban - Thor és a Thor E is egysszerre volt a kezemben, szemre nem látni külömbséget. Szerintem határozottan jobb lett az utód.


Faterkam
(őstag)

Van Thor, és Mars is a családban, hát nem tudom... A Thor annak idején 40e Ft volt, a Mars meg 50e Ft. Szerintem nálunk egy darabig nem lesz több Vernee gyártmány, de inkább a Thor, mint a Mars :/


Pancsermeste
(őstag)

Nos, akkor ez így már jobban hangzik. :K
Nálam leginkább csak böngészés és messenger adja a kijelző idő zömét.
No, ezt a két órás YouTube tesztet megcsinálom én is, még a régi telcsivel, hogy legyen összehasonlítási alapom majd a Thor E-vel. :R


vilmose33
(senior tag)

Köszönöm a cikket, már vártam az E-ről. Majd egy évig használtam Apollo lite-ot, nem tudok rosszat mondani a Vernee-re, ez is egy jól sikerült darabnak tűnik.


sing1ep1ayer
(őstag)

Mi a gond velük?


azbest
(PH! nagyúr)
Blog

"A 2.5D technológiával készült kijelző védelméről nincs információ."

miről? A thor-e -nek nem 2.5D a kijelzője. Ott a kép, a sima thornak volt olyan.
Amúgy miért bélyeg méretű képeket tett fel a szerző a cikkhez?

Egyébként a szerző ugyanaz, mint az xda deves tesztelő? [link]

[ Szerkesztve ]


SirAlo
(senior tag)

Amúgy xda másolta a logout tesztet :D


svgyula
(őstag)

Szia! Kis korrigálás az LTE használatra. A "dual standby" azt jelenti, hogy 1db azaz egy rádiós egységgel rendelkezik! Azon kommunikál a két kártya felváltva. Az igaz, hogy bármelyik slot használhatja a 4G-t de csak egyszerre egy! Az érdekes lenne ha két kártya egy voda meg egy t-mobil egy időben menne fel ugyanarról a rádióról :D
Ha dual aktive lenne az jelentené azt, hogy 2db tehát mindegyik slot-hoz külön rádiós egység tartozik. Na itt lehet bár ezt eddig kevés teló tudta egyszerre 2db LTE használat! Ez persze egyenes arányba vákuumot szívna az amúgy is szitázott aksiba. :K

[ Szerkesztve ]


azbest
(PH! nagyúr)
Blog

Ennek mondjuk nem mondott ellent. Igaz, nem is fejtette ki jobban.

Egyébként a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az adatra kijelölt kártya 4G módban van fenn, a másik 2G módban. Ha hívás folyik a 2G részen, akkor megszűnik a net, mivel a másikon van az adat.
Ami még kellemetlen lehet, hogy 2G módban marad a belszélgetős kártya és nálam például ez azt eredményezi, hogy jobban kell figyelnem beszélgetés közben, fizikailag hol vagyok, mert gyakrabban akadozóvá válik a hang, mint amikor 3G hálózaton ment az.

[ Szerkesztve ]


svgyula
(őstag)

Szia! Ez szerinted mi: "A Thor E mindkét SIM kártya foglalata 4G képes, dual standby technológiával, azaz két számmal is a hálózaton lehet lógni egyszerre, ha azonban az egyikről hívás folyik, a másik lekapcsolódik."
Nincs ilyen 1db rádiós egység van! Lehet mindkét kártya bekapcsolva de csak egy műxik! :K Ja és ha jól tudom meg kell adni melyik kártyán van az alapértelmezett mobil adatforgalom! Nem vitának csak megjegyzésnek szántam!

[ Szerkesztve ]


azbest
(PH! nagyúr)
Blog

Mindkét szám hívható. Egy sim-es készülékek sem folyamatosan kommunikálnak a hálózattal, hanem csak bizonyos időnként. És írja is utána, hogy hívás esetén a másik kártya elérhetetlenné válik.

Sőt, netezés közben sem válik elérhetetlenné a másik kártya, hanem meg tudja szakítani az arra bejövő hívás a neteset.
Szerintem te érted félre a hálózaton lógást.

Igen, meg kell adni, melyik az adatforgalmas kártya. Írtam előbb, hogy a másik csak 2G módban van fenn a hálózaton.

[ Szerkesztve ]


sing1ep1ayer
(őstag)

"Nincs ilyen 1db rádiós egység van! Lehet mindkét kártya bekapcsolva de csak egy műxik! "

Ez mekkora marhaság lenne. :W Ilyen nincs. Ahogy az előttem szóló írta, az a pontos. És mindkét szám hívható.


azbest
(PH! nagyúr)
Blog

abban igaza van, hogy teljes értékű kétkártyás módhoz dual-active eszköz kell, ami lényegében két példányban tartalmaz mindent.

Ha próbálnék valami processzoros párhuzamot vonni, akkor a dual active az, amikor két önálló procimag van. A dual standby pedig a HT, ami csak némely képességet duplikálja, de nem két független egész.

Arra tippeltem, hogy talán a hálózaton lógás kifejezést érti félre, mintha egyszerre netezne mindkettőről vagy ilyesmi. Csak a szavak jelentése körüli zavarról van szó, szerintem mindenki ugyanarról beszél.

Nagyon szigorúan technikai oldalról nézve persze igaz, hogy egyszerre csak az egyik hálózattal kommunikál, de az ilyen időosztásos működés alapból része a mobilhálózatnak, egy kártyásként sincs folyton kapcsolatban. Szóval gyakorlatilag mindkét hálózaton fenn van, mert a szabvány szerinti időnkén bejelentkezik. Amikor viszont tényleg hívás folyik, na akkor már persze csak azzal a hálózattal kommunikál, amivel beszél a tulaj.

[ Szerkesztve ]


sing1ep1ayer
(őstag)

Pontosan úgy van, ahogy írod... csak egy kicsit túl van tolva ez a dolog már; mintha ettől a készüléket nem lehetne normálisan használni. De, lehet. Én most is hasonlót nyüstölök, szintén dual-standby-os. Az egyik kártya nonstop fent van a mobilneten, mégis bármelyiken a nap 24 órájában elérhető vagyok.


azbest
(PH! nagyúr)
Blog

Szintén, nekem sima thor van. Egyikben telenor mobilnet 4G módban. A másikban a voda hangos sim 2G.
Közben neten keresgélve úgy olvastam van készülék ami 3G módot is képes adni a másodlagos (nem netes) kártyának. De nem derült ki, hogy hw vagy a szoftver képessége ez.

Egyszer viccelt meg a két simes megoldás. A whatsup webes részén próbáltam visszakeresni valamit mobilhívás közben. Viszont ahhoz online kell lennie a telefonnak, mert azon át működik. Szóval gyorsan bekapcsoltam a wifit, hogy beszéd közben felmenjen a vezetékes netemre :)

[ Szerkesztve ]


Faterkam
(őstag)

Thor: időnként alapra visszaálló csengőhang, hiába a Teló ringtones mappájába az Mp3, ezt random csinálja!

Mars: néha 4G-n nem csörög ki, azt mondja a hívónak, hogy sms-be értesítik a hivottat. 3G-re állítva, mindig kicsörög, megy rendesen!

[ Szerkesztve ]


svgyula
(őstag)

Barátom ha nem értesz hozzá akkor inkább halgass...
A mobilnet-et is megszakítja a telefon-torony kommunikáció csak nem veszed észre! A mobilnet nem állandó kapcsolat hanem csomag kommunikáció vagyis elmegy a címzés bejön a kért oldal és leáll amíg nincs újra címzés. A videóknak az előtöltése pedig simán megszakad a másik sim torony kommunikáció idejére csak nem veszed észre. Viszont a voip hívás akadozása, minőségromlása, szakadozása, már jelzi a második kártya kommunikációját. A hanghívás olyan mint a piros hetes mindent visz! Az egyik kártya beszédhívás idejére a másik kártyán nem vagy elérhető! Ha egy netes hívást indítasz az 1-es sim kártyán pl viber, voip, watsapp hívásod van (mobilnet) azt megszakítja a2-es sim hálózati bejövő hívás! DE olyan nincs annál a telónál hogy mindkét kártya egyszerre van fent a neten ezt miért nem lehet megérteni? Ehhez olyan teló kell pl mint az enyém ami dual aktív. DE a dual aktív meg már nagyon nem az az árkategória.Ha ugyanazt a rádió egységet használja a telefon akkor pedig vagy az 1-es sim van a neten vagy a 2-es! Egyszerre mindkettő pedig soha!!


sing1ep1ayer
(őstag)

"A mobilnet nem állandó kapcsolat hanem csomag kommunikáció vagyis elmegy a címzés bejön a kért oldal és leáll amíg nincs újra címzés."
Nem mondod, barátom!? Erről még sosem hallottam eddig. :Y

"Az egyik kártya beszédhívás idejére a másik kártyán nem vagy elérhető!"
És? Ki mondta hogy addig elérhető vagy? Mutasd már meg hol írtam ilyet! Én azt mondtam, hogy az egyik kártya neten lóg, eközben pedig bármelyiken el tudnak érni.

"DE olyan nincs annál a telónál hogy mindkét kártya egyszerre van fent a neten ezt miért nem lehet megérteni?"
Én ezt értem, csak téged nem... miért címzel nekem ilyeneket? Mikor állítottam, hogy mind a kettő a neten van? Egyébként az általad oly nagyra tartott dual aktív csak akkor ad valami érezhető pluszt, ha le sem veszed a telefont a füledről egész nap. A többség észre sem venné a különbséget a kettő között soha.

"Ha ugyanazt a rádió egységet használja a telefon akkor pedig vagy az 1-es sim van a neten vagy a 2-es! Egyszerre mindkettő pedig soha!!"
Jól van, nyugi, értettem. Tudtam is és az ellenkezőjét sem állítottam. Szerintem egyébként senkit nem is érdekel egy ilyen funkció, mégis lassan többet olvasom itt tőled, mint az utcán Soros nevét. Mostmár tudom azt is, hogy a te telefonod dual aktív és hogy jóval magasabb árkategória. De ezt elég lett volna az adatlapodon megosztani, felesleges vele telekürtölni a fórumot. Mindenesetre használd egészséggel!


BrianDK
(fanatikus tag)
Blog

Köszi a cikket. Olvasmányos :C


razorbenke92
(senior tag)
Blog

Üzemidő:
Iszonyatosan elégedett vagyok vele, én nagyon sokat nyúzom, de adott nap reggelétől másnap estig 20% fölött maradok mindig. Majd mostmár nézem a képernyőidőt, és mondok pontosabbat.

Az akkukapacitást is terveztem kimérni, de az USB-s mérőkütyüm csak az 5V-ot engedi át. A nagy akksi negatív vonzata, hogy hagyományos töltőről egy élet mire feltölt. De ezt is megejtem egy éjszaka.

Mai adat viszont, hogy 46%-ról 22%-ra ment le valamivel több mint 3 órányi Waze után (Mobilnet+GPS+Konstans max fényerő)

Hátrányok:
A GPS bár sokkal gyorsabban talál magára mint a korábbi telefonjaimban, erőteljesen hibázik is. Budapesti belvárosi közlekedésben okozott némi fejfájást, amikor a navi 2 utcával arrébra mutatott.

A gyári (ocsmány, puha karcgyűjtő, zsebtől elmattuló) védőfóliát még nem vettem le, mert nem volt időm babrálni hogy feltegyem a normálisat. Lehet hogy csak emiatt, de nekem nagyon kevésnek tűnik a fényerő. Konkrétan a T290i-s idők jutottak eszembe, amikor árnyékolni kell a napsütésben, hogy lásd a telefont.

Az E-Ink módban 6 db alkalmazást kivéve mindent kilő. A HackersKeyboard is így járt. Ha átváltottam E-Ink módba, majd vissza, akkor állíthattam be újra a billentyűzetet. Megoldás lett, hogy a HackersKeyboardot betettem a 6 alkalmazás közé.

Lehet, hogy androidos hiba, de a következőbe botlottam:
Dupla koppintás a képernyőre viselkedjen bekapcsgombként beállítással, és hívásmegszakítás bekapcsgombra beállítással kombóban a telefon random kilövi a hívást. Mivel a duplagomb kikapcsolt kijelzőn is működik (hisz másképp hogy tudnám bekapcsolni vele a képernyőt), így hívás közben több mint valószínű, hogy a fülem ahogy simul a kijelzőn, egyszercsak duplaérintésnek veszi -> emulál egy bekapcsgombot -> megszakítja a hívást.
(Ezen eléggé beparáztam, mert az előző telefonomat azért kellett lecserélnem, mert random eldobálta a hívásokat (rendszertől függetlenül). Eltartott egy darabig, míg rájöttem erre a bugra.)


mikej95
(fanatikus tag)

Na az IGO, az tudja emészteni az akkumulátort és a GPS fixet sem az találja meg a leggyorsabban, de legalább jók a térképeik és egész jól felszerelt a program, supportról nem is beszélve. :))

Jól ajánlatnak hangzik, de nem bántam meg a kisebbik 4X-et, MIUI, nagy közösség, kiegészítők, frissítések rendszeresen és normális GPS modul (ez az MT telókban sosem üti meg az árkategória elvárásait).


JohnEd
(újonc)

Hi! Vernee Thor E telónak milyen érzékenységű a kijelzője? Lehet rendes sebességgel pötyögni rajta? Volt már a kezemben doogee x5 pro és annak nagyon vacak, érzéketlen kijelzője volt, ezért kérdezem, hogy ez mennyire kínai teló jellemző. Köszi.


3psilon
(senior tag)
Blog

Egy éve vagyok Thor felhasználó, és jó látni, hogy sikerült kijavítani a gyerekbetegségeit (pl. hangszóró alatti pöcök, ujjlenyomat-olvasó, kijelző görgetési probléma stb.).

Én tavaly vettem hasonló áron a Thort, és szerintem így upgradelve még mindig megéri ugyanennyiért. Tökéletes telefon azoknak, akik jó hardvert akarnak jó általános minőség mellett, de nem akarnak többet költeni pártízezer forintnál.

Persze lecserélni nem fogom a Thoromat Thor E-re, hanem inkább használom még egy évig, és majd jövőre megint körülnézek a 30-40 ezer Ft-os telefonok piacán... ;]


janeszgol
(PH! kedvence)

"Mars: néha 4G-n nem csörög ki, azt mondja a hívónak, hogy sms-be értesítik a hivottat. 3G-re állítva, mindig kicsörög, megy rendesen!"

Ez nem telefon specifikus, mindegyikkel előfordul. Majd a volte.


Faterkam
(őstag)

Az ok, hogy 4-5-re csörög ki, néha a Redmi 3s is csinál ilyet, de kicsörög! De nem leszel elérhetetlen! Többször tesztelve, háromféleképp nem lehetett elérni, pedig tőlem 1,-re volt. 3G-n semmi ilyen.

[ Szerkesztve ]


d@vee
(fanatikus tag)
Blog

Most is van jó választék. Szerintem a 80%-ban i7 copy Elephone p8 mini nagyon jóra sikerült. Persze a Thoromat én sem fogom még lecserélni, de aki most akar telót venni 40 körül, annak én azt a készüléket ajánlanám pl. és abszolút nem ezt. Ez visszalépés is a sima Thorhoz képest. Mobilarena is most tesztelte, a simához képest kisebb fényerő, nagyobb káva, gyengébb kamera (a simában valós 13MP ebben meg csak 8), dual sim csak akkor, ha nincs benne microSD, rosszabb hangszóró.

[ Szerkesztve ]


b0bcat
(PH! addikt)
Blog

Valamit rosszul csinálhatok, mert nekem a 4X kb. 2,5 nap után 2,5 óra kijelzőidővel áll 40%-os akku töltöttségi szinten. :U


bloggiold
(tag)
Blog

Ja, rosszúl. Nálam navigáció és banchmark tesztek futottak a zsír új telón a teszt alatt ezért lett csak 5 óra kijelzőidő. Hat Vernee telefon volt eddig nálam (jön a hetedik is, ami egy Mars PRO). Egyik telónak sincs semmi baja. Ugyan tegnap visszahoztak egyet (de szar ez a Vernee) pedig csak az értesítésekben volt letiltva a telefon és hiváskor csörgöt, nem volt kép csak fekete képernyő. A gyerek elnyomkodta, nem a gyártó a tré.
Ezt nem pont neked szántam, csak egy általános eset. Hulladékozik sok ember, mert az x meg az y meg stb. milyen jó telefon, de ezeknek telóknak a forumában szintén van sok Pistike meg Jancsika aki pont azt a telót ócsárolja. Utoljára egy Samsung S7 Edge volt nálam egy napig a tulaj mire kiköhögi az árát éppen 260000 Ft lesz szegényebb. Gratuláltan neki jó üzlet volt :O 60 max 80 ezret megér, egyáltalán nem győzöt meg a túlárazott Samu.

[ Szerkesztve ]


b0bcat
(PH! addikt)
Blog

Érdekes a dolog, mert most nyomtam egy Antutu battery tesztet, amin ~19.500 pontot kapott a készülék (a Redmi 4X), ami jelentősen jobb az egykori MX Base-em eredményénél is, ám ez utóbbi készülék ennek ellenére dupla ilyen üzemidőt tudott (6-7 nap készenlét 6 óra kijelzőidővel). :U

Csak arra tudok gondolni, hogy a 4X-nek az idle fogyasztása ilyen magas, és ha sokat nyomkodnám, akkor legalább a kijelzőidő sok lenne a relatíve nem olyan hosszú készenléti idő mellett. (Az MX Base-t 8-10 naponta töltöttem átlagban, mert nem sokat ment a képernyője, és éjszakánként mindössze 1%-ot merült.)


Pancsermeste
(őstag)

Sziasztok!
Aki Thor E-t használ dual SIM-el, SMS küldés "mindig kérdezzen rá" (hogy melyik kártyáról) opcióval, attól kérdezném, hogy nála működik az SMS küldés?
Mert nekem azt dobja fel, hogy nincs SIM kiválasztva SMS küldéshez. Csak akkor küldi el, ha a beállításokban kijelölöm, hogy melyik SIM legyen az SMS küldő.


razorbenke92
(senior tag)
Blog

Nem működik.
De ha kiválasztasz egyet, utána tudod az sms-nél váltani úgyis.

Ez a VOS Messenger SMS küldőjének a bugja.

[ Szerkesztve ]


Pancsermeste
(őstag)

Igen, közben rájöttem én is, de ráment vagy egy órám :N
Hát, mint mondjak... annak örülök, hogy nincs telezsúfolva a rendszer mindenféle felesleges dologgal, de azért ennyire puritánnak se kellene lennie.
Egy csomó feature nem elérhető ennél a VOS rendszernél, amit már megszoktam, és most hiányzik.
Pl. alap dolog szerintem, de a szundinál nem lehet ismétléstek számát beállítani.
Vagy hogy nincs külön hang profil a két SIM-re, sőt, általános hangprofilok sincsenek, csak egy ne zavarj profil, amiben nem lehet 'csak rezgés'-t beállítani. Névjegyzékben nem lehet csoportokat létrehozni, hogy legalább csoport csengőhangot tudnék beállítani.
Tele van apró bug-al is. Pl. csomót vacakoltam a lehúzós menü ikonok átrendezésével, majd mikor végeztem vele, az E-ink funkció visszaállította alapra.
Jelez egy 2017.05.24-es frissítést, de a leírás alapján csak olyan dolgokon javít, amivel nekem nincs problémám. Érdemes erre frissíteni?

üzenetek