Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Fehér Farkas
(senior tag)

Nem kell sajnálni az autót, használati tárgy, mint minden bármi más is. Ha 2 Km-re kell vele járni akkor 2 Km-re. Ki nem szarja le, ha az autónak nem optimális, nekünk embereknek se sok minden optimális, foglalkozik vele valaki?

Elektromos autó nagyon fasza, csendes, jól megy, nincs váltogatás, egypedálos használat. lokálisan nem pufog stb. nekem is kéne, de még nagyon messze van az, túl sok a kompromisszum. Oltári drága, hatótáv épp elég ha spórolsz vele, lassan tölt, dögnehezek, elveszi a helyet az akku, gagyi beltér az olcsósítás miatt stb., de majd eljön az ideje.

Én egy kicsit elkapkodottnak tartom a vásárlást, jobban körülnézhettél volna a piacon, szerintem nem az i3 a legjobb döntés, de nem fogod megbánni ezt se. Golf jobb lett volna ha már az lett felhozva, igaz az akkuhűtés, de ha egyszer ovijáratos az autó nem mindegy, hogy napi 3 villámtöltés után lelassul? Mész vele valamikor 600Km egyszerre? :F

Ismerős az érzés egyébként, én a kéziváltót dobtam ugyanígy el. Többet be nem teszi a lábát, csak automata, azóta ezerszer több kedvvel ülök az autóba. A motorja már annyira nem is érdekel mivel megy, mindkettőt kedvelem, csak ne legyen alulmotorizálva, utálom a gyenge autókat egy kínlódás velük közlekedni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek