Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Konyika
(senior tag)

Na megint kezdödhet az "ez egy tejfölösdoboz, vegyél használt üzletit" eszmecsere :DD


Armagedown
(őstag)
Blog

Nyugi, ennek a billentyűzete is ki fog fényesedni :))


Timer
(őstag)

Érdekelne, milyen problémákat hallott a Latitude vonalon, mert hogy én és a környezetem is elég sok Latitude-ot koptat nagy megelégedéssel, immáron évek óta, ráadásul ezek eleve használt, 3 év körüli gépek voltak.


FoxiestFox
(PH! félisten)
Blog

"A billentyűzet számomra tökéletes, aki a régi Thinkpadek "a végtelenbe és tovább" billentyűútjához szokott, az meg sikítófrászt fog kapni tőle."

Sooo true. :D


TunerJoe
(kvázi-tag)
Blog

Egyetértek veled, attól függetlenül, hogy nálam nincsen nagyobb ThinkPad meg MacBook Pro fan


oszi666
(őstag)

Troll on:
De ennyi penzbol mar hasznalt uzleti gepet is vehetnel
Toll off

[ Szerkesztve ]


Dilikutya
(PH! félisten)

Addig olvastam, hogy a 4. generációs mobil i5 lassú.


csakb
(őstag)

Majd ha találkoznak újabb generációsokkal, sírva fakadnak. ;]
Egyre kevesebb belső merevítés, a világ legrosszabb touchpadje (cserébe a pöcökegér is használhatatlan), megszüntetett dokkolóport, nekem ezek fájnak leginkább, legalábbis az E5000-es szériában.


Timer
(őstag)

Mondjuk a dokkoló porttal maximálisan egyetértek, azt rényleg rossz húzás volt elhagyni. Egyébként már ilyen, újabb soozatú gépekkel dolgoznak (pontos típus nincs meg fejből), és sok gond egyelőre még nem volt velük, Type-C dokkoló mondjuk egy f_s (inkább nagybetűvel, tehát F_S!!!), dehát a technika már csak ilyen. Én egy 7240-et nyúzok, amire sok régi Dell-es már azt mondja, hogy hulladék, de nekem semmi bajom nincs vele, bírja a gyűrődést. Bezzeg az EliteBookok hullanak, 4 évet egyik sem élt még meg hibátlan állapotban, a ZBook-okról nem is beszélve, aminél háromból három reccsent be, igaz, javíthatók voltak (kijelző, alaplap...)


crawshayi
(újonc)

Azon azért nem lepődtem meg hogy az i3 6100u gyorsabb, mint az i5 4210u...

Az üzleti szériás gépekben és az elitebook-okban nem a tartósság (vagy nem) a legnagyobb előnye, hanem a könnyű szerelhetőség és a bőséges alkatrész ellátás. Az ebayen uánad dobálják a 840 g1/g2 alkatrészeket. A g3-akat mostanában kezdik majd nyugdíjazni, abból is lesz ellátás.


szegedilaci
(tag)

Üzletinél a garanciát kell megfizetni manapság, régen még mérvadó volt a minőség , mai napig latitude 5420-5430-asokat használunk, SSD-vel, nagyon tartósak, ma egy üzleti Hp-ról meg Latitude-ről nem mondanám meg elsőre, hogy üzleti. Az a műanyag fedlap annyira karcolódik, gyászos.


Integrale
(PH! kedvence)

Pedig valóban az, használtam ilyet és egy i7 4700U-t is, az i5 nekem már keserves volt, az i7 általános használatra jó. SSD-vel volt mind a kettő, kikapcsolt animációkkal (nálam ez az első lépés telepítés után).


Francia91
(PH! kedvence)
Blog

15W TDP-s prociiktól mit vártok? Hajmeresztő sebességet?
Nekem DELL Precision M6600-as notim van, i7-2720QM-mel, 45W-os TDP-s proci, de a mai napig elég számomra, pedig 3D modellezek és RAW képeket szerkesztek
Az U széria arról szól, hogy energiát spóroljanak, de az a teljesítmény kárára megy bőségesen


Integrale
(PH! kedvence)

Olvasd el, hogy mire reagaltam.


dingdongkng
(kvázi-tag)

Ezen én is felemeltem a szempillámat, a Dell gépek ugy unblock nagyon megbízhatóak a tapasztalatom alapján. Ettől még lehet persze ez igaz, de engem is érdekelne milyen típusokra terjed ez ki.


Hopkins95
(senior tag)

Hát nem azért, de az új i5-8250U vagy Ryzen 5 2500U erősebb az általad említett i7-2720QM-nél. Szóval igen, szerintem ma már elvárhat az ember 15W-ból jobb teljesítményt.

[ Szerkesztve ]


eldiablo
(PH! addikt)
Blog

"ellenálló fémház" De cuki. Ez egy papírvékony fémlemezke amire bellülről műanyag van ragasztva, hogy legyen hova csavarni a csavarokat.

A bekaríkázott részen jól látszik amit írok. Az Elitebooknál legalább rendesen megszokták erősíteni a belső szerkezetet, nem véletlen nehezebbek mint a Zenbookok.
Nem rosszallóan írom, tényleg remélem, hogy soha nem lesz vele gondod. :R

üzenetek