üzenetek

hozzászólások


ish4d0w
(őstag)
Blog

Üdv

>"Egyébként erről hol lehet értesülni, mielőtt az ember megveszi? (árukeresős top találatok főleg)"
Nincs feltüntetve. A termék részletes specifikációját kell átnézni, vagy a gyártó ügyfélszolgálatát felhívni. Árulkodó jel lehet ha gigabit-képes az eszköz ugyanis azt nem igazán tudják enélkül megoldani, már ha tényleg képes rá a kütyü.Azt kell venni.

>"Lehet, hogy az fázis-nulla "átjárás" oldja meg?"
Igen.

>" Ezt manapság még jellemző, hogy kispórolják?"
Igen.

>"Szóval jó lenne tudni, hogy milyen kulcsszót kellene keresni a termékleírásban, dobozon, kézikönyvben."
Gigabit, 1000, AV1000, AV1500, AV2000. Ezek jó eséllyel jók. Illetve az árcédula ikerszett esetén 40-50e körül, 3 db-os szett (1 felhordó+két wifi plc) 70-90e között van, szóló félpár bővitő wifi plc eszköz esetén is minimum 25-30e körül van.

TP-Linkek esetén a sorozatszám elején minél magasabb szám legyen mert az jelzi az új eszközöket. Pl: TP-Link TL-PA8.... újabb és jobb mint a TP-Link TL-PA4... De azért ott is meg kell nézni hogy gigabites-e.

Na, ezek jók.

Kerülendőek az ettől olcsóbb, 5-15e Ft közötti eszközök ami ilyen AV200, AV500-600 és társai megnevezéssel bírnak. Jó, a semmitől jobbak, de nem szabad stabil nagy sebességre számítani tőlük. Kis lakásba talán elég de egy családi házhoz egy ilyen eszköz olyan kevés, hogy az emeleten nekem már nem volt velük hálózat.

üzenetek