Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


fRooStzzZ
(senior tag)

Mindenki mondja, japó autó így koreai autó úgy..
A lóf@szt.. Dolgoztam annak idején a Autó Óbudába.. (Mazda / Kia)
És mit ne mondjak, több Mazda volt a szervizbe mint Kia..
Szoktam nézni ezt az idióta Vályi-t.. (speedzone), és ő is ugyan ezt mondja, hogy nem kell elítélni a koreai vasakat, mert egész jó kis darabok lettek mostanság..
3 Vacak van belőlük itthon, egy Lanos, egy Chevi Kalos meg egy 7 személyes Trajet.. Egyikkel sincs semmi baj.
Olyanok mint a régi Ladák.. Igénytelenek, adjad neki az olajat meg a benzint, azt megy ameddig van benne nyál.
Sokat járkáltam annak idején egy Touareg-el, 2005-2006 magasságában, és annak mindig volt vamai nyűgje, de leginkább a légzsákra panaszkodott az autó.
Akkor még viszonylag új volt a szekér, és az ember mikor kifizet egy táska pénzt egy autóért, ne kelljen már mindig szervizbe vinni, meg parázni attól, hogy ha esetleg koccan egyet kinyílik e az a nyomorult lufi benne, vagy megdöglik.
A főnököm 2004-es féle XC60-a meg fogja magát, és letilt ha valami baja van, és alig lehet levonszolni a fűútról.. Nem hogy szólna, te barom valami gáz van a a kocsival, állj félre, mert 5p múlva megállok.
Nem.. Megáll, azt viszlát.
Egy E39-es vasdarab váltó hibával küszködött, legalábbis a computert kellett kicserélni benne, mert nem akart váltani.. Megtartott egy fix fordulat, nem váltott.. Valami biztonsági üzemmódra kapcsolt, de ugyan úgy el lehetett vele járkálni hetekig, csak gyorsulni nem akart az a nagy doboz.
Szóval én mindig ezektől félek, annyira túl vannak ezek már bonyolítva, hogy ha az ablaktörlő lefagy a szélvédőre, el sem indul a kocsi, mert nehogymá' ne lásson ki a paraszt és valami balesetet csináljon.

üzenetek