Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


b.
(nagyúr)
Blog

utána kell olvasni.Hyundai Alpha first gen néven, egy az egyben az a Mitshubishi motor, amin módosítottak.
Szerelőm aki nem kicsi műhely és nem annyira avittas azt mondta, mikor vittem hozzá, hogy az alkatrésszel nem lesz gond a motornál mert egy az egyben Mitshu van benne, még a Bárdis alkatrész lista is azt dobja fel mellé.Ezt te magad is le tudod ellenőrizni. Az hogy ennyire kompatibilis lenne... ? hát nem tudom.
Az első crdi motort a merci segítségével fejlesztették bár gondolom ez a common rail akkori sajátossága volt, hogy segítséget kértek tőlük.Saját gyártmányuk , ez tény.Lekezelő stílust hanyagold,köszönöm.Off temát én befejezem itt,privátba inkább vagy nézz be a Hyundai klub oldalára.

[ Szerkesztve ]


Graphics
(félisten)
Blog

Nem vagyok lekezelő, de konkrét dolgokkal tamasszuk alá, csak úgy lesz hitelesebb a dolog.

:R


moleculez
(addikt)
Blog

28 vagyok, én abban a tudatban nőttem fel, hogy Volvo = harckocsi, biztonságos, megbízható, etc.
Aztán, ahogy utazgattam a világban, (közel-kelet, Ázsia)meg lehúztam egy évet Egyiptomban, azt kellett megfigyelnem, csak ázsiai autókat használnak: Kia, Toyota, Nissan, Chevrolet, Suzuki, etc... Igénytelen gépek. Persze más az ingerküszöb is, meg az igény, de ezek az autók mennek(!), ha meg nem, akkor a sarki fűszeres is meg tudja javítani amit kell. Szó szerint. Gyönyörűek a Volvók, nagyon tetszenek, de egy éve vettem egy 2009-es Nissan Note-t, 65k mérfölddel vettem, raktunk bele majd 10k-t, és volt egy akksi, és egy fékbetét csere. Pont. Lehúzták a tükröt, 30£ vettem rá, 20 perc alatt cseréltem.
Remélem egyszer megtehetem, hogy veszek egy európai prémium kategóriás vasat, aztán az legyen a hobbym, hogy szinten tartsam.

A cikkhez: nem kevés munka lehetett ezt így összeszedni, szép munka.


mjani1172
(őstag)

Nem erről beszéltem.
Egyszerűen a Renault motor volt benne. Ne keverjük ide a PSA-t, és a felvásárlásokat. :)

[ Szerkesztve ]


mjani1172
(őstag)

A Volvonál sosem adtak arra hogy hátul normális hely legyen.Minden Volvonál volt ezzel gond, de direkt csinálták ilyenre rejtély, hogy miért.
Egy S60-V70 volvoban nincs akkora hely mint egy Honda Jazz ben.


BigBlackDog
(veterán)
Blog

Az V70-nél azért már más a helyzet, érződik, hogy az S60-hoz képest nagyobb a tengelytáv. Viszont a Jazz ilyen szempontból tényleg kiemelkedő, a belső tér nagysága legalább fél kategóriával nagyobb, mint amit a külső méretei indokolnának (hasonlóan az UFO Civichez). :K


mekker
(őstag)
Blog

Szerintem ennek nem csak a megbízhatósághoz van köze, hanem hogy hol milyen beszerzési hálózat épült ki. Egyébként vannak arra jobbkormányos autók? Mert elképzelhetőnek tartom, hogy sok jobbkormányos kocsit exportálnak a 3rd world országokba.

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(Korrektor)

Azért egy sedant ne hasonlíts egy kombihoz. Az előbbiben a fejtér hiányát azzal igyekszel kompenzálni, hogy alacsonyabban ülsz és így lesz kevesebb a lábtér is. Utóbbiban erre nem kényszerülsz rá.

Én 196 cm vagyok, egy WagonR+-ban is kényelmesebben elvagyok hátul, mint egy mai VW Jettában, vagy Passat sedanban.


cami][us
(aktív tag)
Blog

A régi XC60 sem valami tágas. Elvárnám, hogy ha már ilyen bazi nagyok, akkor legalább el lehessen bennük férni elől-hátul.


tboy93
(veterán)
Blog

Kifejezetten kicsi volt szerintem, amikor vezettem tökre meglepődtem, kívülről nem ezt sugallja.


#67417600
(kezdő)

Első autónak tervezem az S60ast, feleségemmel ketten használnánk, ezért pl. a hátsó lábtér mérete, stb. nem számít.. napi munkába járáshoz keresünk dízelt, 1 millióig.


BigBlackDog
(veterán)
Blog

Nem javaslom. :( Jobban mondva, attól függ. Mekkora összeget szánnál még a vételáron felül az autó rendbetételére? Napi szinten mennyit lenne használva, milyen távolságra?

[ Szerkesztve ]


#67417600
(kezdő)

Napi 1-1,5 óra, nagyon maximum 50 km


Gibo
(aktív tag)

Nálam is ez a terv most...Mondjuk én 130 km-t ingázom hétfötöl péntekig naponta. Annyi a különbség, hoyg én V70et vagy s80at keresek...de nem egyszerü. Legalább is olyat találni ami nincs lelakva és az extrák is müködnek benne :D
A legideálisabb a 3. szériás V70 lenne, mert az már az S80 padlólemezére épült, ezért nagyobb a tengelytáv is, de az meg árban van még túl magasan... :O

[ Szerkesztve ]

üzenetek