üzenetek

hozzászólások


TechMagneTic
(tag)

Csak a .img fálj. Azzal próbáld meg, bár én soha nem csináltam így. A Rockchip Batchtool a biztos, az formázza rendesen a Flash Chip-et is.


Mtomasz81
(tag)

Egyenlőre még semmi! Változatlanul nem talál img fájlt az sd kártyáról.


Mtomasz81
(tag)

Az mit jelent ha néha a töltőről lehúzval folyamat világít a zöld LED és csak nagy nehezen alszik ki a reset és az ok gomb nyomásával?


axlfsi
(veterán)

Szia! Engem erdekelne, koszi!


axlfsi
(veterán)

Illetve, ha valakinek lenne egy halott olvasoja (a tipikus, akksi hibaval), akkor adnek erte egy nagy Milkat, ha amugy is porosodik a fiok aljan (kijelzo donornak kellene majd) :R


elistvan
(senior tag)

Majd elkérem újra a linkjét mert régi a levél azóta halott a link amit küldött.


axlfsi
(veterán)

Oh, koszonom!

De csak, hogy ertsem: ez maga a Digma software es nem a boot kepernyo es a kikapcsolt allapotban megjeleno Digma felirat, ahol ciril betuk is talalhatok? Csak mert ha nem ez, hanem maga a szoftver (firmwere firmware :) ), akkor szerintem megkoszonom, de nem lesz szukseg ra, mert a legutolsot szeretnem hasznalni. Sok mindent javitottak benne azota es igazabol van benne angol nyelv is - tokeletes! ;)

Mindenesetre, a DIGMA tippet nagyon koszonom, tenyleg szuper! :R


elistvan
(senior tag)

Nem csak boot képernyő. Hanem komplett szoftver.


axlfsi
(veterán)

Akkor koszonom, de ne faradj. Jo nekem a legfrissebb, angolul ;)


pajnacsosz
(csendes tag)

Sziasztok!
Wayteq xBook-60 ebook olvasó: kb egy ha nem több hogy számomra halott állapotban van. Egyszer csak nem kapcsolt be többé, villogot a led ha rajta volt a töltőn, amúgy meg se reset se semmi hatására maradt a csend és hullaszag. Viszont tegnap valamit matattam a szekrényben amikor is újra a kezem közé került ez a jómadár. Kinyitom tokjából, megsimogatom és hagyom, hogy a szentimentális hangulat átjárja a pillanatot, miközben arra lettem figyelmes, hogy ez a tróger olvasó kijelez valamit. Óriási meghökkenés, a kijelzőn a csatlakoztassa a töltőre a blah blah blah sablon szöveg jelent meg. Iccaka gyors fel is raktam töltőre hátha hátha. Most jelenleg semmit nem csinál, leszámítva azt amit már tegnap este is csinált. No most olvasgattam hogy lehet ezt kikapcsolt állapotban is frissíteni, na de hogy. Az OK gomb gondolom középütt lévő nagy gomb közepe (ha emlékem nem csal). Lenyomom és közben tolom rá az USB-re, majd semmi. Ilyen mezei agyhalottnak mint jómagam, lenne olyan türelmes ember a fórumon aki leírná, hogy mégis mit kéne tennem? Vagy hagyjam a francba és majd egyszer lesz egy másik eBook a lakásban. Köszönöm!


elistvan
(senior tag)

Bekapcsológombot nyomod a tetején plusz az okét egyszerre, és ha a hangszóróból kattanó hangot hallasz a flashelő programban akkor kell az okét elengedni. (A windows detektálta a készüléket)


pajnacsosz
(csendes tag)

sajnos semmi reagálás


TechMagneTic
(tag)

Szia. Mert addig nem lehet flash-elni amíg le van merülve az akku.


pajnacsosz
(csendes tag)

Szia!

Konkrétan egész éjjel töltőn volt, de akkor megpróbálom a 24 órás töltést.


TechMagneTic
(tag)

Szia. Mivel valószínű alá merült az akku. 3V alatt lehet bőven. Sajnos a gyári 5V-os töltő 3 év alatt sem fogja feltölteni. Szedd szét és mérd ki az akku feszültséget.


pajnacsosz
(csendes tag)

szia!

1 amperes töltővel töltöm, nincs is nagyobb most itthon. cuccom nincs amivel ki tudnám mérni, minden esetre meglepő hogy villog töltéskor illetve mutatja, hogy nincs energia. mindegy, hagyom tovább egyelőre, aztán majd meglátjuk.


axlfsi
(veterán)

Szia!

Sajnos, itt nem a tolto milyensege a kerdes. Arrol van szo, hogy ez az e-book egy konstrukcios hibaja, hogy engedi tulmerulni a LiPo akksit, ami benne van, ami utan, mar a toltoelektronika (ami benne van), nem veszi fel a toltest. Patt helyzet.

Vagy uj akksit veszel bele, vagy kiforrasztod es kulso megoldassal feltoltod (ahogy en tettem; 4 ilyen szar is van itthon a csaladban, egynek torott mar a kijelzoje, a masik haromnal mar mindegyiknel toltenem kellett az akksikat...)


elistvan
(senior tag)

Ha valakit érdekel van egy hibátlan példányom dobozzal kábellel mindennel. Könyvekkel együtt. 2016-os firmware-rel igaz angol de sokáig bírja az akku.


Condor68
(újonc)

Sziasztok!

A 60W olvasóm p napja nem jegyzi meg az olvasott könyvet, a teljes listáról kezdi minden új használatkor. Ilyenkor a könyvet, oldalszámot, még a betűtipust is ujra be kell állítanom. Van erre valami megoldás?


elistvan
(senior tag)

Másik szoftver feltelepítése. Nálam bejött.

[ Szerkesztve ]

üzenetek