[Re:] [weiss:] Meki/BK árváltozás - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


nemlehet
(őstag)
Blog

Plusz amúgy az USA regulation más mint ez európai. Pl ott nagyon sokáig marhafaggyúban sütötték a krumplit nem véletlen tartja magát ami napig, hogy a mekis krumpli a legjobb. Ezt egy ideje lecserélték különböző növényi olajok keverékére, de mai napig van benne "beef flavoring".
De nézzétek meg ezt a cikket. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7508903/Food-activist-shows-comparisons-U-S-U-K-ingredients-lists-products.html

A legtöbb dolognál az amerikaiban több alapanyag van, jellemzően corn syrup. De személyesen is az a tapasztalatom, hogy az amerikai hamburgerbuci a mekiben kifejezetten édes, tehát ott biztos hogy jelentős mennyiségű cukor van benne, míg itthon nem, vagy legalábbis nem annyi.

üzenetek