[Re:] [Xaels:] Samsung Galaxy S10 vélemény videóban csak erős idegzetűeknek - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


orion1025
(őstag)
Blog

Nem tudom mi a szakmád, de a beszélőkén egy jó munkahellyel rengeteget lehet segíteni. De a téma darabjához hozzászólva, ugyanolyan tucat lett ez is, mint az elődök. Meghalt az egész telefonos piac évek óta, és semmit nem sikerült előhúzni a kalapból, a száz kamerás példányokon kívül. Amilyen robbanás volt a mobilos piacban 6-7 éve, azóta úgy stagnál az egész.


Xaels
(PH! félisten)
Blog

Villamost vezetek, nem sokat beszélek bár ha elszakad a cérna :DDD

Azért is csúszott be ez a telefon most, mert sajnos a Blackberry KeyOne Black Edition-öm le kellett adni szervizelésre, mert elkezdett púposodni a hátulja. Azt a telefont pont azért vettem tavaly mert nem tucat és a billentyűzete valami fenomenális. Két napja szenvedek a virtuálissal. Ahhoz képest ez hardverben elég nagy ugrás bizonyos téren, de ha visszakapom majd kiderül melyik marad.


orion1025
(őstag)
Blog

Pesten ez más tészta, ott az emberek 99%-a debil, utálok is nagyfaluba járni.... De komolyan, egy kommunikálós munkahely csodákra képes, én is sokat tanultam.

A BB-t szerettem, de már sosem kellene, egy halott márka. A fizikai billentyűzet nekem nagy kedvencem, de sajnos eltűnt mostanra.


Xaels
(PH! félisten)
Blog

A KeyOne billentyűzete pedig nagyon jól működik, nem szimpla fizikai. Az egész érintésérzékeny, a szóközben ott csücsül az ujjlenyomat olvasó. Nagyon szeretem, gyors, pontos és a szótára is pöpec.


Evil Snowman
(senior tag)
Blog

Köszi a tesztet. Épp most agyalok egy ilyen készüléken a Mi Mix 2 helyett.

Bemutatóhoz jó tanács. Jó pár cikkedet/blog bejegyzésedet olvastam már itt és ott nagyon összeszedettek a gondolataid.Szóval ha az idődbe belefér, lehet a videó előtt érdemes lenne egy tervet vagy akár a konkrét szöveget leírnod és azt vagy aláolvasni vagy a bemutató előtt többször átfutni, hogy rögzüljön. :R


Xaels
(PH! félisten)
Blog

Köszönöm az észrevételt és a jó tanácsokat. Kifejezetten jól esik, hogy elégedett vagy a korábbi írásaimmal. Videózás nem volt igazán tervben, de jelenleg betegszabin vagyok és próbálkozom elütni az időt, sajnos odaülni jelenleg semmi elé nem tudok tartósan. A mondandóm pontokba szedtem, de valahogy menet közben teljesen felborult a terv meg sok minden eszembe jutott és improvizáltam. Gyakorlás teszi a mestert, ha sok pozitív visszajelzés jön akkor lehet jobban belevágok.


orion1025
(őstag)
Blog

A pozitív visszajelzések hiányában is nyugodtan folytasd, és ha te nem is veszed észre magadon a változást, majd idővel visszanézve a videókat rájössz, hogy mégis mennyi minden változott! A legfontosabb pedig az, hogy magadnak csináld, ne másnak, és ne másnak akarj megfelelni!


Xaels
(PH! félisten)
Blog

Köszi. Magam szórakoztatása a cél, csak olyasmivel foglalkozom ami érdekel. Csak ha lenne igénye másoknak a "munkámra" akkor lehet beszereznék komolyabb eszközöket és mégtöbb energiát fektetnék bele. Odaülnék a Sony Vegas elé. Nem akarok másoknak megfelelni, de magam felé elég kritikus vagyok.


orion1025
(őstag)
Blog

Én szívesen nézem, illetve követem sok ember mozgolódásait, legyen az logout, youtube, blogok, bármi egyéb. Az pedig jó, ha "szigorú" vagy magad felé, én túlságosan maximalista vagyok saját magammal szemben, ez sem jó. Szerintem nyugodtan csináld ezt a bemutatósdit, vagy bármi egyéb videós blogolást, és jönni fog az eredmény! Azt érezni, hogy még oldódnod kell, de szerintem ne készíts listát a mondandódról, mert ahogy írtad tudtál rögtönözni, egyéb gondolatmeneteket belevinni az egészbe. Ha többször csinálod, sokkal jobban fog menni, én szurkolok!


Xaels
(PH! félisten)
Blog

Megint csak köszönöm a biztatást. Általában amikor leülök írni, vagy mostanában a videózást csinálni akkor az spontán történik. Persze sokszor agyalok meló közben, hogy mit és hogy mondjak, írjak de amikor hazaérek egyből fejest ugrom és minden jön magától. Persze ebben az is közrejátszik, hogy addig van időm amíg a gyerekek oviban vannak.


orion1025
(őstag)
Blog

Egy dolgot tarts szem előtt, hogy mindenkinek van egy stílusa, amin nem szabad változtatni, idővel csiszolódni fog ugyan, de arról az útról ne térj le!


Xaels
(PH! félisten)
Blog

Úgy lesz :R

üzenetek