üzenetek

hozzászólások


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Én erre (már) direkt nem válaszoltam, nehogy nyíljon a bicska :D, de az elsők között leszek, ha lesz olyan, hogy az xs max minőségét valami lekörözi, főleg kategóriákkal. Egyelőre még egy (ósdi) 6s is röhögve szebb képet lő a kis egy szem kamerájával előkapva. [link]

Nem beszélve róla, hogy az MI9 beépített lófütty mikrofonja meg alkalmatlan jó minőségű (videó)hangfelvételre és ez már nem is fog tudni változni. Ellenben a kamera még lehet nagyon jó, ha végre összekapja magát a banda a háttérben.

[ Szerkesztve ]


Atomgeszi
(veterán)

Ezt a mikrofon dolgot azért nem értem, hogy miért ilyen túlszűrt, mert beszélgetés, diktafon, bármi alatt jó a hangminőség. Még messengeren is hangüzenetben átküldök egy bulis hangfelvételt, vagy kocsiban, ahol jól szól a mélyláda, és visszaadja(mármint otthon hangrendszeren meghallgatva). Haver 6S-e pedig ocsmány ahhoz képest(ezt is ő maga mondta nekem, hogy az enyémen mennyivel tisztább a hang), másik haver p20 projáról nem is beszélve(hogy egy fos). Szóval én még mindig azt mondom ,hogy szoftveresen bőven lehetne javítani rajta. 96kbit az 96kbit. Szoftveresen baszták el szerintem.

[ Szerkesztve ]


Atomgeszi
(veterán)

Én nem raktam fel. A ROM alatti hozzászólásokat érdemes olvasgatni, hogy kinek mi a tapasztalata az aktuális rommal.

Én majd, ha minden app támogatja, meg hazajöttem nyaralásból, talán lefrissítem. Ja meg a TWRP is érje utol. :D


mjani1172
(addikt)

Mindig volt ez a probléma, már a Redmi 1- nél is.

[ Szerkesztve ]


BullZeye
(veterán)
Blog

Te okoztad, teljesen egyértelműen kapott egy ütést a bal alsó sarokban, attól, hogy nincs kinti repedés még alul a kijelző sérülhet.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Oké, de jöjjön rá végre olyan frissítés, ami mindezt alátámasztja. :)


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Mi értelme lett volna hazudnia ezt ebben a topikban? Mármint, hogy semmi ilyesmi nem volt (ütés)...Nem minket kell meggyőznie...

[ Szerkesztve ]


BullZeye
(veterán)
Blog

Minél többet mondod/írod magad is elhiszed. Nem egy törött kijelzőt láttam már, lehet nem ő ejtette le, hanem a párja, haverja, bárki, ettől függetlenül ez egy törött kijelző.

Régen szervizben dolgoztam, tudod hányszor hallottam az "este leraktam/összecsuktam, reggelre ilyen lett" kifogást?


#89874944
(senior tag)

Sziasztok!

GPS Test képet tudna csinálni vki? Főleg a dual GPS pontosságára lennék kíváncsi. Illetve tapasztalatokra. Valóban jobb városi környezetben, vagy ha felüljárón mész át, összekeveri-e a másik úttal, milyen gyorsan találja meg melyiken vagy, stb. Köszi.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Ezt nem tudom, de ha ezt így meglehet állapítani, akkor van egy drága levélnehezéke. Ettől független veszteni valója már nem sok van, ha megpróbálja garanciában cserélni, javíttatni. :U


Atomgeszi
(veterán)

Nézd, én ezekből gondolom, hogy ez csak szoftveres balfaszság. Amikor megjelent a Mix2S(azt hiszem S) a videó hangja egy hányadék volt. Kiadtak rá egy szoftverfrissítést, egyből jó lett.

Mi8 megjelent, hányadék hang. Frissítések után egyre jobban javult. Mostanra meg még mindig jobb.
[link] Oda raktam időben, ahol Mi9 nél kezdődik utána átrakja Mi8ra a hangot.

Ez szerintem fixen szoftveres gond. Nem akarom elhinni, hogy ne raktak volna bele legalább ugyanolyan mikrofont de inkább jobbat, mint a Mi8-ba. Egy aktuális csúcsba érted.
Plusz itt vannak a Magisk Audio Bitrate növelő

Eszdmann video patche - A range of 100-37000 ISO
- Max exposure 320+ seconds
- Improvements to quad bayer
- Sound 960 kbit / s, sampling 44100Hz
- Stable frame rate for 4k 30-60fps Stock camera
(ONLY FOR 9.7.19)

Ahol szintén felhúzta a bitrátát. Csak lehet értelme szoftveresen javítani. De ez ilyen tipikus kínai balfasság. Egyszerűen nem hallják szerintem. Hány olyan embert ismerek akinél üvölt a 990Ft-os fülhallgató a buszon, és egy okádék hangja van. Egyszerűen nem hallják az emberek, nem érdekli őket. Kínaiaknál meg amúgy is fos a hang. OP7Pronál mondjuk meg P30-nál jó, de szerintem azt sem maguk miatt, hanem, mert volt egy hülye aki szólt, hogy ti barmok ez ide kevés lesz. Ezen kéne túljutnia Xiaominak is, azon kívül, hogy normális logisztikát alkalmazzon a hivatalos partnereknek, meg megfogadni a cseszett c.mi.com-on levő threadeknek.

De hát ez van. Jelenleg ennyi pénzért nincs jobb telefon. Ezt ők is tudják.
OP7Pro kiesik - nincs vezetéknélküli töltés, bazári nagy.
P30 Pro. Az életben nem adnék telefonért annyit, plusz a képeknél ott is ugyanúgy mókolni kell a színekkel meg mindennel. Egyedül a zoom tetszik, de max 3x használnám a strandon lefényképezni 150 méterre levő tangabikinis csajt. Valószínűleg. Szóval ez van. :(
Samsungokról nem is beszélve, ott is van elég sok minden ami nem tetszik a rendszerben, és az utóbbi 2 évi telefonok nagy része szerintem kamerában ugyanott van.
Ezek a dxomarkos képek egy vicc szerintem. Pixel 4 kijön szerintem tarolni fog. De az megint kiesik, mert kicsi az akksi és amúgy sem tetszik a stock droid. Nem lesz ultraszéles lencse sem. Vezeték nélküli töltés is kérdéses és lesz vagy 350 ezer biztos.
Akkor inkább fényképezek RAW-ban manual vagy open camerával és lightroomban beállítom a színeket osztán kész.

Bár már én is leírtam a véleményem a kameráról, hogy alapból felül méri a fényt, kéziben lejjebb kell venni mindig. De szerintem, ha valaki alapvető fotós képességekkel rendelkezik, akkor tud ezzel a készülékkel is, akár stock, akár gcammal jó képet csinálni.

Mondjuk én könnyen beszélek. 5 éve xiaomim van és ugyanazok a betegségei a kamerának, mint akkor. Mi4c-vel és Mi5-el is már olyan képeket csináltam, hogy sokan el se hitték. Pedig lehet, csak rá kell szánni pár délutánt és kimenni gyakorolni. Főleg, ha valaki emiatt vesz telefont. Nem mondom, hogy az iphone click and see képei ezerszer jobbak, de halandó is képes elérni telefonnal legalább azt a szintet. Mert láttam már fos képet i8Plus volt barátnőm telefonjától is, de láttam nagyon nagyon jó képet is. Ahogy az iphone SE is itt egy csomóan a fototrenden tudnak jó képet lőni, de pl. instamessengersnapchethuszár volt barátnőm hányadék képeket csinált. Szóval ehhez valami érzék is kell, és alapvető fénytan ismeretek, hogy mit mikor milyen szögből, mekkora fényméréssel csináljunk.


Atomgeszi
(veterán)

Navigáltam Pesten, Pécsen, országon belül elég sok helyen. Horvátországban is. Teljesen jól működik. Hamar talál jelet(értsd 1sec alatt, vagy még mobilnettel betölti a térképet), nekem még egyszer sem vesztette el a jelet. Pedig csak GPS alapú van, nincs bekapcsolva az összehangolt GPS+Wifi+Mobilnet alapú navigáció.

Waze az mondjuk tévedett már nekem. Simán felrakott Pécsen a siklósi úti felüljáróra. Aztán utána 2x is. Azóta gmaps-ot használom, az rendesen vitt a jó útvonalon. Nem értem.


Atomgeszi
(veterán)

Frissült a play áruház, kicsit más lett a telepítés közbeni animáció, de gyorsabb és smoothabb is a működés. :K


walakyb
(aktív tag)

Azon, hogy ez a szebb, vagy az a szebb, szerintem full felesleges vitatkozni, ez egy teljesen szubjektiv dolog. Vegyuk peldanak a samsung tvket. Sok ember azert veszi meg azt, mert milyen gyonyoru szines kepe van, pedig a valosaghoz nincs sok koze, pont az ilyen emberi szemet "drogozo" mivolta miatt nyomjak tul a szaturaltsagot... Mas embereknek pedig sokkal inkabb bejon a valosaghuseg, de legalabbis ahhoz kozeli megoldasok (a tvk peldajanal maradva pl egy sharp)
Detto ugyanez van a fotoknal is, van, akinek a telitett szinek jonnek be jobban (nekik pl a valosaghoz kozeli kep akar fako is lehet), es van akinek nem


Black&White
(addikt)
Blog

TWRP 3.3.1-37
LINK


Atomgeszi
(veterán)


Black&White
(addikt)
Blog

Új TWRP fent, ki is próbáltam az adb push módszert a friss Q ROM-mal.

Az OTG-s módszer mintha nem lenne 100%-os, ezt még tesztelni fogom.


Zsoleszhun
(addikt)
Blog

Sziasztok, csatlakozom én is a klubhoz, mix2s EU dev -ről jövök.
Még van vagy 150 órám nyitásig :)

[ Szerkesztve ]


Atomgeszi
(veterán)

Ezzel megy már a decrypt?


Black&White
(addikt)
Blog

Üdv itt is, gondolom az eu vonal a kiszemelt! 🙂

#1639 Atomgeszi: igen, PIN megadása után szépen működik a decrypt.
Magisk is megy (19.4 canary), illetve az a pár modul, amit használok.
Ja, amúgy tiszta telepítés volt, én android főverzió váltáskor azt preferálom.

üzenetek