üzenetek

hozzászólások


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Hát, ha lehet maradnék még szkeptikus ha nem baj. :DDD


leslien
(nagyúr)

és ez mikor bújik elő ?


Atomgeszi
(veterán)

1-2 hónapon belül úgyis kiderül :)


hroberto
(veterán)

Mivel a Pro úgyis kiesett, meglátjuk mit fog ez tudni, és az sem mellékes, hogy mennyibe fog kerülni. ;)


Atomgeszi
(veterán)

Kipróbáltam. Unprocessed és alapértelmezett hang egész jónak tűnik. Persze még mindig lehetne jobb, de a mélyek legalább megmaradnak. Holnaptól majd tesztelem Zamárdiban. :DDD


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Érdekes, azt hittem hogy az optimalizáló jobb lesz mint a unprocessed.


Shamli86
(tag)

Köszönöm a sok választ.....


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Placebo...lesz az,nem pedig jó. Ebben a telefonban egyszerűen rossz minőségű a mikrofon, ha lehetne hozzácsatolni, pl sennheiser ambeo headset-et,, ami elvileg hamarosan gugli alatt is használható lesz, hát le fog esni az állatok a felvétel minőségétől. Egyszerűen nincs rá normális szó, hogy lehetne jellemezni egy ilyen cuccal készült videófelvétel hangminőségét.

Aki nem ismerné... És igen, még ez a videó sem adja vissza teljesen, hogy milyen csodálatos lesz egy videófelvétel hangminősége ezzel a kütyüvel, de érzékelhető...

[ Szerkesztve ]


HUTCHDB
(nagyúr)
Blog

Jól értem, hogy amit látok most a youtube videon, az egy telefonnal felvett kép, és aki szépen sétál srac, annak a fülében lévő headsetben levo mikrofon által rögzített hang elegye?


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Igen és ilyen brutális lesz a hangminőség bármilyen iphone-nal (6s-től felfele), mert csak arra létezik egyelőre ez az applikáció, amivel működik ez a headset-be épített 3D binaurális mikrofon, és bár ez a füles 64-100 ezer közt van árban, de az mikrofon egymagában többet ér. Szóval, ez amolyan ajándék a sennheiser-től az "átlagnak".

De van itt magyarul is...

Már régóta van ígéret, hogy elkészül a droid verziós (type-c) applikáció, de még mindig sehol... :U

[ Szerkesztve ]


Atomgeszi
(veterán)

:DDD

Azért csak hallom, hogy az egyiknél megvannak a mélyek, a másiknál meg elvesznek.
De tessék, hallgasd meg a saját füleddel. Nem azt mondom, hogy kurva jó, de a gyárihoz képest végre van hangfelvétel is normális a videó alatt. Köszönöm a tippet a kollégának!

Gyári kamera

Open camera

Ja és ne telefonon hallgassátok, hanem valami normálisabb hangcuccon.


Tengo
(aktív tag)

Figyelj, nem hazudni jöttem ide, ha megnézed az első kommentem én is arra voltam kíváncsi, mi okozhatta. Ettől függetlenül köszönöm a véleményedet, őszintén én is erre gondoltam először, ezért jöttem ide, hogy hátha láttatok már ilyet. Ahogy írtam is, semmilyen esetre nem tudok visszaemlékezni, ahol odavághattam volna bárminek, le nem ejtettem, arra azért csak emlékeznék, én max arra tudtam gondolni, hogy megnyomódhatott a zsebemben.

Hétfőn visszavittem a 220volt-ba, ők is megnézték, nem láttak rajta semmi sérülést és kicserélték. Semmit sem kérdeztek, elolvasták a hibabejelentést és megnézték a telefont.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat.


Atomgeszi
(veterán)

Örülök, hogy pozitívan zárult a dolog!


Atomgeszi
(veterán)

Amúgy érdekes.
Ha jól emlékszem a sorrendre, akkor unprocessed, kamkorder, és alapértelmezett hangforrást próbáltam ilyen sorrendben. Ebből a kamkorder lett a legjobb(a mélyek megmaradtak, de több mellékhangot is felvett). Az alapértelmezett hangforrás az utolsó beállítás, mármint ezt megjegyzi, hogy mit állítok be gondolom?!

Gcamot is próbáltam, az is szar.


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Jaj! Tök jó meg minden, de most komolyan ki a manó fogja itt megvenni ezt ?
Majdnem csak a telefon áráért? Még milyen jó érzés lehet mikor nincs nálad. :D

Inkább akkor egy Jack & type-c puska mikrofont. Bár ezeket is könnyedén otthon hagyod. :DDD

Nem azt mondom hogy a fentebb írt applikáció a megváltás , de tényleg a Xiaomi egyik legnagyobb gyengesége talán NR3- óta a mikrofon.
De valamivel meg kell oldani sw szempontjából és eddig ez az alkalmazás az amiből a legtöbbet tudtunk kihozni a dologból.

Atomgeszi
Igen megjegyzi a beállításokat.
Videó hát..... :DDD
Azért egy kicsit több változást vártam.

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Vártam az ilyen választ :) és tudom tényleg nem olcsó a telefonhoz képest, de ezt csak egyszer kell megvenni. Utána a büdös életben nem használod semelyik telefon beépített mikrofonját, ha videózni fogsz, mert akkora a különbség.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Majd meghallgatom... :)


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Persze hogy vártad ezt a fajta választ , hiszen egy ilyen megoldás ami egyenlőre nincs is droidra, meg drága is, mind amellett fogod kezedben és tartód előre, vagy mindig beleszól az ing , blúz egyéb hozzá erő susogós hangja?
Sehogy sem jó. De ez az én véleményem.

De a többit elfogadom.


blueye
(veterán)

OFF
Buta voltam h nem vettem meg, volt mar ennyiert pre-sale-ben korabban? (csak hogy lesz-e meg...)
De talan a 450 EUR sem sok erte


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Ezt nem kell tartani sehova, ennek a füledben kell lennie.

üzenetek