üzenetek

hozzászólások


bunnyhu
(senior tag)
Blog

Köszi, közben meglett, most más miatt szívok, volt egy feltöltős kártyám benne és arra akarja küldeni az sms-t a xiaomi fiókhoz pedig a telefonon egyértelműen az új kártya van a fiókhoz rendelve, így most 22-es csapdájába kerültem.


carr
(őstag)
Blog

Sziasztok!
Nalatok sem van mobilnet telefonhívás közben? :DD :W
Próbáltam a *#*#86583#*#* kódot de menüben nincs változás. Nem jön elő a volte mód.

...

Semmi. Pár perc míg megírtam bekapcsolta magát és jelzi is. Enabled volt a legutolsó üzenet. Köszönöm. :C :R


carr
(őstag)
Blog

Nektek megy a i.mi.com oldalon a helymeghatározás? Sem ezen sem a note12 nem találom magam. Pedig GPS is be van kapcsolva. Sms persze sosem érkezett meg. :W


Styleair
(aktív tag)

Sziasztok,

Mindjárt 5 éve nyúzom a masinát. Gondolkodom egy váltáson.
Fotózás fontos szempont. (és az sem baj, ha nem tepsi)
Ki mit gondol? Mi a helyes irány?


emilll
(tag)

Fotózásra a nem túl drága és nem tepsi kategóriában a Pixel a legjobb az értékelések alapján. Én ezért is cseréltem arra. Csak sajnos az nehéz, lassan tölt, nem bírja tovább az akku, az nfc nem működik ha nfc-s kártya van a közelében (pl. a tokban). Nagyjából ennyi. Szóval a kamerán kívül nem igazán van előnye.
Legszívesebben lecserélném, de nem tudok más nem tepsit aminek jó a kamerája és az akkuja jobb. Nagyobb akku nagyobb mérettel jár, de én se szeretnék tepsit.
A Xiaomi 14 kamerája hasonlóan jó, az akkuja valamivel jobb, de árban a duplája egy 7a-nak.


Styleair
(aktív tag)

Most még néztem a Samsung s24 / s23 - at ami jó méret, nem áll ki annyira a kamera/sziget mint a Xiaomi 14nek. Viszont a szolgáltatóm kínálatában 8/128 GB-os verzió van, ami a mostani 6/128-hoz képest nem nagy ugrás. És ugye a Samu töltőt sem ad, és 25w v 90w.
Szóval vakarom még a fejem.


bunnyhu
(senior tag)
Blog

Én is pixelre, egy 7-esre váltottam, magam se ajánlom jó szívvel. Mondjuk szép képeket csinál ez tény, de a kamera app az valami iszonyat fapad, ahogy a pure android is. És igen, lassan tölt meg kell hozzá valószínűleg újfajta töltő mert QC3 az nem játszik csak a PD3.0. Viszont van benne vezetéknélküli töltés azt élvezem.
Ahogy a pixel7 csopiba írták, a pixel az android iphone-ja. Amíg azt akarod amit ő és úgy, addig nincs vele nagy baj.


Styleair
(aktív tag)

Xiaomi 14 lett. Örülnék, ha ez is elketyegne 5 évet. 🙂


carr
(őstag)
Blog

Help.
Valahogy bekapcsoltam pár hete a Xiaomi felhőbe a képek mentését. Leválasztottam a készüléket, és töröltem a szükségtelen fájlokat de azt írta hogy törölni fogja a bejelentkezett készülékről a fájlokat is mint a felhőből. Azt Ben szeretném persze.
Szerintetek fogja visszamenőleg törölköző? Köszönöm


carr
(őstag)
Blog

senki?


Tesztelo.hu
(senior tag)

A telón mostanában azt tapasztalom, hogy Wifin nincs netkapcsolat. Max. a Wifi erőssége, de nem jön be egy weboldal sem. Felkiáltójel nem jelenik meg a Wifi ikon mellett. Újraindítás néha segít, néha nem, router oldalon ugyanez a helyzet. Más eszközök tökéletesen működnek a Wifin. Mi lehet a gond? Antenna kontaktos?

üzenetek