Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Hmm, ha nem is ekkora méretű, de állítólag nyílik Mi üzlet Romániában is.

Itthon is lehetne egy lassan.


Fryskitt
(addikt)

Elismerésre méltó próbálkozás. :C


vidra1221
(tag)

Valóban jó lenne egy hivatalos Xiaomi márkabolt, de élek a gyanúval, hogy nem tudna élet és versenyképes árakkal szolgálni a kínai webshopokkal szemben, ismerve a magyar árképzési szokásokat és adó mértékeket stb. Viszont arra mindenképp jó lenne hogy élőben meg lehetne nézni, fogdosni, kipróbálni a kütyüit, csak hát abból nem él meg egy üzlet sem.


Fryskitt
(addikt)

Magyarországon semmi sem versenyképes. Belső memória jogdíj, hulladék kezelési díj, magas ÁFA, bérleti díjak.... Egyik Xiaomi telefon se versenyképes itthon. eustock.eu, ugye. A Note 5A 30e ott, és kb 50e itthon.


Wiz Khalifa
(addikt)
Blog

Viszont sokan köztük én is ha pl csak 10k-val kerülne kb többe egy-egy termék akkor inkább megvenném itt de akkor garival nem szívok stb...

Én ezért nem veszek külföldi garis cuccot vagy ha igen akkor az is olyan hogy legyen itt nálunk kirendeltsége és olyan garija legyen amit tudok itthon is érvényesíteni.


Robert07
(aktív tag)
Blog

En is belegondoltam mar ebbe, de ha lenne is egy ilyen bolt, akkor lenyegeben minimalis profittal kellene operalnia a magas AFA miatt, mert ha dragan adnak a cuccokat, akkor en is inkabb megrendelnem egyenesen Kinabol.

[ Szerkesztve ]


xedos
(addikt)

Nagyon szívesen vásárolnám itthonrül a cuccokat, de míg itthon közel 2x annyi addig nem. Smart Home cuucok: hőmérő 10-12dollár vs 5000Ft stb...


Exelsior24
(tag)

Jó ötletnek tartom ezeket a MI Home boltokat, örülnék ha majd esetleg Budapesten is nyílna egy ilyen üzlet, bár abban egyet kell értenem az előttem hozzászólókkal, hogy az itthoni ÁFA, import, kereskedelmi árrés stb miatt, itthon jóval drágábbak lennének az amúgy remek ár/érték aránnyal rendelkező Xiaomi termékek.
Sajnos emiatt nem igen érné meg őket itthon megvenni, viszont ahogy mások is írták a megtekintés, megtapogatás, kipróbálás szempontjából nagyon jó lenne, mert akkor élőben is meg lehetne nézni a sok-sok Xiaomi terméket.


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

A megtekintés már most sem akadály, bemegy az ember a MM-be és meg is lehet nyomkodni.

Persze egy Xiaomi specifikus üzlet sokkal pofásabb lenne


adlersson
(tag)
Blog

"Persze egy Xiaomi specifikus üzlet sokkal pofásabb lenne" - Az biztos, viszont jelenleg meglepően nagy a különbség Mi Home és Mi Home között. Illetve mint írtam is, ha csak a "butított üzlet" van a közeledben, akkor nem látom értelmét a külön Xiaomi üzletnek, mert ugyanezt megkapod viszonteladóktól is, illetve a márkabolt ellenére nem juthatsz hozzá az újdonságokhoz korábban. Jelen felállásban így még mindig bőven akad fejlesztenivaló, mert ez így (szerintem) nagyon nem fogja visszahozni a beleölt pénzeket.

üzenetek