üzenetek

hozzászólások


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Jelen pillanatban is ezt a fülest hallgatom melóba. De van egy Rock Zircon-om otthon. Rendelj egy olyat. Komolyan. A Zircon után ez a Hybrid Pro HD egy vacak.

[ Szerkesztve ]


D013
(fanatikus tag)

Lehet a legutóbbi kínai füles teszt alatt te ajánlottad a Zicron-t, a hatására, és utána olvasások után én is berendeltem egyet. Egy KZ ED2-őt váltott, ami nem volt rossz, de semmi igazán kiemelkedő. Hát a Rock az agyeldobós egyenlőre nálam, eszméletlen a basszus, és overall tisztább a hangzás.


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Én is az alapján az írás alapján rendeltem. :) Szóval nem én ajánlottam akkor.


pilsner
(fanatikus tag)
Blog

Nekem egy éve megvan és megelégedettséggel használom. A kábel tényleg gyenge, főleg a csatlakozónál, de eddig még nem esett baja.

Ami a hangzást illeti: a gyári harangok vackok. Rendesen el voltam keseredve, amikor azokkal próbálkoztam, nem szólt jól, szinte semmi basszus nem volt (nem a dübörgés volt a cél, hanem hogy felnőjön a szép magas hangokhoz). Aztán rendeltem közepes SpinFit harangokat, és sokat javult a dolog. Nagyon nem mindegy, hogy hogyan, és mennyire mélyen van a fülcsatornába feldugva a füles. Itt sokat játszadoztam, rájöttem, hogy a közepes harangokkal nem szabad teljesen benyomni, akkor szebb a hangja.

Aztán rendeltem kicsi SpinFit harangokat, ezeket teljesen benyomva kategóriákat ugrott az összhangzás. Amit fontos megemlítenem, hogy ha leragasztjátok azokat a kicsi nyílásokat a füles belsején (két kis lyuk a fekete műanyag részen), akkor sokkal erőteljesebb basszust fog leadni. Ezt sok utánajárás után olvastam egy fórumon, és nekem bevállt.


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

6500 Ft-os füles hol középkategória? :D Najó, a budget kategórián BELÜL talán az. :)


Den Hadnagy
(senior tag)

Szvsz pont elég basszusa van, nem olyan durván V karakterű, mint a Piston 3 pl.

A véleményem az, hogy a gagyi fülesek dolgoznak általában természetellenesen magas basszus-szinttel, hogy az arcletépő mesterséges hangzás miatt többnek látsszon a cucc, mint ami. Lásd még az erősítőkön a kocsiban agyig tolt bass-treble szabályzó. Minek? :)
Remek füles, én dolgozom is benne, a kábelt teljesen felesleges félteni.


laleh
(PH! addikt)
Blog

Nekem Piston 2 van, elégedett vagyok vele, ajánlani tudom mindenkinek ezeket a füleseket.


XtremLor
(őstag)
Blog

Nalam sima hybrid van kb miota kijott...eszmeletlen jo, napi szinten hasznalom, lassan egy eve viszont lapult a fiokba egy Tronsmart Encore S1 is, 2honapja elokerult ezt a kettot felvaltva hasznalom, az s1 miota kapott kz foamot, es az aptx is aktivalodott a telefonon a karakter teljesem megvaltozott.. :DD


KFORboy
(senior tag)

Manapság már nem lehet ár alapján kategorizálni... Bőven van többért szarabb nagy nevűtől.
A termék milyensége adja.
Mellesleg a hangkeltők milyensége szubjektív, embere válogatja mi tetszik neki hangzásban.
Anyaghasználat, minőség már más tészta.

Ezért kár volt a trollkodás.


Krill77
(őstag)

Ennyiért mar jo is van.


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Persze, mindig vannak retek ár / érték arányú termékek. De ha csak a jó ár / érték arányt nézzük, akkor ez a budget kategória. Lásd fülhallgató topik.


KFORboy
(senior tag)

:N


schawo
(Jómunkásember)
Blog

Szerintem meg inkább több mély van benne, mint kevés. Van nekem is, de keveset használom.

Krill77
Ez a Pro HD, a dundi peremes.

[ Szerkesztve ]


Krill77
(őstag)

Pro vagy pro hd? Nem ugyanaz.


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Kimerítő érvelés, de a trollozás sokkal jobban tetszett. :D Arra kíváncsi vagyok, hogy akkor te a többit minek hívod? Hisz akkor valahogy így lenne:

5k-ig: belépő
5-10k: közép
10-20k: felső
20-30k: csúcs
30-70k: elmebeteg
70k: gyapjas alakváltó

??? :DDD


qqcqqc
(őstag)
Blog

Ez egy jó füles. Mondjuk én Goldstar walkman szivacsos fülvédőjén nevelkedtem, ami csutka hangerőn is kevés volt, ahhoz, ne hajlam, hogy a Felszabadulás tér a következő megálló. :)
Van egy ilyenem, és használtam a gyártó más füleseit is.
Piston 2: Külsőre igényesebb volt, pl. kevlar bevonatú vezeték, ugyanaz a doboz, de nem volt hozzá zacsi. Hangot már nem tudom összehasonlítani, 2,5 fél év után télen meghalt.
Piston Basic: Alap modell, de egész jó hangzás.
A tárgyalt füles : Merev vezeték, nehéz mikrofon rész,jó hangzás. Persze nem otthoni cucc, közlekedésre való, busz metró. Otthon valami sokkal jobb kell zenehallgatásra.
Ez kintről 4-5 eFT-ért elfogadható, a helyi 8-9 eFt-os ár viszont botrány.


schawo
(Jómunkásember)
Blog

Mese habbal. 6000ért nem kapsz olyan fülest, mint a legjobb 20ezres. De húszezerért se kapsz olyat, mint a legjobb 50ezres. És így tovább. Minden más bullshit. Az, hogy 6000ért jobbat is kaphatsz, mint a legszarabb 20000 forintos, az senkit se érdekel, hiszen a kategória legszarabbja, de még csak a vacakabbik többség se érdekel senkit.


nemlehet
(őstag)
Blog

Ez már csak játék a szavakkal meg a kategóriákkal saját ízlés szerint. A legjobb 20k-s füles jellemzően nem 20k volt amikor kijött, vagy nem az átlag 20k-s műszaki tartalom van benne. Szóval a szélsőségek vizslatása helyett érdemes valami ésszerűbb módon hozzáállni.

Nyílván 20k-ért lesz jobb mint 6k-ért, de csak attól mert valami drágább nem jobb. Főleg a trendi márkáknál Beats, Skullcandy stb. Vagy mondhatnám pl a Marshall-t is ami nagyon szép, nagyon jól néz ki egy videóklippben de amúgy valami ótvar gagyi hangja van....Annál kb bármelyik Piston 100 jobb...


Zsonti
(újonc)

Anno az elsők között vettem meg a Pro HD-t, majd ugyanazzal a lendülettel el is adtam, jóval ár alatt csak valaki vigye el gyorsan. Járattam napokon keresztül, próbáltam kicsiholni belőle azt amit olvastam a tesztekben, de nem, az istennek sem jött össze. Úgyhogy rövid birtoklás után vettem gyorsan (még) egy Hybrid Dual-t. Pro HD pedig átkerült a kerülendő közé, már csak azért is mert szörnyű volt a kábel minősége, illetve mindig kifordult a fülemből. Még egyszer biztos nem fogok elcsábulni.


KFORboy
(senior tag)

fölöslegesen téped magad...
Ő már eldöntötte, hogy csak azért is igaza van :U
Én is inkább elengedem az ilyen egyszerű formák véleményét, akik 2018-ban azt hiszik, hogy a név és a mellé tett csillagos ár a mérvadó a minőségre...

És még csak nem is az olcsójani vagyok a havi netto 200e HUF-al...
Szimplán eleget csalódtam nagyokban és eleget zuhant az állam feltörekvő gyártóktól.


schawo
(Jómunkásember)
Blog

Én is inkább elengedem az ilyen egyszerű formák véleményét
Erre teljes mértékben jogod van. Mindenki olyan véleményt vesz figyelembe, amilyet akar. A világ színes, még te is elférsz rajta, meg én is, az egyszerűségemmel. Meg azok is, akik képesek megérteni pár soros írásomat. De azért kár melóznod, hogy megpróbáld megfejteni, hogy én mit hiszek, úgysem fog menni, fölösleges vesződség.

[ Szerkesztve ]


KFORboy
(senior tag)

Hát persze... :U

[ Szerkesztve ]


*Mukeey*
(őstag)

Ez egy nagyon okés darab 6ezerért.Nekem is van,elég sokat használom,a kábel bírja egyenlőre.A mélyeket én nem érzem kevésnek,bár inkább ezt szeretem,minthogy leszakítsa a dobhártyám.


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Nem arról volt szó, hogy a drágább mindenképp jobb, schawo ezt világosan leírta. Kategóriák kb úgy jönnek ki, hogy a legjobb ár / érték arányú termékekből csinálsz egy listát. Fülhallgató topikban ez lista 0-70k között van, ami felosztható mondjuk így: 0-10k: budget, 10-20k belépő, 20-30k közép, 30-70k felső. 70k felett pedig csúcs, mert az ár / érték arány itt kezd komolyan bezuhanni. Az, hogy kinek mire van igénye (hangkarakter) az szubjektív, a minőség (pl felbontás, sztereó tér, dinamika) viszont objektív, s ez alapján alakulnak a kategóriák.

[ Szerkesztve ]


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

"Ő már eldöntötte, hogy csak azért is igaza van"

Mondod te. :DD

Jó lenne, ha mások minősítgetése helyett inkább érdemi érveket írnál. :(

[ Szerkesztve ]


Fitzgerald
(PH! kedvence)

Annyiban talán igaza van a srácnak, hogy nem feltétlenül lehet egyértelműen elkülöníteni egymástól a kategóriákat ár alapján, még ha nem is pontosan így fogalmazott. Pl. az RHA csúcsmodelljei folyamatosan esnek árban. Az egykori csúcsmodell T10 60k körül kezdett, ma 30 körül beszerezhető. A T20 is 70 körül nyitott, ma 40 körül hozzá lehet jutni.

[ Szerkesztve ]


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Persze, nem lehet élesen meghúzni a határvonalakat. Az eredeti állítás az volt, hogy a cikkben lévő fülhallgató középkategóriás. Én erre mondtam, hogy nem az, mert efelett még elég sok minden van, ami még bőven nem ezo-kategória. Erre azt kapom válaszként, hogy trollkodok. :D


Luck Dragon
(PH! kedvence)
Blog

Megjelenése óta használom. Ahogyan cikk írója is írta a mély tartomány valahol a Szent András törés vonalon mozog. Szinte nincs is.
Ár értékben és márkán belül a többi sokkal jobban szólnak jóval olcsóbbért vagy csak minimálisan áron alul.

Maga a külleme és anyaghasználattal számomra megfelelő.
Csak hívások lebonyolítására használom, arra tökéletes.

Az lenne a legjobb ha kiadnák az új kiadását , kiküszöbölni az előd hibáit és best buy lenne.

Addig Mi-in basic marad a kedvencem.

Viszont küszöbön áll ANC fülesei a Xiaominak Typ-c csatlakozóval. Már várom az első teszteket róla. :)
Egész ígéretesnek tűnik, főleg ha csak a népítéletet nézem azok országokban ahol már kaphatóak.


norbert1998
(PH! kedvence)
Blog

Nem én voltam az? :D

Azóta jött többek közt egy KZ ATE. Nem tudom megmondani, hogy pontosan miben, de annyival kellemesebb az összhatás a Zircon-nál - kényelmet is ideértve -, hogy eszem megáll :C De kevesebb a basszus.
És az ATES állítólag ezt orvosolja, miközben majdnem ugyanaz :Y

[ Szerkesztve ]


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Ilyen fül feletti kábeles fülesem még nem volt. Bár nem tántorít el a vásárlástól.

Szóval az ATE-S-nél jobb a basszus mint a sima ATE-nél?


DamianB
(senior tag)

Szívem szerint melléd állnék de nincs igazad tesó . Köze nincs a közép kategóriához közép kategória esetleg az RHA 750i nekem volt olyanom és köröket vert pro hd m re . Érvelj mert ez így nagyon egyszerű hogy le trollozod a másikat.
Témához kapcsolódva nekem van ilyenem nagy szerelem volt az elején de mostanra meg utáltam Xiaomi BT sport headsettel együtt . Mindkettőnek el halkult a jobb oldala egy évesek kb . Hangja budget kategóriában jók szerintem de nem sokára rendelek Rock Zircont és össze vettem vele.


JoeCockBill
(senior tag)
Blog

néhány hete használom a hybrid pro hd-t, hánemtom, lehet az én fülemmel van baj, vagy nagyon megszoktam, de az itteni hsz-ok hatására előtúrtam a régi piston 2-met, de kb a 3. dal után meg kelllett néznem hogy tutira a flac mappát hallgatom e. persze a basszus tényleg keményebb. mármint nem (csak) úgy értem hogy baszóbb, hanem kevésbé puha. néhány dalnak ez jóláll. de összességében "olcsó füles" hangnak tűnt a hybridhez képest.
lg v30-cal hallgatva


norbert1998
(PH! kedvence)
Blog

Állítólag igen.

A kábel élvezetes és a kialakítás ilyen fuleseknel problémás. A ZS3 nem volt túl kényelmes, pláne nem egyszerű, de ez az ATE nagyon az. A HD9 is, de azt még annyira nem próbálgattam. Majd jön a következő teszt hamarosan, abban benne lesz minden infó róluk.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Hmm jó lenne tudni, mert akkor rendelek egy olyat is. :D Beírtam a topikba, hátha valaki válaszol..


kemcso
(Ármester)
Blog

Lehet ár alapján kategorizálni. Eleve csak azok ajánlottak, amik ár/érték arányban jók, ezek között pedig ott vannak a kategóriák, jópár hallott füles után (1e-1m-ig) azt mondom, hogy én még nem hallottam kategória-ugrást. A 10e füles 10e fülesként szól (Csak azokról érdemes beszélni, ami ajánlott. Én is hallottam olyan 300e-t, amiért 30-at se érdemes adni...) ;)

Azt még hozzátenném, hogy ez a fülhallgató NEM ajánlott, rémesen van hangolva, magasba húz.

[ Szerkesztve ]


csongi
(PH! kedvence)
Blog

Ezt sosem ertettem...
Keves a basszus!
Keves a magas! Torzit a kozep...stb
Ok, van akinek igy van akinek ugy.
Letezik valami szintetikus teszt, ahol kimerik a valos ertekeket?
Aztan, hogy ki mit es hogyan hall....
:).
Vagy egy olyan felhasznaloi ertekeles, ahol a fo tulajdonsagokat pontozva ertekelik?
Mint pl egy imdb pontozos rendszerbe?


schawo
(Jómunkásember)
Blog

Persze, van minden. Vannak objektív mérések [link], és van egy csomó egy-egy személyhez kapcsolódó szubjektív tesztsorozat, akár többszáz fülessel.

Az objektív mérésekkel több baj van. Az ábrákról egy rutintalan semmit nem tud leolvasni. Most van a fejedben egy elképzelés arról, hogy hogy nézhet ki füles egy frekvenciagörbéje, aztán meglátod, hogy milyen valóságban, és egy hatalmas WTF lesz az arcodon. Aki már rengeteg fülest hallott és sok ábrát "elemzett", és ezzel töltötte a fölösleges idejét ahelyett, hogy valami értelmeset csinált volna (lásd akár zenehallgatás), az már némi támpontot talál ezeken, de a szélsőséges eseteket leszámítva arra nem igazán képes bárki is, hogy egy ábrára ránézve rögtön rábökje, hogy ez egy mélyorientált füles, vagy ebben sok sziszegés, vagy jó a tere.
Persze vannak támpontok.

Egy fenti "idióta", ha sok fülest hallott és sok ábrát nézett egyszerre, annak lehetnek sejtései, hogy mely frekvenciatartományok felelősek esetleges sziszegésért, melyek a térérzetért (igen, meglepően hangzik), melyek adják a mély érzetet (és nem az, amire gondolsz). De főleg azt fogja tudni megállapítani, hogy őt, személy szerint mely frekvenciatartományok zavarják legjobban. Mert ugye a fül az egy speciális eszköz, mindenkinek saját van, nincs belőle egy közös, egy referencia. Mindenkinek más az anatómiája. Máshol helyezkednek a kanyarok, mások a szögek, ívek a hallójáratban, más a hossz, más a vastagság, máshogy szűkül, stb.

Márpedig a hanghullámok a fülben életet élnek, össze-vissza verődnek. A fül gyakorlatilag egy fúvós hangszerhez hasonlóan működik. Valakinek 6kHz-cen kiemel (szuperpozíció), 4kHz-en kiolt, 5,5 kHz-en rátorzít. És nem csak egy-egy frekvencia érintett, hanem egy csomó a bonyolult biológiai forma miatt. A probléma egyébként elsősorban a középmagas, és magas frekvenciákat érinti, de közben felborítja a mély-közép-magas egyensúlyt is. Mert az a füles, amelyik 6kHz-en kiemel és 7kHz-en minimuma van, az egy olyan fülében, akinek szintén 6kHz-en kiemelése és 7kHz-en minimuma van, rendkívül bántóan magasnak fogja hallani. Míg az, akinek épp ellenkezőleg, 6kHz-en olt ki, és 7kHz-en van szuperpozíciója, az egy magashiányos, mélyorientált fülesnek fogja leírni ugyanazt.

És a tesztelő gépnek is van egy random hallójárata, ami vagy összepasszol a hallgatóéval vagy sem. Vagy nincs neki, és akkor az a baj (asszem IF méréseknél nincs hallójárat).

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy egyik napról a másik napra máshogy állhat meg benne a zsír, emiatt más frekvenciák érintettek, ráadásul az évek folyamán a fül öregszik, ezért a pár éves emlék és a friss teljesen mást mutathat.

És akkor máris eljutottunk arra, hogy miért értelmetlenek az egyfülű teszt hegyek. Már nem kell ecsetelnem, gondolom.

Nincs ingyen ebéd. El kell menni, meg kell hallgatni, és ami tetszik, meg kell venni. Nem véletlenül gyártanak többezer fülest. Ennyi között mindenki talál magának valót.

Segédlet a frekvenciagörbe (magyarul frekvenciamenetnek hívjuk) értelmezéséhez:
6dB különbség (eltérés) 2x-es hangosságot jelent. Tehát ha egy fülesnél a 6kHz -9dB, 8kHz +9dB, akkor a 8kHz 8x hangosabban jelenik meg, mint a 6kHz.

[ Szerkesztve ]


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Ha már a különböző füleknél vagyunk, ez rendes hangfalakat vajon relatíve mennyire befolyásol egy füleshez képest? Mert tapasztalat szerint, ha leragasztom a fülkagylómat, vagy "dumbósítom" akkor rögtön más a hang. :)

[ Szerkesztve ]


schawo
(Jómunkásember)
Blog

Ugyanez pepitában, csak éppen ott ezt a jelenséget gyakorlatilag nullázza, hogy az egész világot a megszokott fülformáddal hallgatod. Tehát a saját külső referencia, és a hangszóróból érkező jel pont ugyanazt az utat járja végig, ugyanúgy módosul, amit ugye az agy kompenzál, a normál világot és a hangszórót egyformán. Ezért is működnek jó a lineáris dobozok, míg egy lineáris füles a pokolba kíván mindenki, az biztos, hogy senkinek nem lesz jó.

[ Szerkesztve ]


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Ja, tényleg, az agy mindent kompenzál. :D Pár napja pont ezen agyaltam, hogy a szobaakusztikát is kijavítja az agy bizonyos mértékig. :)

Fejhallgatóval szerintem amúgy lehetetlen hosszabb távon dolgozni, egyszerűen megbolondul az ember. Max kis hangerőn, közepes hangerőtől is már nekiáll a fülem torzítani, s elvesznek a részletek.


csongi
(PH! kedvence)
Blog

Koszi!
Igazad van.
Ezert gondoltam, hogy az adott informaciot egyszerusitve jutassak el a celkozonseghez.
Sub 3*
magas*4
kozep5*
alapzaj..
es igy tovabb. A tulajok atlagpontja egy jobb tampontot adhat, mint egy ember tapasztalata szerintem. :).


schawo
(Jómunkásember)
Blog

Ja, hogy mindenki mondjon egy számot? Minden "süket", aki még életében nem hallott mást? Mert egy ilyen szavazásnak ez az lesz átlaga, mindegy, hogy milyen fülesről van szó (itt természetesen a belépő kategóriás fülesekről beszélek mondjuk 20k alatt):

sub 2* (a subbase a mély alatti tartomány, nem a mély)
Mert azzal senki sem lehet elégedett, itt gyakorlatilag rendesen semmi nem szól a felső kategóriát leszámítva.

mély 3*
Random számok össze vissza nyomkodva, és ez lesz az átlag. Ide mindenki az általa érzett mennyiséget fogja beírni, nem a minőséget. Ha sok mély van benne, akkor eleve olyanok vásárolják, akik még ennél is több mélyet keresnek (hát, lehetne benne több mély, 3), ha kevés, akkor megint olyanok vásárolják, akik még ennél is kevesebbet keresnek (hú, nagyon dübörög, 3, ebből a hármasból lesz kevesebb), ha meg átlagos, akkor eleve jó érték a 3.

közepes 3*
Random számok össze vissza nyomkodva, mert senki sem érti, hogy ide mit kéne írni.

magas 2*
A magas általában zavarja az embereket, főleg vacak forrásról hallgatva, ugyanis nem a fülest, hanem a telefon erősítőjét hallgatják, és olyanok irkálnak ilyen pontozásra, akiknek valami baja van.

alapzaj 2*
Alacsony impedanciájú fülesek gyenge, ezért túlerősített telefonerősítővel általában zajosan szólnak, de ez nem a fülest, hanem az forrás minősíti. De honnan tudhatnák. Egy fülesnek alapvetően nincs saját zaja.

torzítás 3*
Random számok össze vissza nyomkodva, mert senki sem érti, hogy ide mit kéne írni. Legfeljebb a borzasztó, egypálcás füleseknél lesz itt valós szám, az egyes.

dinamika 2,5*
Ide mindenki a mély, vagy a sub mennyiségi szavazatát fogja írni, mert azt hiszik, hogy a dinamika azonos a mély lüktetésével.

Bocs, természetesen ez csak vicc volt érzékeltetendő, hogy mennyire nem lehet egy ilyen tömegértékelésre sem adni. Pont annyit érnek ezek, mint az aliexpress termékcsillagok, ahol minden 4,8 és 5 között van függetlenül attól, hogy a termék fantasztikus, vagy egy botrányos szar. Szóval esetleg mindegyik fenti számhoz adj hozzá 2-t, mert az emberek nem szeretik lehúzni a megvásárolt termékeket. így lesz a végeredmény 4 5 5 4 4 5 4,5

A milliárd légy nem tévedhet tézis már évmilliókkal ezelőtt megdőlt, ezért nem eszünk most szart. :)

[ Szerkesztve ]


mikej95
(fanatikus tag)

Nem egy szakszerű értékelés, de a Hybrid Pro ennyivel rosszabb lenne a sima Hybrid-nél? Persze mások sem javasolják ezt a modellt, de nehéz elhinni, hogy minden szempontból rosszabb a frissebb modell, az elődhöz képest.


Krill77
(őstag)

Pro a jo. Pro hd a nem jo. Az, h valami frissebb, semmit nem jelent. Vannak jobbak ezektől is. Urbanfun hifi, bosshifi b3, emi ci880..


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Ez nagyon, tényleg így van. :DD :R Sajnos. :(


Baskiria
(őstag)
Blog

Az ATE pöncörög, felejtsük már el...

[ Szerkesztve ]


norbert1998
(PH! kedvence)
Blog

Pardon? :F


SirRasor
(őstag)
Blog

Kár, hogy a Xiaominak nincs ilyen terméke. A hybrid a benne használt technológia neve, de az nem a termék nevének a része.

Mintha azt mondanád, hogy van egy Suzuki Klíma Swifted. Nem, egy Suzuki Swifted van, amiben van klíma :DDD

Xiaomi In-Ear Pro HD

Egyébként elég szépen szól. Van egy SoundMagic E10-em; soundstage jobb annál, illetve picit részletgazdagabb, de azért ez is bőven veri a bóvli füleseket.

[ Szerkesztve ]


dragonfx
(PH! nagyúr)
Blog

En csak egy kicsit probaltam ki a mi store.ba de ikyen nagyonnuristen kategoria.epp hogy a baxxus ami nagyon durvs .meg a hangtisztasag teltseg.siman veri a 3* ilyen draga fuleseket.
Mar uton is van. 😉


mikej95
(fanatikus tag)

-

[ Szerkesztve ]

üzenetek