üzenetek

hozzászólások


ktomcat
(senior tag)

Köszönöm a tájékoztatást, xiaomis vagyok már 4 éve csak nem bírom nézni barátnőm telefonján a miuit amikor sokkal többet is ki lehetne hozni belőle :U


Landsmann
(addikt)

Reggel óta folyamatosan feldobja a hibaüzenetet, hogy a Google állandóan leáll. Másnak is? Elérhető frissítések felrakva, újraindítás, de a hiba megmaradt.


a_tesz
(Korrektor)
Blog

Nekem is ezt csinálja, frissítés nélkül, amivel a dobozból kivettem két éve, 10.3.6.0, szóval gondolom a Google (vagy valamilyen hálózati beállításuk) felelős a hibáért.


Landsmann
(addikt)

Leszedtem az elmúlt 5 nap Google frissítéseit és így most jó.


fa4hu
(őstag)
Blog

A Google alkalmazás hibás frissítést kapott, ezért csinálja. Remélhetőleg, hamarosan javítják, addig el kell távolítani a mostani frissítését.


Landsmann
(addikt)

Körülbelül egy hét óta a Google hely előzményeknél nem jelenik meg a telefon helyzete. Nem lett átállítva semmi, úgyhogy nem hinném, hogy a készülékben lenne a hiba. Másik telefon viszont küldi az információkat. Érdekes.


e.vit
(csendes tag)

Sziasztok. A telefonom újabban azt produkálja, hogy hívás közben engem nem hall rendesen a másik fél (míg én tökéletesen hallom a másikat). Esetleg tudna ebben valaki segíteni? Sajnos nem értek a telefonokhoz és egyelőre google sem a barátom, bár még olvasgatok.
Nagyon köszi :-)


Mateosz
(aktív tag)

Sziasztok!

Használ valaki Redmi 6-on Android Auto-t?
Nekem eddig nem sikerült működésre bírnom...

Először nem is akarta feltelepíteni az appot a telefon, de végül találtam olyat, amit igen (egy görög oldalon, auto.myzone).
De amint összedugom az autóval, azonnal lefagy a telefon, és 1-2 másodperc múlva újraindul. Az autó képernyője addig feketére vált, amíg összekötöm, amint széthúzom, visszajön a gyári menü.

Ezt verziót tettem fel Andoid Auto-ból: 7.1.614553

A Redmi 6-osomon MIUI Global 10.0.6.0 fut, ami Android 8.1-en alapszik.

A feleségem Redmi 7-esén sikerült működésre bírni a rendszert (az övé Android 9-esen alapszik).

Tapasztaltatok hasonlót?
Nálatok mi lett a megoldás?

A angol cikkeket alapján már csekkoltam: nincs klónozott appom a MIUI-ban, se második asztal beállítva.

Előre is köszi a segítséget! :R


e.vit
(csendes tag)

Közben megszűnt magától a probléma... de azért továbbra is hálás lennék bármi ötletért, hogy ezt mi okozhatja :-)


gorje
(senior tag)

Sziasztok!

Van itt valaki? :DD
Barátomnak vettem ilyen telót (zárt BL) és érdeklődnék hogy melyik a legjobb gyári stabil rom? Ha van jobb akkor szeretnék kérni 1 letöltési linket. Simán megoldható a telepítés, zip fájl és frissítőbe tallózva?
Jelenleg ez van rajta:


Landsmann
(addikt)

Nem jött ki újabb, nekem is ez van fent.


gorje
(senior tag)

Köszi a választ! Stabil? Jónak mondható vagy vannak gondok vele?


Landsmann
(addikt)

Én nem vettem észre problémát. Illetve annyit, de az okát nem tudom, hogy ha Telenor kártyával van használva és be van kapcsolva a VoWIFI (a Telenor egyébként nem támogatja), akkor általában nem hívható a kártya. Én tudok hívást indítani, de bejövő hívások nem érkeznek meg. Más szolgáltató kárytájával nem próbáltam, mindkettő Telenoros.


gorje
(senior tag)

Köszi szépen!


Krisztianby
(tag)
Blog

Sziasztok a telefon az egyik napról a másikra nem hajlandó betölteni a rendszert. A bekapcsoló gomb lenyomása után megjelenik a MI logo. Egy 3-4 percig kint van a képernyőn majd kikapcsol a telefon. Ennél tovább nem tud eljutni. Bármi ötlet tipp :F


robis74
(újonc)

Tanácsot/segítséget szeretnék kérni. Fellépett egy wifi probléma a Redmi 6 telefonomon. Pár hete elkezdte naponta többször feldobni push üzenetben, hogy a hálózat nem ad internet elérést. Ezt csak akkor csinálja ha csak wifivel kapcsolódik a nethez a készülék. És az sem zavarja az üzenet megjelenítésében ha épp böngészek közben, vagyis folyamatos a netkapcsolat a router és a telefon között. Hogy lehet ezt a figyelmeztetést kikapcsolni? Vagy mi okozhatja?


failed
(tag)

sikerült megoldást találni ? :U


carr
(őstag)
Blog

Anyum régi telefonja nem érzékelt. Most rendeltem 5k ért egy új lcd-t hozzá kerettel mindennel. Zenehallgatás (lejátszás) :C lesz a feladata microsdről. Foobar-al. Remélem beválik. :)

[ Szerkesztve ]


Landsmann
(addikt)

Én egy Samsungból csináltam online rádiót. Hozzácsatlakoztattam egy FM transzmittert és így az egész házban hagyományois rádióval lehet fogni azt az adót ami FM módban már nem ér el hozzánk. Már kb másfél éve így üzemel. :)

üzenetek