Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


sunavlys
(aktív tag)

Én ezzel vagyok meglőve:

Normál : Ebben a módban a szónikus technológiának köszönhetően percenként 31.000 oldalirányú rezgőmozgást végez a fej, így a legapróbb kosztól is segít megszabadulni. Hatékonyan tisztítja a szájüreget és kiküszöböli a fogkő és más idegen részecskék lerakódását. Napi fogmosáshoz használjuk.

Érzékeny : Biztosítja a szájüreg hatékony tisztítását, különös figyelmet fordítva az ínyekre. Olyanoknak tervezték, akik gyakran az ínygyulladás problémájával szembesülnek, vagy friss implantátumot kaptak.

Gum care / Beginner : A masszázs hatása, avagy maximális figyelmet szentel az ínyeknek. Olyanok számára ajánlott, akiknek fogmosáskor gyakran vérzik az ínye. Ha először használunk elektromos fogkefét, ezt a kezdő módot válasszuk az első hétben.

Fehérítés / Egyéni : Ebben a módban körülbelül 34800-37200 nagyfrekvenciás rezgéssel dolgozik a fej. Ez a mód a szájüreg mély tisztítását végzi. Fehéríti, megszabadítja a fogakat a tea, a kávé és a dohányzás okozta makacs elszíneződéstől. Ajánlatos a telefonos alkalmazás használatával konfigurálni a személyes beállításokat.

Még az érzékeny és a Gum care módot elhiszem, hogy előállítja a fogkefe.

Na de a Normál és a Fehérítés között mi a különbség? Az a +3800-6200-es fordulatszám-különbség? De mért kell pulzálnia 34800 és 37200 között? Na ne!!!

[ Szerkesztve ]

üzenetek