[RIOS ERROR] [Re:] ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős! - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

easy...rider
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Ezzel sikerült megoldani :)
https://www.youtube.com/watch?v=wh-bZ2gsBEE

Ez a sok jogosultság dolog ... De azért van haszna is


lemmy71
(őstag)
[RIOS ERROR]

Úgy néz ki hogy itt a Z6 Pro globál verzió magyar nyelvel, én egy vörös 8 / 128, plusz egy üvegfoliával néztem ki, ahogy számolgatom 150 ből postával együtt megáll. Szerintem ez egy ilyen kaliberű készüléknél nagyon baráti ár. Valakinek lenne ezzel kapcsolatban véleménye, megéri beleugrani ebbe a vásárlásba. Nem ismerem ezt a web shoppot, gondolom wám mentesen jön a termék, valaki vásárolt már innen? Nem a z2 tőmet akarom lecserélni, a lányomnak lenne szülinapjára, (nagy teljesítmény , 3.5mm jack Dolby Atmos sound, NFC, viszonylag izmos aksi, elméletileg a legjobb kamera rendszer és erős az erős kijelző) miatt esett rá a választásom. Bár ami igaz én is szívesen beújítanák magamnak egyet, kék színben :DDD Nem tudom hogy lesz e majd mögötte közösség és hogy készülnek magyar nyelvi romok hozzá, hát ha nem olyan bugos ez a rom amivel kijön. Most egy umi supert nyúz a lányom websoppos magyar nyelvi rommal de nincs vele gond, csak annyi hogy másodjára törte össze a kijelzőt és már az alu keret is olyan mintha megrágták volna.


kano
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Ahogy nézem ez hivatalosan csak június 5-én fog megjelenni. Amitől én félnék az a ZUI. Bár ahogy nézem lesz rá tényleg hivatalosan is több nyelvű rom (és nem csak a webshopos mókolt romok), de ha nem lesz mögötte közösség, akkor csak ZUI-val nem annyira jó. Most rendeltem egy Mi9-et, de a Z6 Pro jobb lenne a nagyobb akku és a jack miatt.
Meglátjuk, de én még kivárnék vele.


lemmy71
(őstag)
[RIOS ERROR]

Én most végig zongoráztam egy ( 8/128 fekete vöröst) próbavásárlást és azt írta ki hogy vehető van raktáron, szállítás 7 nap. Egyedül a Super AMOLED kijelző ingatott meg egy kicsit, most olvasgattam róla hogy beégésre hajlamosak, vajon ez is, ha játszik vagy videót néz vagy valami közösségi oldalt búj rajta a gyerek, gondolom attól csak nem ég be a kijelző :F Bár én míndíg a töréstől félek, a z2 már bizonyitott hogy szinte elpusztíthatatlan, nekem csak egy nillkin crystal teflon fólia van rajta, de már milliószor landolt a betonon és egy karc sincs a kijelzőn :R


kano
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Sajnos ezek a mostani kijelzők törnek, mint a ropi. Az amoled beéghet, ha nincs szerencséd, de már nem olyan jellemző, mint mondjuk Samsung s2-nél (bár nekem ott sem égett be).


Starchm
(őstag)
[RIOS ERROR]

Van valami ebay/kinai boltos topik ott bekérdezhetsz hol lehet jóárba vám nélkül megszerezni.

Kijelző:
Amoled már nem ég be, vagyis de ha max fényerőn ugyanaz a cucc van mindig ott. pl Navigációs sáv alul
Törés, ha van rajta üvegfólia akkor ha nem kőre/kis tárgyra ejti akkor nem eshet sok baja.

nem kötekedés, nyilván jó mobil, de a lányodnak szüksége van ekkora teljesitményre? Akár olcsóbban egy poco phone is kijöhet jó látom pocoba nincs nfc :D

Rom:
Nemhiszem h sok magyar dev lesz hozzá, viszont ha jól árazzák akkor páran xda-ról rá fognak repülni és fognak rá hegeszteni cuccokat.

[ Szerkesztve ]


femiki
(tag)
[RIOS ERROR]

Téves... :D

[ Szerkesztve ]


lemmy71
(őstag)
[RIOS ERROR]

Eddig wámmetesen EU expressel vásároltam telefonokat (spemall, tiny deal) ott még nincsen ilyen készülék, az ebayról meg az aliról pedig nem igazán szeretnék egy vadidegennek átutalni ennyi pénzt. Néztem a xiaomi popcot de nem sokkal olcsóbb és a Z6 Pro mérföldekkel jobb szerintem. Amik még érdekeltek az az Oppo az OnePlus és a Vivo, de vagy az akku kapacitás vagy a magyar nyelv, 3.5 jack hiánya, teljesítmény, b20 stb. nem volt bennük, a z6 proban meg szinte megvan minden ami csak kell és ráadásul jól is van árasítva szerintem.
femiki Mi a téves, nem értelek :F

[ Szerkesztve ]


femiki
(tag)
[RIOS ERROR]

Akartam válaszolni, de téves volt a reagálásom, viszont törölni nem tudtam a hsz.t ezért írtam hogy téves :DD


femiki
(tag)
[RIOS ERROR]

Egyébként bátran rendelhetsz ebay vagy aliról, mindenhol védve vagy! Ha nem kapnád meg a rendelést, akkor nyitsz egy reklamációt, kérsz full refund-ot, és kapod vissza a pénzedet! Ez tapasztalat.


kano
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Az a probléma, hogy honnan tudod, hogy az a telefon hivatalos global verziós és nem csak mókolt rom van rajta? Ha viszont lesz hivatalos global belőle akkor szerintem itthon is lesz (pl edigital) szerintem.


lemmy71
(őstag)
[RIOS ERROR]

Egy videón láttam kiírva hogy globál verzió, így jutottam el a webshopig is, ezért gondoltam, bár elképzelhető hogy valami mókolt rom van rajta, de lehet az is jó. Lehet hogy lesz az edigitalon is vagy más hazai webshopban, de minimum 8% ot, rátesznek a hazai kereskedők, akkor inkább megrendelem kintről és max egy pár nappal többet várok rá.

[ Szerkesztve ]


kano
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Szerintem 8% megérhet itthoni garit.


femiki
(tag)
[RIOS ERROR]

Itt is azt irják hogy Premier Global version!
[link]


lemmy71
(őstag)
[RIOS ERROR]

Írni sok mindent lehet, de nem hiszem hogy olyan veszett rossz lenne akár mókolt rommal is. Nem sokká megrendelem mert most már szorít az idő :DDD de inkább a cect-shop -ból, ott olcsóbb 10 dolcsival és nincs wám, az alin meg szerintem a wám még rájön itthon. Közben kinéztem magamnak karácsonyra a Z2 utódját oneplus 7 pro elég jókat írnak róla, bár közel 80 ezerrel több mint a Z6 -t, de tetszik nagyon :DDD Számomra csak egyetlen egy hibája van, hogy nincs 3.5 jack, nem értem hogy manapság miért spórolják ki ezt a cégek, nem hiszem el hogy nem férne bele bármelyik készülékbe :W

[ Szerkesztve ]


GeorgeKK
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a bluetoothos fülhallgatókon van hangerő állítási lehetőség? Az oké, hogy a telón a hangerő gombokkal tudom állítani, de magán a fülhallgatókon is lehet?


Starchm
(őstag)
[RIOS ERROR]

Z2peo custom rommal mukodott, ha volt a fulesen gomb.


lemmy71
(őstag)
[RIOS ERROR]

Teljesen átlátszó víztiszta hátlapot (akku fedelet) látott már valaki, ali ebay stb. bármilyen megoldás érdekel.


Starchm
(őstag)
[RIOS ERROR]

Ha nem talalnal akkor van xda threadrola h kell csinalni.


lemmy71
(őstag)
[RIOS ERROR]

Köszi :-) Plasztikot találtam az alin, de üveget szeretnék.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]